Bu hanım ablamız 90 kilo ve bir bikini kataloğunda mankenlik yapmış.Size nasıl geliyor? Zaten denize girenler de benzer kilolarda mı diyorsunuz yoksa bikini/mayo modelliği sıfır beden mankenlere mi yakışıyor?
olur neden olmasınki, sonuçta böyle kadınlarda var. sürekli sıfır beden mankenlerin kullanımı biraz hayali kaçabiliyor, yüzleri, duruşları yapıları... sahillerde böyle kişiler görmüyoruz sonuçta ve hatları biraz daha dolgun yapılı kişilere bikininin daha çok yakıştığını düşünüyorum. hem sektörde birçok farklı bedene sahip mankenin olması hitap yönünden daha iyi olur.
buyuk beden mankenleride var bence guzellerde bir zayif manken kadar olmasada yinede cok guzeller ayrica sunuda soyleyeyim cok unlu marilyn monroe da 42 bedendi ☺
Aslında bence de sıfır beden olmamalı mankenler. Hani Türkiye gibi bir yerde en azından. Yabancılar daha çok bakıyor kendisine. Bizim insanımız kiloludur. Yani o modellerin giydiklerini giyemezler, sıfır bedenlerin. Hâliyle, böyle mankenler olmalı ki, bizimkiler kendini görsün o kişide... Ama kilo sağlığa zararlı, bu da önemli bir detay.
Ya boş boş kendinizi avutmayın şişmanlar, en üstteki kızın karın yapısına göğüs yapısına bakın derli toplu çünkü spor yaparak kilo almış ve balık etli kavramını düzgün anlamış sizin gibi kilosunun %30 u yağ değil 😉
Tek tip modele alıştırıldık. Neydi model dedigin 0 beden olacacak işte vücut orantılı olacak uzun boylu olacak. Yüzü tanınıp cezbedici olacak. Ama tek tip modellerde artık sıkıcı gelmeye başladı. Belki ilerleyen yıllarda bu tip mankenlere dönülebilir
Pazarlama stratejisi açısından doğru olur. Kadınların çoğunda fazla kilo problemi var ve kataloglarda gördükleri fit mankenleri örnek almamaları gerektiğini biliyorlar. Şişkoların da kendini yakın hissedeceği vücutlar görmeleri satışları kolaylaştırabilir.
90 kilo da olsa 30 kiloda olsa kendiyle barisiksa giyer kimseyi de irgalamaz! Su aptal gun boyunca yedikleri tek sey salata ve meyve olan 34 beden mankenler yuzunden insanlar da 34 beden olma zorunlulugu hissediyor. Guzellik kaliplara sigmamali bence kisa manken de olur kilolu da! Yeter yahu gigi yle kendall la kiyaslamayin insanlari aptallar!
Şimdi bu kadınlar 90 ya da 100 kilolar ama sıkılar. O yüzden göze batmıyor. Ama sahilde olanlar maalesef bıngıl et. Herkesin özgürce giyinmesini savunurum hep ama fiziğine bakmadan ip bikini giyenlerin kafasını anlamış değilim.
Sadece genis kalıplı kadın göbek yok sarkıklık yok Manken askı demek oldğuna göre bedenlerde sadece S olmadğina göre XL da bir beden... Kadınları kalıplara sokmamalı...
burdaki abaza yorumları görmezden gelirsek tarafsız erkek yorumu 15 tane falan 😑 benim fikrim çok kötü duruyor spor yapmasının yanında zayıflamaya uğraşsın
kilo yalnızca çok yemekten kaynaklı bir şey değil. hastalıktan da almış olabiliyor. ayrıca neden vermek zorunda ki? kendisini öyle beğeniyorsa kime ne?
bana kalsa giymesinler plajda gerçekten coj kötü bir görüntü. bunlar da birşey yok da plajda her yeri sarkmış 100 kiloluk larda bikini giyiyor 😁😁 cidden görüntü kirliligi
O bikinileri kimse almaz, ben görsem katalogta çeviririm direkt sayfayı. Neden çünkü zayıf olan daha dikkat çeker ve onlara daha çok yakışır. Yaşasın zayıf olmak!
Yav kilolu var kilolu var şimdi bu abla gibi 90 kilo olup kadınsı hatlara sahip olmak ilginç geldi hafiften sanki vücut geliştirme mi yapıyor ne selulit de göremedim
bence bu kadına daha çok yakışmış dünya mankenler veya fit bayanlar üzerine kurulmamış insanları nasıl bir piskolojiye mahkum etmişler mayo kilolulara daha iyi yakışıyor
En İyi Cevaplar