Moda & Stil Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? (Sayfa 7) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4243 Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
plaktapantera Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Enerjiye ve fiziğe uygun giyim en önemlisidir. 1 0 Yorumla
aylindemir00 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bikini rengi tenime uygun mu diye 1 1 Yorumla ahmet00110 +1 yıl ne alaka ya Yorumla
Hshggdjj Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yaptığınız şey erkeklerin gözünü süslemek bence 1 0 Yorumla
_Heracles35_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Neye dikkat edeyimki, altıma mayomu giyer çıkarım. 1 0 Yorumla
MertCeylantepe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl birşeye çok dikkat etmem aynı giyinirim 1 0 Yorumla
Salcanogtı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Senin seçimin nedir? Sen nelerden hoşlanıyorsu 1 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hic biseye mayo genelde tercih ederim 1 0 Yorumla
BayNar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şalvarımın rengine tabiki, o çok önemli ksksk3j3jk 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Olabildiğince her yerimin güneş alması 1 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Kumaşının kolay kuruması çok önemli. 1 0 Yorumla
kısa49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 54% +1 yıl Giyeceğim şortun rahatlığı önemli benim için 🙂 0 0 Yorumla
mistyprenses_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Hareketli parçalar ile tarz yaratmak mümkün. 0 0 Yorumla
consinov3459 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Rahat ve bol olmasına dikat ederim. 0 0 Yorumla
LesCendresdePhoenix Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bikinimin kumaşına öncelikle ve sade severim. 0 0 Yorumla
0merkrblt Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Şort terlik gözlük yeterli birde powerbank 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl daginin ürünleri çok kaliteli senelerce gidiyor. teşekkürler dagi :) 0 0 Yorumla
DusunmeDeliOlursun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl şort rengine ve şortun batıp batmamasına 0 0 Yorumla
Afesacarsoy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl valla bi şort giyerim, bir de tişört yeter :) 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Hepsi birbirinden güzel bize bir fizik gerek 0 0 Yorumla
ben-saime Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Bikinime ve güneş kremime dikkat ederim 0 0 Yorumla
sheyma Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Harika ürünler, bayıldım. Dagi çok harika <3 0 0 Yorumla
CoktaNickimdee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Leopar desen. Her devrin adami gibi 😄 0 0 Yorumla
KezbanStyLe Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl kapalı olduğum için uzun elbise ile girerim 😎 0 0 Yorumla
smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Vücut hatlarını belli eden şeyleri sevmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
542Cevap
Paylaşımın için teşekkürler..
Plaja gitmediğim için bilemiycem
Kesinlikle Püsküllü mayolar😍
Enerjiye ve fiziğe uygun giyim en önemlisidir.
Bikiniye dikkat ederim:))
Şort bir de havalı tshirt lere
Fıstık Yeşili Şort vazgeçilmez🟢
Mayo olması yeterli benim için
Bikini rengi tenime uygun mu diye
ne alaka ya
Yaptığınız şey erkeklerin gözünü süslemek bence
Neye dikkat edeyimki, altıma mayomu giyer çıkarım.
Plaja gitmiyorum belki bayramda falan
birşeye çok dikkat etmem aynı giyinirim
Umarım Yaz da sahilde olurum
Şort seçimine dikkat ederim.
Sadece mayo Guzel bronz ten
Senin seçimin nedir? Sen nelerden hoşlanıyorsu
Şort severim guneş gözlügü
Dikkat edilecek bişey yok bence
Hiç bişeye dikkat etmem. Altı üstü plaj
Hic biseye mayo genelde tercih ederim
Deniz olsun da gerisi önemli değil
Şalvarımın rengine tabiki, o çok önemli ksksk3j3jk
Olabildiğince her yerimin güneş alması
Kumaşının kolay kuruması çok önemli.
kesinlikle bikini ve gözlük tamamlayıcı parcalar
Kısa pantolon. acik renk tshirtler
Olabilir aynenOlabilir aynen
Giyeceğim şortun rahatlığı önemli benim için 🙂
Biz bu konuda rahatız😂😂
Alevli şortuma dikkat ederim
mayokini ve pareo ikilisinin uyumunaaa
Hareketli parçalar ile tarz yaratmak mümkün.
Dagi çılgın bikiniler üretiyor.
Modaya uygunluk ve renkler
Rahat etmeye ve dikkat çekmemeye
Kıl temizliği önemli bence
Rahat ve bol olmasına dikat ederim.
Bikinimin kumaşına öncelikle ve sade severim.
Hiçbir şeye dikkat etmiyorum
Şort terlik gözlük yeterli birde powerbank 😃
Beyaz şort giyerim, tanga bikini giyerlerse hoşuma gider :)
Formda olmaya diyebilirim
Emeğinize sağlık, teşekkürler.
daginin ürünleri çok kaliteli senelerce gidiyor. teşekkürler dagi :)
👙 👙 👙 👙 bikiniii ve gözlük tabiki
şort rengine ve şortun batıp batmamasına
Giyinik oluşuma dikkat ederim
valla bi şort giyerim, bir de tişört yeter :)
Gözlük olmazsa olmazım tabi şapka 👍
Ateşli şort 🔥🔥 olmazsa olmazım 😝😝😝
Rahatlığa ve sadeliğe dikkat ederim
Hepsi birbirinden güzel bize bir fizik gerek
Bikinime ve güneş kremime dikkat ederim
Harika ürünler, bayıldım. Dagi çok harika <3
Leopar desen. Her devrin adami gibi 😄
kapalı olduğum için uzun elbise ile girerim 😎
Vücut hatlarını belli eden şeyleri sevmem.
Fotoğrafta güzel duracak olmasına
çok uçuk bikini giymem dikkat ederim