Moda & Stil Kız arkadaşınızın tek başına bikini giyip denize gitmesine izin verir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yanında sizde olmadan tek ya da arkadaşlarıyla bikini giyip denize gitmesine izin verir misiniz?Kızlar sizde gider misiniz? Kız arkadaşınızın tek başına bikini giyip denize gitmesine izin verir misiniz? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
jacckreacher Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl öyle biriyle birlikte olacağımı zannetmiyorum. o nedenle böyle sorunlarim da olmaz. 0 0 Yorumla
laurélle Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl kadın onun köpeği mi izin verip vermemek erkeğe kalıyor nasıl bi dar görüşlülük 3 0 Yorumla
yildizasterr Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Erkek olsaydim izin vermezdim 0 1 Yorumla yildizasterr +1 yıl Yanımda da izin vermezdim doğru düzgün şeyler giysin Yorumla
delibiradam0 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl izin versende gider vermesende gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
öyle biriyle birlikte olacağımı zannetmiyorum. o nedenle böyle sorunlarim da olmaz.
kadın onun köpeği mi izin verip vermemek erkeğe kalıyor nasıl bi dar görüşlülük
Erkek olsaydim izin vermezdim
Yanımda da izin vermezdim doğru düzgün şeyler giysin
Issız bir adadaysak neden olmasın
izin versende gider vermesende gider
Tek biz varsak izin veririm
Hayırdır be kaçıncı yüzyıldayız ne haddine
İzin alan var mı hala yaa?