Moda & Stil Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? (Sayfa 8) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4243 Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Cerrone_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl diz üzeri şort, çabuk kuruyan modelleri favorim 0 0 Yorumla
Captainpricexx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğlenmeye daha çok dikkat ederim. 0 0 Yorumla
ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Alevli şort vazgeçilmez benim için. 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Şıklık rahatlık huzur doğallık sağlık ahenk 🙂😌 0 0 Yorumla
MrChattering Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Sadece şort giymeyi tercih ederim bir erkek olarak 0 0 Yorumla
Göktürk_bumin Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Beyaz renk olmazsa olmaz. Beyaz giyinmeli 0 0 Yorumla
AyşeNurr35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Rahat Olması dışında pek dikkat etmem :D 0 0 Yorumla
Uzaklarda346 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Dizime kadar şort... başka ne olsun 0 0 Yorumla
MelekSubaşı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Hayatımda Tatile gitmedimki dikkat edeyim😂 0 0 Yorumla
citymood Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Şort la giriyorsun işte neye dikkat edicez! 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl mayo ve adeleli vücudumun ön planda olması :d 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yaza hareket katan ve içinde rahat olduğum 0 0 Yorumla
hakankradag Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 40% +1 yıl Girdiklerini rengine, gozlugume, güneş kremine 0 0 Yorumla
S8KİZ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Plaj giyiminde sen en çok neye dikkat edersin? 0 0 Yorumla
happylama_x Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Plaja gittim de giyimime dikkat etmesi kaldı 0 0 Yorumla
İsimalamayanüye Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl deniz shortumu giyip giymediğime dikkat ederim :D 0 0 Yorumla
İden_masimli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şık ve rahat olması öncelikli bence 0 0 Yorumla
laviniavecd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Tabiki mayo giyinimime özen gösteririm 0 0 Yorumla
Respect067 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Uzun rahat elbiseler çok cici oluyor 👍🏼 0 0 Yorumla
Sschopenhauerr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Plajı unuttuk artık rüyamızda bile göremiyoruz 0 0 Yorumla
benesila Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Göze güzel görünsün yeter, ama kendi gözüme:)) 0 0 Yorumla
ÇilekliSütBağımlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Covidden plaja gidebilsek :( 0 0 Yorumla
emrah_k Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Şortum denizde inmesin isterim en dikkat mesele 0 0 Yorumla
ceydanurisliofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tabi ki enerji veren renklere dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Chat_blanc Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl Bir şeye dikkat etmem en doğal halimle olurum 0 0 Yorumla
sahraaa1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Beni güzel ve seksi göstermesi yeterli 💋 0 0 Yorumla
LinaShinen Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Tabikide rahatligima dikkat ederim :) 0 0 Yorumla
GamerGirl2919 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben genelde sadelikten yanayım valla 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
542Cevap
diz üzeri şort, çabuk kuruyan modelleri favorim
Eğlenmeye daha çok dikkat ederim.
Alevli şort vazgeçilmez benim için.
Şıklık rahatlık huzur doğallık sağlık ahenk 🙂😌
Sadece şort giymeyi tercih ederim bir erkek olarak
Beyaz renk olmazsa olmaz. Beyaz giyinmeli
Terlige mayoya ve şapkaya
Rahat Olması dışında pek dikkat etmem :D
Terliğime
kum yakıcı oluyor bazen
Rahat renkli cıvıl cıvıl olmasına
Renkli olmasına tabikiside
bikini giyerim teşekkür iyi günkwr
Mavi Mavi don olmazsa olmaz
Estetik vücuduma o olmadan olmuyor
Dizime kadar şort... başka ne olsun
Hayatımda Tatile gitmedimki dikkat edeyim😂
kişisel bakıma dikkat ederim
Bu yaz dagi harika ❤️ olacak
Şort la giriyorsun işte neye dikkat edicez!
Tek ve siyah renk giyiyorum
Rahat olmasına dikkat ederim
Güzel bir yazı olmuş teşekkürler...
Bu sene plajlar olacakmı oda var
mayo ve adeleli vücudumun ön planda olması :d
Koyu renk olması tercihimdir
Yaza hareket katan ve içinde rahat olduğum
Girdiklerini rengine, gozlugume, güneş kremine
Sade ve oturması önemli bence
Daha tarz seçim yapmaya çalışırım
Plaj giyiminde sen en çok neye dikkat edersin?
yaza hareket katan ve sade
Sadece kilima dikkat ederim
Plaja gittim de giyimime dikkat etmesi kaldı
bilmiyom ki ya hasema ahshqjs
deniz shortumu giyip giymediğime dikkat ederim :D
Mayo vazgeçilmez sevdammız 😍😍😍
Deniz varsa tamam dır ne giysek yakışır
Plajda canlı renkler tercihim.
Sade bikini giymeyi tercih ederim
Şık ve rahat olması öncelikli bence
Canım neyi isterse ona dikkat ederim
Tabiki mayo giyinimime özen gösteririm
Uzun rahat elbiseler çok cici oluyor 👍🏼
Plajı unuttuk artık rüyamızda bile göremiyoruz
Göze güzel görünsün yeter, ama kendi gözüme:))
rahatıma çok düşkünüm o yüzden şort
Bikini takısına bayılıyorum
Covidden plaja gidebilsek :(
şalwar giymek bence daha etkileyici
Bi şort yeter bana yaaa🤪 😂
Teşekkür ederiz, emeğinize sağlık.
Şortum denizde inmesin isterim en dikkat mesele
Tabi ki enerji veren renklere dikkat ederim.
Bir şeye dikkat etmem en doğal halimle olurum
Şortuma. Başka da bir şey yok zaten 😂
Beni güzel ve seksi göstermesi yeterli 💋
Rahatlık ve şıklık en çok
Tabikide rahatligima dikkat ederim :)
Ben genelde sadelikten yanayım valla 😊
Ne cok acik ne cok kapali