Spor Hiç sörf tahtasında uyuyakaldınız mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sörf tahtasında uyuyanlar veya güneşlenenler? Güncellemeler+1 yıl Ben uyursam yanarm Hiç sörf tahtasında uyuyakaldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kano yaparken uyuya kaldım sağolsun arkadaşlar botla aramaya çıkmışlar 😂😂 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl sörf tahtam oldu da denizin ortasında güneşlenmesi kaldı :D :D 0 0 Yorumla
Gamsızzbey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Uyuya kalmadım ama uysam uyandığımda her taraf uçsuz bucaksız deniz görecem diye korkuyorum 0 0 Yorumla
tmrtürk Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Yüzme bile bilmiyorum değil ki sörf yapmak değil ki tahtada uyumak 😄 0 0 Yorumla
dr_kadikoy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl ben hiç uyuya kalmadım ama geçen tivitırda sörf tahtasında çiftleşen gördüm 0 2 Yorumla mutsuztavsan31 +1 yıl Bn isterdim 🤣😊 Yorumla dr_kadikoy34 +1 yıl @mutsuztavsan31 bilmem garip Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bugün jetskiye kafam güzel bindim, uyumuşum 😂 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dikkat et Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Teşekkürler. Döndüm geri mazot vardı 😏 Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor salonunda bench preste uyudum sayılır mı 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hiç kalmadım çünkü hiç binmedim. 0 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Kaldım bi kez ama çok kötü oldu 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Öyle bir soru sordun kesin yaşanmıştır 😂😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
köpek balığı yer beni o zaman canım
Kano yaparken uyuya kaldım sağolsun arkadaşlar botla aramaya çıkmışlar 😂😂
Haha
sörf tahtam oldu da denizin ortasında güneşlenmesi kaldı :D :D
Uyuya kalmadım ama uysam uyandığımda her taraf uçsuz bucaksız deniz görecem diye korkuyorum
Uyuya kalmadım ama bayıldım ve emin ol baya kötü bir durum. :)
Yüzme bile bilmiyorum değil ki sörf yapmak değil ki tahtada uyumak 😄
ben hiç uyuya kalmadım ama geçen tivitırda sörf tahtasında çiftleşen gördüm
Bn isterdim 🤣😊
@mutsuztavsan31 bilmem garip
Bugün jetskiye kafam güzel bindim, uyumuşum 😂
Dikkat et
Teşekkürler. Döndüm geri mazot vardı 😏
Spor salonunda bench preste uyudum sayılır mı
Hiç kalmadım çünkü hiç binmedim.
Sörf yapalım da uyuması kalsın. 😄
Kaldım bi kez ama çok kötü oldu
Öyle bir soru sordun kesin yaşanmıştır 😂😂😂