Moda & Stil Mayoda kaliteye çok önem verir misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Mayoda kaliteye çok önem verir misiniz?#EdamedaPlajModası 👙 #Penti 🌺 #BizeGüneşBatmaz 🌞 Güncellemeler+1 yıl SüperS Mayoda kaliteye çok önem verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Ipek gibi yumusak olmalı bulunmaz hint kumasndan üretilmeli 2 2 Yorumla samets35 +1 yıl Yok artık 😁 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet öyle😁 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl şort alıyorum buna bakarım. ama kadınlar mayo alırken kaliteye bakarlar 1 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Evet şık ve kaliteli olmalı, hatta hiç olmadan girsek daha rahat olurdu 😝 1 0 Yorumla
cdhayat Takip Et Xper 3 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Evde yalnız başıma giydiğim için çok önem vermiyorum. bedenime uysun, hesaplı olsun yeter. 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet genelde Marks&Spencer'dan alırım. 1 0 Yorumla
muratyalçın55 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Vucudunun kalitesi iyi ise 1 tl olsa ne yazar 1 0 Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Elimden geldikce mayoda cokk markaya takilmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ipek gibi yumusak olmalı bulunmaz hint kumasndan üretilmeli
Yok artık 😁
Evet öyle😁
şort alıyorum buna bakarım. ama kadınlar mayo alırken kaliteye bakarlar
Evet şık ve kaliteli olmalı, hatta hiç olmadan girsek daha rahat olurdu 😝
Evde yalnız başıma giydiğim için çok önem vermiyorum. bedenime uysun, hesaplı olsun yeter.
Kalite her zaman iyidir
Evet genelde Marks&Spencer'dan alırım.
Vucudunun kalitesi iyi ise 1 tl olsa ne yazar
Elimden geldikce mayoda cokk markaya takilmam
Evet
rahatlığa
Ben bir bayan olarak düşünsem vermem
Bence verilmeli
Veririm
Önem veririm.