Moda & Stil Büyük memelere bikini yakışmaz mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Limon kadar mi olmasi lazim? Güncellemeler+1 yıl 90C işte Güncellemeler+1 yıl Nadide Sultan memişleri gibi işte Büyük memelere bikini yakışmaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Neden yakışmasın, yakışır. Ne önemi var ki başkalarının fikri? Siz beğenip , mutluysanız bu dur işte asıl önemli olan. Kafaya takmayın hiç başkalarının ne düşündüğünü. 👍🏻 0 0 Yorumla
strongmen0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl sen nasıl kendini mutlu hissediyor isen öyle giyin boş ver milletin düşüncelerini sg et 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Uygun kalıp yapıda olursa fena durmuyor Ama genelde taştığı için hoş durmuyor 0 0 Yorumla
kayhanbey3414 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yakışır büyük memeye her şey Yakışır ama en iyisi kullanmamak 0 0 Yorumla
Dynmix Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl şimdi yakışıyor aslında dün sahildeydim çok göze batmaz büyük olsada 0 0 Yorumla
Jhamostrap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Aksine büyük göğüslere yakışıyor bikini çatal falan gözüküyor çok se*y duruyor 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Greyfurt kadar olması lazım 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 greyfurt kadar Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Greyfurt limonu portakalı boş ver çok büyük olmasın diğer türlü sorun yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence asıl küçüklere yakışmıyor.Orta boy ve büyük göğüslere bikini yakışır. 1 0 Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne alaka asıl onlar bilerek giyiyor 0 1 Yorumla GeceninSisi +1 yıl 90 c iyiymiş Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Rahatsız etmemesi değil mi önemli olan 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Büyük ne kadar büyük o da önemli 0 1 Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Bedenden anlamıyorum üzgünüm 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyük dediğin kaç beden 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani memelerine uygun bir şey bulamazsan kötü görüntü olabilir çünkü suya gireceksin islanacak falan Yorumla
Wallett Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yakışmaz bence 0 1 Yorumla Wallett +1 yıl C kap büyük meme Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Atayım bak kanka 6 24 Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl 🤣 yapmayın etmeyin Yorumla Jhamostrap +1 yıl Bana da atın Yorumla ironiq +1 yıl 😂😂 profil resmi yap Yorumla Jhamostrap +1 yıl Alırsam nabini sizde alırsınız kanka skskdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani yok mu başka amssslak? Yorumla Jhamostrap +1 yıl Amsalak falan ayıp oluyo meraktan sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok mu arttıran 3 tane avel çıktı? Yorumla Jhamostrap +1 yıl @ironiq yok kanka ben böyle ironiden anlamayan cahillerle konuşamıyorum Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Hahahahahaha yırtıldım gülmekten sesli kahkaha attım dkwosmzosnskx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hakettin lan sana atıyorum Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Yok kanka skwowmnzownw sağolasın eyvallah kralsın güldürmen yeterliydi bide 3 tane avel çıktı değişin bittim ya sislskxosjs Yorumla Jhamostrap +1 yıl Kişileri etiketlersek sevinirim Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Çok ciddiye almayın herşeyi. Yapmayın etmeyin yazmayın böyle şeyler dedik al işte 🤣 Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Şimdi 3 unuzde g@t gibi ortada kaldınız djskenxkdkdd ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz Yorumla Jhamostrap +1 yıl Seni de ayrı s**erim panda valla nesli tükeniyor demem basarim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz atacam sana hakettin Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Kral sakin kdsosmxosns Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Her ne s****sen gel ben mi senin sen mi benim neslimi tüketiyorsun :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi sen bilirsin Yorumla ironiq +1 yıl Arkadaş nerden yorum yaptım ya beni silin Yorumla Jhamostrap +1 yıl Aq e*cort sanki adam seçiyor Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl :) düşünmen yeterli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla pandaaaaxxxx +1 yıl Şu sohbeti de kapat @jhamostrap ne çok konuştun valla bak alır gidereemmm skwkxmxks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Neden yakışmasın, yakışır. Ne önemi var ki başkalarının fikri? Siz beğenip , mutluysanız bu dur işte asıl önemli olan. Kafaya takmayın hiç başkalarının ne düşündüğünü. 👍🏻
sen nasıl kendini mutlu hissediyor isen öyle giyin boş ver milletin düşüncelerini sg et
Uygun kalıp yapıda olursa fena durmuyor Ama genelde taştığı için hoş durmuyor
Yyoo büyüklere yakışır aslındaa. d genetik mi seninkkii jsözsj
Yakışır kim demiş yakışmaz diye, kaç beden bu arada
Yakışır büyük memeye her şey Yakışır ama en iyisi kullanmamak
şimdi yakışıyor aslında dün sahildeydim çok göze batmaz büyük olsada
Aksine büyük göğüslere yakışıyor bikini çatal falan gözüküyor çok se*y duruyor
Greyfurt kadar olması lazım 😂
2 greyfurt kadar
Greyfurt limonu portakalı boş ver çok büyük olmasın diğer türlü sorun yok
Bence asıl küçüklere yakışmıyor.
Orta boy ve büyük göğüslere bikini yakışır.
Sarkık değilse bikini yakışır
Ne alaka asıl onlar bilerek giyiyor
90 c iyiymiş
Rahatsız etmemesi değil mi önemli olan
Büyük ne kadar büyük o da önemli
Bedenden anlamıyorum üzgünüm 🙂
Tam tersine ona yakışır büyük meme gibisi yok
Büyük dediğin kaç beden
Yani memelerine uygun bir şey bulamazsan kötü görüntü olabilir çünkü suya gireceksin islanacak falan
Fışkırabilir dışarı
hakim olamazsın onlara
Yakışır nerden çıktı
Büyük meme bayılırım
Yakışmaz bence
C kap büyük meme
Yani görmeden bir şey diyemem
Yakisir
Atayım bak kanka
🤣 yapmayın etmeyin
Bana da atın
😂😂 profil resmi yap
Alırsam nabini sizde alırsınız kanka skskdk
Hani yok mu başka amssslak?
Amsalak falan ayıp oluyo meraktan sadece
yok mu arttıran 3 tane avel çıktı?
@ironiq yok kanka ben böyle ironiden anlamayan cahillerle konuşamıyorum
Hahahahahaha yırtıldım gülmekten sesli kahkaha attım dkwosmzosnskx
Sen hakettin lan sana atıyorum
Yok kanka skwowmnzownw sağolasın eyvallah kralsın güldürmen yeterliydi bide 3 tane avel çıktı değişin bittim ya sislskxosjs
Kişileri etiketlersek sevinirim
Çok ciddiye almayın herşeyi. Yapmayın etmeyin yazmayın böyle şeyler dedik al işte 🤣
Şimdi 3 unuzde g@t gibi ortada kaldınız djskenxkdkdd ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz
Seni de ayrı s**erim panda valla nesli tükeniyor demem basarim
Olmaz atacam sana hakettin
Kral sakin kdsosmxosns
Her ne s****sen gel ben mi senin sen mi benim neslimi tüketiyorsun :D
İyi sen bilirsin
Arkadaş nerden yorum yaptım ya beni silin
Aq e*cort sanki adam seçiyor
:) düşünmen yeterli
Tamam
Şu sohbeti de kapat @jhamostrap ne çok konuştun valla bak alır gidereemmm skwkxmxks
Pek yakışmıyor sanki
Tam aksine çok yakışır
Yakisir
Yakışır
Daha güzel olur
görmek lazım
yakışır
atayım mı istersen
Büyük?
Her türlü yakışır 🤩