Spor 16 saat boyunca yüzebilir misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor 21 yaşında Manş denizini 16 saatte yüzerek geçti tebrikler Güncellemeler+1 yıl Yüzme 16 saat boyunca yüzebilir misiniz? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Çok sağlam kondisyon gerekiyor... Ben şu an bunu gerçekleştiremem.. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yüzemem tabii ki o kızda aralıksız yüzmemiştir, yorulduğunda tekneye bitmiştir mola vermiştir sonra devamke 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sanmıyorm kurallara aykırı Yorumla Boavistaa +1 yıl Hmm Yorumla sunstez +1 yıl Hayir oyle bir sey olmadi kendisi takip ediyordum zaten hikayelerine atıyordu arada duruyorlar fakat mesela aciktiysa suyun icindeyken ona kurabiye vs. Veriyorlardi Yorumla Boavistaa +1 yıl 16 Saat suyun içinde kalmak zor ya helal olsun Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Arada sırada Türkiye'den böyle kaliteli kadınlar çıkabiliyor ama çoğunluğuna bakınca pis, pasaklı ve kaba. 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Elbise, postal, sırt çantası, çelik başlık ve piyade tüfeği ile ne kadar yüze bilirsin diye sorman gerekir bana. 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yüzemem, 16 saat boyunca yatamam da, yürüyemem de, aslında bir aktivite var onu yapabilirim bence. :P 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Valla helal olsun. Ben yarım saat bile yüzemem. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Dün akşam haberlerde duydum. Yüzmeyi fazla bilmiyorum ve bu kadar sürede yüzemem. 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnsan olamaz mı bu ya hey maşallah ben yüzemem o kadar yüzmeyi severim ama ebesinin nikah o ne 0 0 Yorumla
Yprk_Mrv Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Daha önce madalya var 7 saat yüzerek ama 16 saat çok zor ya 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl 1 dakika bile yüzemem boğulurum hocam :D 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Sırtüstü uzanıp dalgaların götürdüğü yere giderim 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Lise yıllarımda 4 saat yüzmüşlüğüm vardı gülüm 🌹 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet rüyamda yüzmüştüm ama bir kaç dakika. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Yüzmek bilmem sanırım boyumun geçtiği yere gitmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben herhalde 16 yılda gecerdim
Çok sağlam kondisyon gerekiyor... Ben şu an bunu gerçekleştiremem..
Yüzemem tabii ki o kızda aralıksız yüzmemiştir, yorulduğunda tekneye bitmiştir mola vermiştir sonra devamke
Sanmıyorm kurallara aykırı
Hmm
Hayir oyle bir sey olmadi kendisi takip ediyordum zaten hikayelerine atıyordu arada duruyorlar fakat mesela aciktiysa suyun icindeyken ona kurabiye vs. Veriyorlardi
16 Saat suyun içinde kalmak zor ya helal olsun
Arada sırada Türkiye'den böyle kaliteli kadınlar çıkabiliyor ama çoğunluğuna bakınca pis, pasaklı ve kaba.
Elbise, postal, sırt çantası, çelik başlık ve piyade tüfeği ile ne kadar yüze bilirsin diye sorman gerekir bana.
Yüzemem, 16 saat boyunca yatamam da, yürüyemem de, aslında bir aktivite var onu yapabilirim bence. :P
Valla helal olsun. Ben yarım saat bile yüzemem.
Dün akşam haberlerde duydum. Yüzmeyi fazla bilmiyorum ve bu kadar sürede yüzemem.
İnsan olamaz mı bu ya hey maşallah ben yüzemem o kadar yüzmeyi severim ama ebesinin nikah o ne
Daha önce madalya var 7 saat yüzerek ama 16 saat çok zor ya
10. dakikada patates olurdum :D
1 dakika bile yüzemem boğulurum hocam :D
Ne oldu dünyayı mı kurtardı
Sırtüstü uzanıp dalgaların götürdüğü yere giderim
Evet büyük başarı bende dün gördüm
Salına salına yüzerim öyle
Lise yıllarımda 4 saat yüzmüşlüğüm vardı gülüm 🌹
Evet rüyamda yüzmüştüm ama bir kaç dakika.
Yüzemem. Büyük başarı gerçekten...
Yüzmek bilmem sanırım boyumun geçtiği yere gitmem
Hayır
Yüzemem
Tuyler diken diken👸🏻👸🏻
Simitle bile giremiyorum suya
Hayır 😹
Sudan korkuyorum.
Tebrikler
Deli miyim ben 😀