Ee kızlar böyle bikini giyermisiniz? Veya beyler sevgilinize böyle bir bikini hediye edermisiniz?

Dur bı düşüneyim İsrail paçavrasıyla Yahudi ırkının simgesiyle ya da amerikan paçavrasıyla işlenmiş bir iç çamaşırı giyer miyim hayır, benim kıçımı örtmeye layık bir şey değil.. ikincisi türk bayrağından iç çamaşırı olur mu,? Hayır olmaz. Nedenine gelince Amerika ve dahi senin ülkem dediğin yerler bile en manalı ve en güzel bayrak olarak türk bayrağını seçmişse bütün dünya bayraklarının içinde bu şu demektir ki kimsenin haddine değildir bu bayrağı o hale getirmek. Sen git kendi vatanım dediğin çöle ve bayrak dediğin paçavradan tuvalet kağıdı yaptır
hadi oradan len vaatan severlik bayragını dötünde kıçıında memesinde taşımakla olmuyor!!
yabancıların her yediği haltı bizim miilletimiz de yemek zorunda değil. böyle birini görsem direk alırım organını !!!
Kanında teröristlik var :D
Devam et aslan parçası sen yakında işide bile katılırsın bu kafayla.
asıl sen bu kafa ile ecnebilere maşa olursun ;) o terörist deklerinin bile sınırı var sende olmadıgı gibi. o bayrak ne yiğitlerin kanını temsil ediyor biliyor musun hı sen !!
bu kadaar da kendinizden geçmeyin özenmeyin len biraz özenmeyiin.
Benim sınırım var hemde öyle bir sınır ki, o küçücük sınırlar dana dünyaya hüküm ediyoruz zaten.
Evet doğru tahmin ettin.. Senin o reisin olan rtenin kabul ettiği ülke olan İSRAEL den bahsediyorum.
sen sabah sabah ne içiyorsun kardeş güzel kafa yapmış?
Türk bayrağını göğsümde bikini olarak mı taşicam. Saçmalamayın. Bizim bayrağımız amerikanın ki gibi değersiz değil
Amerika dediğin ülke Dünya'ya hüküm ediyor artı en güzel filmler oyunlar sanat işleri onlar dan çıkıyor. Bayrakların da insanların da DEMOKRASİ ruhu var. Şimdi sen terör dan geçilmeyen her gün insan öldürülen ve yobazların mekanını temsil eden kıçı türk bayrağı ile Amerika bayrağını bir mi tutuyorsun?
Amerika dediğin nedir hepsi k. pek b. ku. Seninde onlardan farkın yok. Defol onların ülkesine. Sen ve senin gibilerin ülkemizde yaşaması ve adını ağzınıza almanız utanç verici. canım beyinliler
Ger... zek beyinliler
Ahaha ağzından kıskançlık akıyor resmen havla canım havla. Bu arada zaten ben yobazistan da yaşamıyorum. Irkım Yahudi Vatanım İsrael.
Kendi mikrop milletinle boğul 🤢 Mide bulandırıcısın her gün aynaya bakıp kusuyor musun? Soda içmeyi de unutma mazallah miden bile seni hazmedemez
@Annzaiksd kendi milletini ve ülkesinin bayrağını, abd nin de bayrağını bizim ülkemizle bir tutması fazlasıyla komik. Yaşında 45 üstü ama olarak gelişmemişsin. seviyesiz ve karaktersizsin
Niye bu ks kaldırıyor anlamıyorum. be... yin olarak gelişmemişsin yazık
@Annzaiksd kaç soru gördüm şunu sordum da kaldırıldı diye. Ama bu tarz ve terbiyesiz soruların kaldırılıp yasaklanmaması saçma. maalesef bu zihniyette olan insanların hala bizim ülkemizde yaşadığını görüyoruz. Bizim ülkemizde ekmek yiyip yediği kaba tüküren karaktersiz insanlardan sadece biri
@Annzaiksd haklısın
Ben senin vatanını da ırkını da tanımıyorum ama bak ne güzel Türkçe konuşuyorsun. Bu beğenmediğin bayrak ve vatan evlatları sana s*ke s*ke Türkçe öğretmişler.. ilaveten kendi vatanım ve ırkım şu diyorsun ama yine başka bir ülkeyi övüyorsun.. biz buna ne diyoruz biliyor musun? Elin s*kiyle kırıklığa girmek diyoruz.. dahası demokrasi var dediğin ülkeyi de görüyoruz yüzbinlerce insanın kanını içerek yapılan demokrasi tıpkı senin karnını tuvaletten doyurmana benzer..
Türk bayrağı göklerde dalgalanır memenin üzerinde değil
Cevap
4Cevap
Madde 7'yi oku.
www.tccb.gov.tr/.../
ben giymem bizim bayrağımızın anlamınkiyle onlarınkinin anlamı bir değil
Bikinide ihtiyaç yok. İsteyen bere tişört gbi daha farklı şeylerde kullanabilir.
Bizim bayrağımız kıyafet yapılıp giyilecek kadar değersiz değil o sadece göklerde dalgalanmaya layık
Ben giymem ama cunku bikini yazlik yerlerde giyilir oralarda da turistler falan cok oluyor irkcilik olmasin diye yani dusunceli davranmak amacli
Giyerim çok güzel hatta ilşkiye girerim bunla hem çok seksi gösterir
Bnce güsel eşim giyebilir
Giymem.
Sen istiyorsan giyebilirsin ama.
ay yıldız memede taşınmaz
Bayrak gökte olur memede değil
Ne saçmalıyorsun yahu?
Altı üstü bir bez parçası. Sen daha kendi kadınlığını bir bez parçasın dan küçük görüyorsan o senin sorunun.
Ne alaka türk bayraklı sütyen giydiğimde kadın mı oluyorum sakat mısınız
Ne giyerim ne de giyeni barindiririm...
tabiki hayır
Hayir giymem
Hayır
İğrençsin la
O zaman sen de yobazsın la :D
😂😂😂 sensin o..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar