+1 yılizin vermemek ne demek bu kadar sınırlamak nedir cok sacma ya. Bu kadar karisilmasi iyi esime bikini giyme diyip esimde bana sort giyme desin ben pantolon ile esimde elbise ile plajda dursun ne kadar sacma arkadas bu izinlik bisey degil gereksiz bisey yani sınırlamak engel olmak plaji zehir etmektir net.
59 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama karışan çok hemcinsin var
- +1 yıl
Katlanilmaz cekilmez bir hal alir oyle bir iliski senenin 3 ayi zehir resmen ! Bilmiyorum bir bayan olsam bu sekilde birine katlanmazdim ben
Soran+1 yılEvet arkadaşım katlaniyor üç gün oldu geleli giymeyecek artık pes etti
- +1 yıl
Giymicek mi yazik ediyo valla
Soran+1 yılGiyiyordu ama yarın giymicem artık dedi beyefendi çok kıskanç :)
- +1 yıl
Kiskanclik degil bu hastalik :) Beyfendi de plaja gitmesin bikinili kizlar var ee disari cikmasin minili kizlar sort giyen kizlar var tv izlemesin acik sahneler var bu bunun gibi bisey yani gereksiz sacmalik kiz arkadasinin yerinde olsam bu kadar mudehaleye tamam demem ben cok sacma
Soran+1 yılKızıyor ama deli gibide seviyor ondan böyle şeylere katlaniyor ama hakkını yemiyim erkek arkadaşida çok seviyor onu. Ben karışmıyorum yinede ara bozan olmak istemem
- +1 yıl
@adınısenkoy91 tebrik ederim cok özgür ve genis düsüncelere sahipsin 👍
- +1 yıl
Mantik olmasi gereken bu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kadınım giyicek öyle seyleri.. millet ne yaparım abi diye diye bakacak.. Ve ben orada oracıkta hey ben erkeğim diyeceğim öyle mi? :) .. Yok anacım çok şükür o kadar ilerlemedik daha.. daha doğrusu gerilemedik..
Ayrıca karısını kıskanmayan erkek medeni felan değil.. Bildiğin ibnedir.. !58 Yorumla
Soran+1 yılMayo?
Cevap sahibi+1 yılNe fark eder hayatım :) .. İkisi de popoyu göğsü ve diğer özel bölgeyi gayet belirgin hale getirebiliyor..
Bak Din'i açıdan baksan vücut hatlarını belli eden herşey haram..
Ama Din i açıdan bakmasan bile bir erkek bir adam buna izin vermemeli.. böyle seyleri sevmemeli..
O senin eşin namusun sana ait o.. Ben eşimin sevdiğimin benden baska bir çift göze maruz kalmasını istemem...
Soran+1 yılTamam peki anladım seni :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım.. :)
Soran+1 yılErkekleri anlamaya çalışıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılKendini anlayabiliyor musun? ya da kadınları? :)
Bir kadın erkeğin kendisine bir nevi köle olmasını ister.. olunca da onu terkeder..
Bir erkek kadınının kendisine köle olmasını istemez.. Ama olursa onu sever.. (:
Bak sana en önemli 2 fark..
Soran+1 yılSaçını süpürge edip kocalari tarafından insan yerine konulmayan eşler var yanlış bir düşünce
Cevap sahibi+1 yılO 3-5 o. çocuğu için tüm erkekleri aynı kefeye koyma.. Eşlerinin sevgisini sadece onun uğruna çalsmasını aldatmayla yalanla karsılık veren kadınlar da var :) ..
Yani şerefsizlik namussuzluk sadece erkekte değil kadında da var.. Ben adam gibi adamlardan bahsediyorum..
+1 yılerkek olsam izin vermezdm başka erkeklern ona bakmasına tahammül etmezdm ulan onu denize bile götrmm ayol ne bikinisi :D
313 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :))
- +1 yıl
Kesin kapalisin :/
- +1 yıl
Yoo ne alaka
- +1 yıl
Çesmede bikini giymeyen kadin yok tartismaya nak, hic mi tatil beldesine gitmedin
- +1 yıl
Bak*
- +1 yıl
Çeşme ne alaka? napym çeşmeyi açık bir bayanm ama vücudumu sergilemek erkekleri zevke getrmemek için haşema giyiyorum
- +1 yıl
Denize hasema mi giyilir ya amele yanigi olursun
- +1 yıl
Kapalisin iste kesin kapalisin kiskaniyorsun
- +1 yıl
hee o* ne kıskancam malmsn sen yaa göte bak ağzıma açtırıyo zorla amın feryadına bak sana giren nee sana zaten bişeyler girdiği tipinden belli sürtüge bak
Soran+1 yılKapalı olsa size ne açık olsa size ne abartmayin isterseniz herkes istediği gibi giyinir kimseyi ilgilendirmez
- +1 yıl
Hee kapalıyım size yalan borcum yok zorla yalan mı söyliyim kapalılık ayıp bişey mi? dingillere bak yaa soysuzlar
+1 yılİzin isteyen kim? Denize giriyoruz, bikini giymeyelim de çıplak mı girelim?
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapan benim sevgilim degil :D arkadaşımın sevgilisi yapıyor yani
- +1 yıl
Allah arkadaşına sabır versin canım.
- +1 yıl
Öff şu gereksiz yorumunu al da kendine sakla. İlgilenemem senin gibilerle. Şikayet ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Yıl olmuş 2014(emin degilim takip etmiyorum) kız şalvarlamı girsin , tabiki böyle giiyinipte barzoların oldugu bir yerde denize girmeyi tercih etmem ondan ziyade bakan olur laf atan olur türk insanıyız kimsenin kimseye saygısı yok düşüncesi yok hoş degil
10 Yorumlatabikide izin veririm ama şöyle eğer gittiğimiz plaja eğitimli insanlar yani kaba tabirle cahil insanlar olmadığı sürece çünkü gerizekalı gibi bakıyorlar yoksa hiç bir sorun yok istediği gibi giyinebilir tabikide kendi hayatı öyle bir şeye karışamayız yani o da insan ben de insan ben de şortumu giymeyeyim o zaman arkadaşlar empati biraz kendinizi kızların yerine koyun
20 Yorumlageçen bunu yerinde arkadaşlarla konuştuk. 5 yıldızlı otelin havuzunda mayo giyersen herkes sana tip tip bakıyor. ama halk plajında bikini giyersen yine tip tip bakan çıkıyor. o vakit gideceğin beach ya da plajın kalitesine göre mayo ya da bikine tercih edilmeli.
00 Yorumlaİzin vermemek icin mantikli bir sebep bulamadın isin dogrusu. Sevgilim ya da esim ne isterse giyer. Eger onun giyimi ile ilgili bieisi hakaret ederse de ağzını burnunu kırarım.
20 Yorumla
+1 yılbenim slip sıkan mayoyla kumsalda koşmama izin verirse tamam derim ki kaslıyım asla izin vermez diye düşünüyorum ama açıkcası olmadığından tam emin değilim :D
08 Yorumla
Soran+1 yılSlip giyen erkek görüntü kirliliginden başka bir şey değil.
- +1 yıl
:) öyle mi bu sana göre kocan giyerse o zmn anlarsın
Soran+1 yılo slipi giyerse benim yanıma yaklaşamaz hala giymek isterse giysin
- +1 yıl
hmm peki ama benim yanıtım kendimden biliyorum giyerse ki ztn giymez benim kadınımsa ama isterse ona özel kimsenin oladığı plaja götürür sadece ikimiz oluruz onun için plaj bile yaptırırdım olsaydı :D
Soran+1 yılBak bu iyiydi *-*
- +1 yıl
tabi ya ne ki la internet çağındayız google maps ve binlerce şey var bakar kimsesiz ıssız bir plaj muhakak vardır karım bir şey istemiş yapmıcaz mı *-* ;)
Soran+1 yılUmarım bu laflarini unutmazsin ya :)
- +1 yıl
insan unutmak için değil unutmamak için sever... sevdiğim zmn asla unutmam...
Moda & Stil konusunda 376 cevap paylaştı. giymem ^^ onun izin vermesine kalmamış benim giyinişim kanki
20 Yorumla
+1 yılAşırıya kaçmadığı sürece evet. Yani göğsünün heryerinin açık olduğu ve tanga gibi sadece çizgiyi kapatan ve her iki tarafı da gösteren bikiniye tabi izin vermem.
00 Yorumla
+1 yılNeden izin vermeyeyim? Kıskanç birisi olsam da, aşırı kıskanç birisi değilimdir. Maço olmadığım gibi, patron havasında değilimdir.
00 YorumlaGiyerse giysin o zaman benimde slip giymeme karismamayi ogrenicek ama kabul ederse artık :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeymi Allah aşkına slip giyen erkek görüntü kirliliginden başka bir şey değil
Büyük konusmym ama imkansz gibi. Cok kavga bile ettk eski sevglmle. Kadın namustur. Eee gö t göğüs bacak açıkta? Nerde kaldı iffet
22 Yorumla
Soran+1 yılBikini giyince iffetsiz mi oluyor?
hayır; olmaz izin vermem... tartışmasını bırak; söz konusu bile olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar tepki
Soran+1 yılÇok kıskancsin galiba
+1 yılo izin verse ben giymem. herkes bakar her yerıme günah
32 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ediyorum size
+1 yılBen Allahın izin vermediği şeye nasıl izin veririm ve böyle bir şey isterse bende ondan önce benden ayrılmasını isterim sonra ne yapıyorsa yapsın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGittiğim plaj abazalarla dolu bir yerse ben istemem zaten.
Adam gibi, kimsenin kimseye bakmadığı plaja gidersem mayo giyerim, bikini giymem. Erkek arkadaşım da birşey demez, madem denize girmeyecez neden gidiyoruz tatile :)03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılToplukla ilgisi yok kardeş beynin bakire olup olmamasıyla ilgisi var ve sizin gibi birçok erkeğin beyni bakir değil... ulan yarın birgün sizin karınız olsa hergün başka kadına gidersiniz, sonra da ahlak bekçisi olursunuz karınıza. topunuzun köküne...
- +1 yıl
felsefecilik yapma bana beyninin bakir olması ne? siz kafayı yemişsiniz nerden kendinizi paklıcaınızı bir soytarı gibi şaşırmış durumdasınız , gıldır gıcık kırıntılardan masumiyet uyduruosunuz, beyni bakir değilmiş lafa bak , sen hiçmi bir erkeğe yakışıklı demedin , ya dalga geçr gibi söyledğiniz şeyler hep aynı , yok beyni bakir değil yok önemli olan kalbinin tesettürlü olması, yok sizin kalbiniz jartiyerli , kafayı yemişsiniz siz , gerçekler sizden okdar uzakki körleşmişsiniz adeta
başbaşa kalınca giysin dışarda asla olmaz adamı fururum valla :))
10 Yorumla
+1 yılhem plaja gidip hem izin vermemek saçma olur. Mekan da önemli tabi, tutup da kıroların doluştuğu bir plaja götürüp bakıyolar demek başka bir saçmalık.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar yobaz olunmaz lan. Ben izin verirdim, sonuçta o bana ait. Kimsenin olamaz, o yüzden de rahat olurdum ben :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk mu da izin alsın kadın? Ne haddine izin verme durumu erkeğin? Çocuklar izin alır, bireyler değil. Yazık.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılIzin vermek ne demek ya köle miyiz de izin alıyoruz
00 Yorumla
+1 yılIzin vermeyen erkekler gerikafalının önde gidenidir bence. Kimse kusura bakmasın ama böyle yani
10 Yorumlaİzin isteyen kim daha doğrusu izin ne ya? cocuğumuyum ben onun sinir oluyorum şu lafa.
03 Yorumla- +1 yıl
Edepsiz evlenme ozaman izin almiycakmismis babayi alın sen anca
+1 yılnerede giyeceğine bağlı. evde giyebilir. plajda hayır :))
00 YorumlaModa & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Benim yanimdaysa giyebilir onayimla ikisinide. Zaten pis pis bakacak adamin ben.. neyse. Zaten ben yoksam ne isi var denizde.
00 Yorumlakalabalık halk plajları hariç sakın otel plajlarında ızın verırım.
00 YorumlaGiyebilir tabi, ama abartılı gösterişli olmadığı sürece
00 Yorumla
+1 yılKısıtlamam ama mal ortada olursa tabikide izin vermem ;))
02 Yorumla
Soran+1 yılİzin verir misin peki bikiniye?
- +1 yıl
Veririm
Gizli Üye(30-35)+1 yılbikini mi? deniz mi? onlar ne ki :) memlekette deniz vardı biz gitmedik?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPijamayla mı gircem denize ister izin versin ister izin vermesin giyerim arkadaş
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen saygılı olması gerekiyor
Soran+1 yılAma benim istemediğim bir şeyi onunda yapmasını istemem iki taraf içinde geçerli
Cevap sahibi+1 yılBen eşimin / sevgilimin istediği bir şeyi zorla kısıtlayamam
- +1 yıl
Giyermis yok oyle bir dunya
Baskalari senin vucudundan zevk alarak bakmasi
Hosuna gidiyork giyiyorsun sanki cok onemli mk bikinisi miden baska erkekleri kaldiracak kadar geniş mis senle evlenende anca oyle olur
Cevap sahibi+1 yılTamam ya ne kızıyosunuz evli miyiz sanki
Cevap sahibi+1 yılİyide giyerim giymem sizene bundan o evlenceğim kişi ile benim aramda denize ne ile giricem Allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılAnladım aklınca onlarda adam değildir diyosun çok kötüsün iyi ki senin gibi bir kocam yok!
- Moda & Stil konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılilkim ve sonum diyeceğim birini daha bulamadım ama benim yanımdayken tabiki -_-
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim tatildesiniz arkadasiyla plaja gidecek izin vermez misin
- +1 yıl
kıskanırım -_- çok ya laf atarlarsa vs diye -_- heralde kabul etmem ama onu üzmekte istemem bilemiyorum o zamana bağlı
- +1 yıl
yani korumam şart -_-
Soran+1 yılBence vermezsin
- +1 yıl
vermem sanırım çok sahiplenirim napalım ilkim ve sonum diyeceğim birini bulursam biraz katlansın
- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYa boyle sorumu olur.. ankarada giycekse vermem tatilde giymezse kizarim.. herseyin yeri var *
00 Yorumla sıkıntı yok giyebilir herkesiz aynı olduğu yerde farklı olursa daha çok ilgi çeker çünkü
10 Yorumlatabiki hayır şort gibi olacak üst kısımda kapalı olacak giçbişey belli olmaması lazım
00 Yorumla
+1 yılPlajda olabilir zaten okadar kisinin icinde benim sevgilime bakan olursa... :)
00 Yorumla
+1 yılben dışarda giydirmem. Ama evde başbaşayken tanga bile giysin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatile giderken mayo alıcam dedim mayoyu ne yapıcaksın bikini al dedi
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzin ne ya saçmalama pijama ile denize girecek değil ya
15 Yorumla
Soran+1 yılNe sacmalamasi izim vermeyen istemeyen bir sürü erkek var
Cevap sahibi+1 yılOnlar boşkoy
Cevap sahibi+1 yılHattini bil densiz p. ç ligin lüzumu yok
- +1 yıl
Ben orada kevaz dedim yanlis anladin sen beni :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHavuz ya da denize girerken giysin ne sakıncası var ki
00 Yorumla
+1 yılVermez. Versede ben giyemem zaten huzursuz olurum.
40 Yorumla
+1 yılDaha Eve Plaj Yaptıracak Param Yok Henüz.. .)))
21 Yorumla- +1 yıl
helal !
+1 yılben izin veririm demokratik olmak lazım :)
10 YorumlaOlmaz, denize pijamayla girmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermem. Erkek adam bikini giymez, racona ters...
51 Yorumla- +1 yıl
Hahhah +1 bence eic
Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben erkek olsam izin vermem asla.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
00 YorumlaAdam gibi adam bunu tartışmaz bile !
06 Yorumla
Soran+1 yılGiymeyecek ! diyorsun yani
Soran+1 yılMayo?
Soran+1 yılKapalı değilse de hasema mi giyecek?
Evet. Neden vermeyeyim ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum onu hemcinslerine sor
Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. söz konusu bile olamaz.
THE END...02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar mı ya
Oldu o zaman biz kalkalım.
10 YorumlaOlması gereken bikini zaten..
00 Yorumlaİstemem kıskanırım -_-"
00 Yorumla
+1 yılNeden izin alıyorsunki :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim degil arkadaşımın sevgilisi :D
- +1 yıl
Hic mi tatil beldesine gitmediniz, hasema mi giydi yoksa ıyyu
Soran+1 yılHayır ya birlikte tatile geldik arkadaşım sevgilisi bide ben üç gündür bikini giyiyor çocukta bir tavırlar filan
- +1 yıl
Çocuk mal bosver. Vucudu kotu olan bayanlar burada tantana yapar birde kiskanan kapakilar
+1 yılHayir izin verilmemeli
10 Yorumla
+1 yılVermem kanka aaddafdaf
10 Yorumla
+1 yılkıçında don olsun dicem ama
00 Yorumla
+1 yılPlajda ne giyecek ki başka? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAsagidaki yorumları oku anlarsın
- +1 yıl
Banane gerzek tayfadan, ben benden sorumluyum.
Kara çarşaf ile sokarım...
05 Yorumla
Soran+1 yılo derece ¤_¤
Soran+1 yılYok artık abartmadin mi
oldu canım bide sevişsin plajdakilerle?
04 Yorumla
Soran+1 yılMayo?
+1 yılAbazalar hep bakar hic luzumu yok giymesin
03 Yorumla
Soran+1 yılMayo?
- +1 yıl
Cok acik secik olmasin burasi turkiye sonucta hep p. c dolu ben dayanamam oyle giyinmesine baska biri ona bakarsa kan cikar ugrastirmasin beni
Soran+1 yılTamam öyle söylersin sevgiline/eşine
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaşema da bikini sayılır mı :D
05 Yorumla
Soran+1 yılSayılmaz sanırım :)
- +1 yıl
:D o zaman HAYIR :D Üstadın dediği gibi benim evim ne kiralık ne satılık. İzin verende adam değildir bence. Teşhir ürünü yapar gibi bişe
Soran+1 yılMayo peki? illa hasema mi?
- +1 yıl
İlla haşema :D
Soran+1 yılPekala birsey demiyorum :)
Seviyesi yüksek yerlerde tabi :)
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem