Spor Bugün kendiniz için ne yaptınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün yüzmeyi öğrendim. Az biliyordum hep kıyıya doğru yüzerdim bugün ise denize doğru yani derine doğru yüzdüm daha keyifliydi? Siz neler yaptınız? Bugün kendiniz için ne yaptınız? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 +1 yıl Tatildeyim, ruhumu dinlendirmeye devam ettim. Sana da tebrikler, artık sıra stil yüzmelere geldi desene. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. İnş. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dizi izlemeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
Mavicicekli Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Tüm gün tembellik günüydü. Dinlendim. Sadece horozlarimla ilgilendim. Simdi tom ve jerry izliyorum. Ama bitsin yemek yapicam sonra güzel bir pasta 🤩💜💜🌻🌻 1 0 Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tepeden tırnağa sağlık kontrolünden geçtim... Sevgili komşumuz Yunanlıların ısrarı üzerine.. Taş gibiymişim :) 1 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Tatli yaptim ağlayan kek onuda kendimi aglata aglaya yaptim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tatildeyim, ruhumu dinlendirmeye devam ettim. Sana da tebrikler, artık sıra stil yüzmelere geldi desene.
Teşekkür ederim. İnş.
Dizi izlemeyi düşünüyorum
Tüm gün tembellik günüydü. Dinlendim. Sadece horozlarimla ilgilendim. Simdi tom ve jerry izliyorum. Ama bitsin yemek yapicam sonra güzel bir pasta 🤩💜💜🌻🌻
Tepeden tırnağa sağlık kontrolünden geçtim... Sevgili komşumuz Yunanlıların ısrarı üzerine.. Taş gibiymişim :)
Tatli yaptim ağlayan kek onuda kendimi aglata aglaya yaptim
Spor yaptm bisiklet sürdm
çalıştım
Yedim içtim
Her seyi kendimiz icin yapiyoz zaten
Nasıl yüzüyorsun görelim.