Moda & Stil Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? (Sayfa 9) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4243 Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
karnımaçç Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Fazla açık olmamasına dikkat ederim askm 0 0 Yorumla
SGregor Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Plaj giyim modası da varmış öğrenmiş oldum 0 0 Yorumla
gizlikullanıcı2021 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Rengi bence daha güzel olmalı 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Gözlük en önemlisi uv ışınlarından dolayı 0 0 Yorumla
merve2834 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Mayo giyiyorum bikini bana çok açık geliyor 0 1 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla
balkanmavisi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 84% +1 yıl Kılsız olmaya dikkat ederim 0 2 Yorumla oski35 +1 yıl Ne konuda Yorumla ahmet00110 +1 yıl onu herkez biliyor ya Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Kızların güzel olmasına dikkat ederim :) 0 0 Yorumla
TaroEmirhan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Şortuma dikkat ederim zaten atlete de gerek yok😄 0 0 Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Boxer sadece kulandığı için ona heralde derdim 0 0 Yorumla
serbestişçi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl ben giymiyorum zaten giyenler düşünsün 0 0 Yorumla
offical8080 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 46% +1 yıl Rahatliga dikkat ederim bende 0 1 Yorumla EşofmanlıÇocuk +1 yıl Bikini mi mayo mu tercih ediyorsun? Yorumla
dilantsn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bikinimin açılmamasına 😅 0 1 Yorumla Jordincevdet +1 yıl Nasiii Yorumla
NasıllYaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl madde beşe bayıldım benim tarzımda bu😍 0 0 Yorumla
Blablablub Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl Yeni bir mayo aldım... 🙊🙈🤫 0 1 Yorumla mühendis128 +1 yıl giymek nasip oldun Yorumla
Perisuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bikinim kırmızı olsun yeterli 😊 0 6 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla Perisuuuu +1 yıl Kırmızıyı cok seviyorum tenime ve suya yakışan en güzel renk Yorumla oski35 +1 yıl Peki var mı bu seneye özel Yorumla 3 yorumu gör mühendis128 +1 yıl beyaz tenli misin Yorumla Perisuuuu +1 yıl Kırmızı buğday tenliye yakışır arkadaşlar 😊 Yorumla mühendis128 +1 yıl sen buğday tenli misin Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Kadınlara en çok bikini yakışıyor. 0 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Huzurlu olabileceğim bir ortam olsun yeter 🙂😊 0 0 Yorumla
neredenbaslayayim Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Şu korona yüzünden plaja hasret kaldık. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tarz sadece sahillerde mi yansıtılır😒 0 0 Yorumla
48kumsal48 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl pek dikkat etmem aslinda cokta onemli birsey degil 0 0 Yorumla
coffeecream Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saçlarıma ve ayakkabıma dikkat ederim 0 0 Yorumla
kalpmimarı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Parlak renkli olmasına ve rahatlığına tabiki. 0 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Şortun ipine dikkat ederim bağlı mı değil mi diye 0 0 Yorumla
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Çıplak girerim ya da sadece şortla 0 0 Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl mavi tonlarından uzak dururum plajda 0 3 Yorumla Fotobokimakinesi +1 yıl Neden 🤔 Yorumla rolyapamayanoyuncu9 +1 yıl @Fotobokimakinesi deniz yeterince mavi ve güzel :) Yorumla Fotobokimakinesi +1 yıl Anladim😊 teşekkür ederim Yorumla
Lesyevşık Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Spor giyinmeye tabiki de. Her zaman sade 0 0 Yorumla
deryalosangeles Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yazin kumsalda bikini kenarlarda sortla gezerim 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl çok açık giyinmemeye dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Furkilendin Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Yansıtalım da bu pandemi bizi bitirdi be 0 0 Yorumla
kıvanceaplıyor35 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Mağazaya gider şort alır çıkarım 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Fit bir vucuda ve şık plaj kiyafetlere 0 0 Yorumla
abduş6134 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl güneşte yanmamaya dikkat etmek lazım en çok 0 0 Yorumla
AzitalyanCokturk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Şortun çabuk kuruyan kumaştan olmasına 0 0 Yorumla
kizilbakir Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Rahatlığa konfora tabi şıklıktan da öden vermeden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
542Cevap
Fazla açık olmamasına dikkat ederim askm
bikiniye dikkat ederim en güzeli oo
Plaj giyim modası da varmış öğrenmiş oldum
Turist olup olmamaya dikkat ederim
Rengi bence daha güzel olmalı
Güzel bir mayokini ve pareo
Sahillerde gezmeyi özledik be
Bakalım fırsatımız olursa yansıtacağım
Gözlük en önemlisi uv ışınlarından dolayı
1 tane alevli şort. tamam işte
Mayo giyiyorum bikini bana çok açık geliyor
Neden
Kılsız olmaya dikkat ederim
Ne konuda
onu herkez biliyor ya
Şort ve baksirima dikkat ederim
Kızların güzel olmasına dikkat ederim :)
Şortuma dikkat ederim zaten atlete de gerek yok😄
Bikini değil daha çok mayo tercihim
Boxer sadece kulandığı için ona heralde derdim
ben giymiyorum zaten giyenler düşünsün
Rahatliga dikkat ederim bende
Bikini mi mayo mu tercih ediyorsun?
Şortum olsa yeter fjejfjjr
Bikinimin açılmamasına 😅
Nasiii
Parmak arasi sort atlet giyerim ben
madde beşe bayıldım benim tarzımda bu😍
Hiçbir şeye dikkat etmem...
Yine harika bir bence 😀😀
Yeni bir mayo aldım... 🙊🙈🤫
giymek nasip oldun
Ellerinize sağlık diyorum
Bikinim kırmızı olsun yeterli 😊
Neden
Kırmızıyı cok seviyorum tenime ve suya yakışan en güzel renk
Peki var mı bu seneye özel
beyaz tenli misin
Kırmızı buğday tenliye yakışır arkadaşlar 😊
sen buğday tenli misin
Kadınlara en çok bikini yakışıyor.
Huzurlu olabileceğim bir ortam olsun yeter 🙂😊
Şu korona yüzünden plaja hasret kaldık.
Güzel bir paylaşım olmuş gerçekten.
Tarz sadece sahillerde mi yansıtılır😒
pek dikkat etmem aslinda cokta onemli birsey degil
Saçlarıma ve ayakkabıma dikkat ederim
Parlak renkli olmasına ve rahatlığına tabiki.
Plaj a gitsek gerisi önemli değil
Şortun ipine dikkat ederim bağlı mı değil mi diye
Çıplak girerim ya da sadece şortla
Gitmeyeceğim asla bir daha
Çok bol ya da çok dar olmamasına
En çok vücuduma dikkat ederim yani
mavi tonlarından uzak dururum plajda
Neden 🤔
@Fotobokimakinesi deniz yeterince mavi ve güzel :)
Anladim😊 teşekkür ederim
Spor giyinmeye tabiki de. Her zaman sade
Kendime yakışanı tabii ki de
Yazin kumsalda bikini kenarlarda sortla gezerim
Düz şort falan giyerim işte 😂
çok açık giyinmemeye dikkat ederim.
Kendime yakışanı giyerim siyah bikini vazgecilmezim🖤
Yansıtalım da bu pandemi bizi bitirdi be
Fit vücut ve temiz görüntü
şortu giy gir denize kumaşın önemi yok
Mağazaya gider şort alır çıkarım
Fit bir vucuda ve şık plaj kiyafetlere