Beyaz bir bikini sipariş ettim. Ama bir emin de olamadım. Beyaz bikini cesaret işi mi? Fiziğimden yana bir sıkıntım yok da bide size sorayım dedim :)

https://www.dagi.com.tr/beyaz-21054bk-kapli-kucuk-ucgen-bikini-tk-by-p127899
Beyaz bir bikini sipariş ettim. Ama bir emin de olamadım. Beyaz bikini cesaret işi mi? Fiziğimden yana bir sıkıntım yok da bide size sorayım dedim :)

https://www.dagi.com.tr/beyaz-21054bk-kapli-kucuk-ucgen-bikini-tk-by-p127899
Selam,
Hiçbir bikiniyi giymek ya da hiçbir model kıyafeti giymek cesaret olarak adlandırılmamalıdır. İnsanların giyimi onların cesaretini ölçmez. Burada cesaretten kasıt sadece fizik olabilir. Aksi çok çirkin bir söylem çünkü.
Beyaz bikini diğer renk bikinilere göre vücut hatlarını daha çok belli etmeye yöneliktir. Hal böyle olunca kilosu idealden yüksek olan insanlar için ya da fiziği düzgün olmayan insanlar için bir seçenek olmuş olmuyor. Genelde esmer tenliler ve fiziğine güvenenler giyinir.

Yine de bunu cesaret olarak adlandırmak doğru değil. Uygunluk diyebiliriz. Ve evet bu bikini giyebilmek bikiniye uyacak güzel bir fizik ister. Aslında bunu her bikini, mayo ya da kıyafet ister ancak beyaz denince iş farklılaşıyor. Yukarıda da dediğim gibi beyaz renk vücut hatlarını belli ettiğinden vücut hatlarımızın düzgün, uygun ve ayarında olması gerekmekte.
Fizik düzgün değilse bu tür bikinileri giymek görüntü kirliliğidir bence. Herkes vücuduna uygun olanı giymelidir. Uygun olan yoksa vücut uygunlaştırılmalıdır.
Kırmızı pembe ve mor siyah gibi bikini ler bikini de beyaz degilmi bence taşıma sını bilen bi vucudda beyaz bikini gayet güzel ve seksi hoş oluyor ayrıca iç kısmında astar olduğu için rahat giye bilirsin benim 4 tane beyaz bikinim var ve gayet de hoş ve güzel seviyorum
Cevap
61Cevap
Beyaz bikini cok iç gösteriyor sevmiyorm
Açıkçası güvendiğin bir vücut ve doğru model tercihi yapılmışsa rengin hiç bir önemi yok diye düşünüyorum.
Yani özgüvenin ile eşit orantılı olmalı.
Siparişi verebildiysen yüzde 50 olmuşsun zaten, fırsatını bulunca da giy ve tadını çıkar.
Güzel günlerde kullanman dileğiyle 😊
Cesaret işi değil tercih meselesi. Açık renkli bikiniler koyu tenli kadınlarda güzel patlar güzel durur. Koyu renkli bikiniler ise tam tersi beyaz tenli ya da işte sarışın diye tabi ettiğimiz kişilerde güzel durur. Zevkler ve renkler konusu aslında bu ama durum bu :)

Cesaret işi değil tercih meselesi olduğunu düşünüyorum. Bu yaz benimde favori tercih edeceğim renktir. <3
Bence kesinlikle evet. Ben zayıf olsam da giymezdim beyaz bikini. İç çamaşırı gibi duruyor, öyle durmasa bile öyle bir izlenim veriyor işte.
bence değil , algı meselesi. beyaz tenli birinde iyi bir görüntü oluşturmuyor. örnek olarak koymuş olduğun fotoraflardaki kadınlarda güzel durmuş çünkü koyu ten renklerine sahipler
Yok canım niye cesaret işi olsun. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu giy yani. Kendine yakıştırıyorsan insanlar da sana yakıştırır merak etme :)
Ben çok beyaz olduğum için bütünleşmiş gibi duruyor o yüzden giymiyorum ama esmerlere çok yakışıyor. Cesaretle rengin ne alakası var anlamadım..
beyaz biraz fazla dikkat cekici olduğundan herkes giymek istemiyor
bu açıdan cesaret işi diyebiliriz..
umarım siz keyfini çıkarırsınız::
bronz tenli olmak lazım peynir gibiyseniz hiç bulaşmayın://
Evet , hatta beyaz bikini giyebilen kadinlar geceleri bodrum katina tek basina inip elektrik şartelini tamir edebilirler..
Eskidenmiş o.. cesur olanlar beyaz bikini giyermiş. Şimdi insanlar ne isterse giyiyor
Tam bir cesaret işi , ama ne biliyim çok açık bikini sıkıntı bana itici geliyor.
Biraz fiziğin güzel olacak ya. Bir de bronzlaştın mı harika durur.
Beyaz, mavi ve fıstık yeşili müthiş olur ama en önemlisi onu taşıyan fizik.
rengiyle alakası yok bikini cesaret ister ben giyerim renk ayırtmaksızın
Yediğin şeyleri Üstüne dökmezsin olur biter... Bence başka bir sorun yok:)
Kendine güveniyor rahat mutlu iyi. hissediyor kendinden emin ve yamıtırıyor vetaşıyabliyorsan sorun yok harika beyaz renk güzeldir 🙂😉
bu bronz tene gider beyazsan yok olur belli bile olmaz
Fotoya bakınca beyaz bikiniden sogudum esmerlere yakısmaz beyaz tenliysen olur
Aynem aqqq beyaz esmerlere yakisir çok bilmiş seni
Kudurma lan it
Bikinide renk ile cesaretin ilgisi ne? Brazilian falan desen neyse
Esmer tane yakışıyor biraz bronzlaşınca iyi durur bence
Neden cesaret işi?
Ten rengine göre de değişir bence
Bence biraz cesaret görerek aldıysan sıkıntı yokta internetten vermek cesaret gerektiri bence.
Ne giymek istersen giyebilirsin bence kimin ne söylediğinin bi önemi yok
En sevdiğim bikini rengi lila ama beyaz da güzel vücudunu seven herkes gyinebilir
Ici gösterme durumu var
Zaten gözükeceği kadar gözüküyor her yerimiz bi orası mı mahrem oda gözüksün😂🤭
Fitresini veriyorum diyosun malın 🙂🙂🤪🤪
Beyaz sizi daha canlı gösterir. Fiziğiniz de müsaitse bencede giy. Yakışır.
Cesarat mesaret anlaman bikiniyi giyecek fizik lazım
Tercih meselesidir. Ben denemiştim ama bana yakışmadı
Renk olarak sevmiyorum kırmızı ve siyah favorimdir 😁
Alakası yok! Zevk işi tabi ki.
Cesaretle renk ne alaka anlamadım
Hayır çok şık duruyor
Neden cesaret işi olsunki
Yok giyilir cesaretle ne alaka
Olsun
Soruyu anladım ama yani o orada olan bir şey zaten var olan bir şeyi saklayamazsın
Vajinam görünse problem yok diyosun
Beyazda olsa o bir kumaş zaten
Delirtmeyin beni 😂😂 allahın verdiğini kuldan mı saklayalım yahu😂😂😂
O kadar güveniyosun onada
Beyazda olsa kumaş sonuçta siz beni anlamadınız😂
benm beyaz tenim var yakiscagima sanmam
Çok hoş duruyor tatile gidebilirsem bende alıcam
İnsan kendine yakışanı yapmalı bence
Beyaz severim ama hemen kirleniyor
Yakışıyor bence herkese.
Evet, her kadın giyemez.
Beyaz giyme toz olur siyah giyme iz olur
Beyaz bikini için iyi bir tercih olmayabilir.
Suya girmediği sürece sorun olmaz
Yoo regl yaklasmamissa giy yani
cesaretle ne alakası var?
Ici gösterdigi icin
basitlik deniliyor ona
Fizik kurtarıyorsa milleti boşvergiy
Hayır güzel durabilir
hayır işidir bence :D
Niye cesaret işi olsun
Ben ve renk olarak kötü bir tercih
İç göstermeyenlerde var
Hayır ne farkı var diğer renklerden giy gitsin
Hayır diğer renk bikinilerden bir farkı yok bence
Siyah giyme toz olu, beyaz giyme söz olur bla bla bla canın ne. Istiyorsa giy😉
Cesaret işimi bilmem ama bakışların döneceği renk beyaz dikkat çekiyor.
Kırmızı giyilirde beyaz neden giyilmasin...
Benim gibi balina gibi olursan yakışmaz
Islanınca her şey belli oluyor bence giymemeli.
bu kadınların beyaza düşmanlığı neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?