Moda & Stil Denize bikini yerine pembe gibi kürkle girmek ister miydiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Denize Pembe gibi kürkle girebilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Kürk Güncellemeler+1 yıl Of pembe off Denize bikini yerine pembe gibi kürkle girmek ister miydiniz? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Hayır sıkılır insan. Islanınca da iyice ağırlaşırsan yüzlemezsin ve batar boğulursun Allah korusun. 😎 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Vardır mutlaka öyle kaçıklar ilgi çek ek için bazı kişilerin yapmayacağı şey yoktur.. 0 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Denizden korkum var kafam rahat ne giyeyim diye düşünmek zorunda kalmıyorum. 0 0 Yorumla
Croyzigor Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Bikinimle girerim denizime 😅 Kürkle girsem sırt üstü yatarak yüzen leoparmı olurmuş 😄 0 0 Yorumla
melankonik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 69% +1 yıl kürkle denize girersem avcılar beni kutup ayısı sanıp vurarlarsa 0 0 Yorumla
gusionxx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kürküm olsa girirdim ahaha keyfimin kayhası nasıl isterse 0 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Boğulur giderim kesin. 😂 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Pembevincili FKaftannile giriyorum ben 😂😄 0 0 Yorumla
SıkıntılıAmaZararsız Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bilmem deneme olurdu bi kere🤣 0 0 Yorumla
tatlı_tatsızbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Zaten yüzemiyorum o kürkle daha çok batarım😃 0 1 Yorumla Pemmbe +1 yıl Ayol bende yüzemiyorum ama batmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır sıkılır insan. Islanınca da iyice ağırlaşırsan yüzlemezsin ve batar boğulursun Allah korusun. 😎
Vardır mutlaka öyle kaçıklar ilgi çek ek için bazı kişilerin yapmayacağı şey yoktur..
Denizden korkum var kafam rahat ne giyeyim diye düşünmek zorunda kalmıyorum.
Bikinimle girerim denizime 😅 Kürkle girsem sırt üstü yatarak yüzen leoparmı olurmuş 😄
kürkle denize girersem avcılar beni kutup ayısı sanıp vurarlarsa
Kürküm olsa girirdim ahaha keyfimin kayhası nasıl isterse
Boğulur giderim kesin. 😂
😁😁😁
Hahaha. O dibe çeker daha çok😂
Pembevincili FKaftannile giriyorum ben 😂😄
bilmem deneme olurdu bi kere🤣
Tabi ki hayır iyyy :)
sorcak sorumu bulamadin bu ne ya
Böyle tertemiz delirmek isterim
Kürküm olmadan asla
Girerimm tam bir ikonnnn