Moda & Stil Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? (Sayfa 6) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4243 Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Sjrhhd Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben plajda bikini giyerim ve üstünde kısa etekli olan bikinileri tercih ederim 0 0 Yorumla
Berk4444 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum.. 0 0 Yorumla
Emre3479 Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Plajda bir gerçek vardır oda bikini giyen kadın. mayo giyen erkek çok itici 0 0 Yorumla
khaylaex Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Gine tatille aeamiza pandemi girmese iyi olur. Biktik gercekten. Bunalimdan ölucez 0 0 Yorumla
reyhan53 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Yüksel bel bikini giy tamamdır haha güzel gösteriyor fiziği 0 0 Yorumla
aaquariuss Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl ŞORT xDtek renk gerek yok kargaşaya :DASD rengi fark etmez pembe bile olur kjahsdk 0 0 Yorumla
Emrekuz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sadece şort giyerim genelde sahile sabah değilde gece gotmeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
Mirandaokeyy Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Vücut kusurlarımı en iyi gizleyen, rahat, şık parçalar 0 0 Yorumla
Mhmtt45 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sortumun cok uzun veya kisa olmasina dikkat ederim. Orta ayarlidir genelde 0 0 Yorumla
Damnsweet Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Deniz şortu şapka havlu güneş gözlüğü ve 50 faktör güneş koruyucu :) 0 0 Yorumla
Mileniya Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sadece önden göbeğim var yansan olmadığı için bikininin yüksek bel olması galiba 0 0 Yorumla
Krallord38 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yakisan sort ve sifirkol atlet cok onemli geri kalan erkegin bakimina baglidir 0 0 Yorumla
yigitkmutn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Renkli ve tarz giyim tercih ederim. karsi tarafta ise siyah kırmızı ve dar 0 0 Yorumla
ŞaraplarveKadınlarr Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl ben rahatlığa önem veriyorum salaş giyinirim bide açık renkleri severim yazın 0 0 Yorumla
cırtlakkedi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bazıları takı takıyor suyum içine girerken bana garip geliyor acikcasi 0 0 Yorumla
Zerron Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Fazla dikkat çekmk istmm bunun için şort ve mayo giyerm 0 0 Yorumla
kaankaan12 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Plaj giyiminde en çok dikkat ettiğim üstüme yapışmaması ve rahat olması 0 0 Yorumla
matmazeling Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Plaja gitmiyorum. Gidersemde siyah renk mayo olabilir 0 0 Yorumla
xkücükruhx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sahil mi var. Turistler kullanıyo kendi sahilleri gibi şu an 0 0 Yorumla
şeftalikokusuBK Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl bence burda tarzı yansıtmak çok öenmlidir tarzını yansıtan kişilere saygı duymak laızm 0 0 Yorumla
bunaldımyeterbee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Tabi ki palero bir de siyah ya da beyaz olacak trip tiril 0 0 Yorumla
duygusallibido Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yani parmak arası ve bir deniz şortu güneş gözlüğü yeterli bir erkek için 0 0 Yorumla
Çimengözzzz61 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Haşema giyiyorum kapalı olduğum için açık olsaydım çapraz askılı bikini giyerdim 0 0 Yorumla
derinndd Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl siyah şeyler tercih ederim özellikle bikinilerimde de siyah renkten yanayım 0 0 Yorumla
berkozer01 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl erkekler için ben bir seçenek yok shortumu çekip çıkarım 0 0 Yorumla
Bayyakısıklııııı Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yani bişey pek dikkat etmem kafama göre giyinirdim canım ne istiyorsa 0 0 Yorumla
CTHORA Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl arkadaş biz ne yapalım şort giyiyoruz - eeee- bu kadar 0 0 Yorumla
KotluKız Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Güneşe pek çıkmam çıkarsam da denize girip çıkarım bikini izi çok kötü olur. 0 0 Yorumla
Tahacansiz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Dikkat etmem gözlük olsun mayo olsun farketmez gerisi 0 0 Yorumla
Estheroxy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bikiniyle dikkat ederim ben daha çok rahat olması önemli benim açımdan 0 0 Yorumla
SadeceZuu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Uyumlu ve tarz bikinilere bayilirim bikini alti yuksek bel olanlar daha hos 0 0 Yorumla
Blackcocksucker Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Açıkçası plaj konusunda pek şıklık gibi bir takıntım yok 0 0 Yorumla
olurgibi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl üstümü sapka altima bisiklet kombine gerek yok 2'si ayrı bi kombin :D 0 0 Yorumla
Offcidden Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Nasıl rahatsam öyle fazla sıkmayan terletmeyen bir yapısı olması lazım 0 0 Yorumla
ArminaMehdipur Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Aşırı bir dekoltesi olmadığı sürece herşeyi giyerim 0 0 Yorumla
MrBlaBlaBla Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Rahat olmasına. Rahat ve açık renkli şeyler tercih ederim 0 0 Yorumla
l0stparadise Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl bikiniler çok iyi bence tabi yinede siz bilirsiniz. 0 0 Yorumla
bisorusorupgidecegim Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl baskıcı aile olduğu için olabildiğince kapalı giyinirim 0 3 Yorumla ahmet00110 +1 yıl çok saçma senin hayatın ama Yorumla bisorusorupgidecegim +1 yıl evetttt sorun bu zaten Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Neyle nasıl giriyorsun denize. Şort tişört giyip rahatca gir. Yorumla
zafergula Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Biz erkekler için pek seçenek olmasa da rahat ürünler tercih ederim 0 0 Yorumla
kdrhns Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Şort olması yeterli direk deniz görünce saldırıyorum😃😃😃 bir Angaralı olarak açıız 0 0 Yorumla
TürkizCasanova Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güneş gözlügü parmakarası terliğimin temizliği plaj havlumun göz alıcılığı parfümümün kalıcılığını 0 0 Yorumla
Olliee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kırmızı sortumla devam ama kadınlar genelde mayo tarzı güzel oluyor 0 0 Yorumla
zzhorty Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Şort giyerim, üstüne de renkli atlet. baska ne var ki 0 0 Yorumla
benkısacattt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle ipli bikini seçmemeye ipli bikini pişmanlıktır 0 0 Yorumla
Qldio Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl estetik görünüşe (insanların göz zevkini bozanlara katlanamıyorum) 0 0 Yorumla
Alperxoxo Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Herşey özgüvende bitiyor istediğin kadar güzel giyin özgüvensizsen çirkin durursun 0 0 Yorumla
sezerreıs16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl aga bize de bişey bıraksaydın da bizde söyleyydik aghshhdb 0 0 Yorumla
Imloverloser Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl fiziğime ve etrafımdaki insanlar nasıl giyinmiş ona dikkat ederim 0 0 Yorumla
siirtlikullanıcı56 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Plajda en çok üstündeki kıyafete bakarım birde ayağındaki plaj terliğine 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kapalı olmaya 🤣😂 dikkat ederim 2 5 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Kapalı olmasam da, kıyafetlerle girmeyi seviyorum😊😂☺ Yorumla u 27esmerim +1 yıl @melankolikkraliçe 🤣🤣 neden ki Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Serinlik veriyo, değişik ve güzel bir hissiyat veriyo, cool oluyo. Heleki çok sıcak olduğunda ya da spor yaptığımda terim kurumadan elbiselerimle soğuk suya girmeye bayılırım😊☺ Yorumla 2 yorumu gör u 27esmerim +1 yıl @melankolikkraliçe ne güzel 🥰 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Aynen😊☺👍 Yorumla
Fotobokimakinesi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Islandıktan sonra kolay kurumasına dikkat ediyorum 2 5 Yorumla denizkaradeniz +1 yıl takip için teşekkürler Yorumla Fotobokimakinesi +1 yıl @denizkaradeniz önemi yok😊 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl 40 derecede uzaninca her türlü kuruyo zaten😊☺ Yorumla 2 yorumu gör Fotobokimakinesi +1 yıl @melankolikkraliçe bazilari kurumuyoHem bizim buralar o kadar sicak degil. 😊 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl 😊☺👍 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Param olmadığı için bir şeye dikkat edemiyorum 2 0 Yorumla
Seçiiilll Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yanmamaya dikkat ederim 😂 1 1 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Yoksa bir daha plaja yaklaşamıyoruz😂😊 Yorumla
efrumiye Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 62% +1 yıl Ben hiç plaja gitmedim. Genelde siyah tayt giyorum 1 1 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Gitmediysen nasıl giyiniyorsun😊 plajda değil de günlük hayatta siyah giyiniyorum diyorsun galiba😂 Yorumla
qhostqirl Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Renkli şeyler hoşuma gidiyor 1 5 Yorumla oski35 +1 yıl Mesela Yorumla qhostqirl +1 yıl @oski35 Mesela derkenn Yorumla oski35 +1 yıl Ne gibi renkli Yorumla 2 yorumu gör qhostqirl +1 yıl @oski35 Mesela kırmızı, sarı, turuncu gibi renklerle birleştirilmiş güzel bikiniler farklı renklerde olabilir. Umarım anlamışsınızdır Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Ya da renkli tişörtlerle😂😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
542Cevap
Ben plajda bikini giyerim ve üstünde kısa etekli olan bikinileri tercih ederim
Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum..
Plajda bir gerçek vardır oda bikini giyen kadın. mayo giyen erkek çok itici
Gine tatille aeamiza pandemi girmese iyi olur. Biktik gercekten. Bunalimdan ölucez
Yüksel bel bikini giy tamamdır haha güzel gösteriyor fiziği
ŞORT xD
tek renk gerek yok kargaşaya :DASD rengi fark etmez pembe bile olur kjahsdk
Sadece şort giyerim genelde sahile sabah değilde gece gotmeyi tercih ederim
Vücut kusurlarımı en iyi gizleyen, rahat, şık parçalar
Sortumun cok uzun veya kisa olmasina dikkat ederim. Orta ayarlidir genelde
Deniz şortu şapka havlu güneş gözlüğü ve 50 faktör güneş koruyucu :)
Sadece önden göbeğim var yansan olmadığı için bikininin yüksek bel olması galiba
Yakisan sort ve sifirkol atlet cok onemli geri kalan erkegin bakimina baglidir
Renkli ve tarz giyim tercih ederim. karsi tarafta ise siyah kırmızı ve dar
ben rahatlığa önem veriyorum salaş giyinirim bide açık renkleri severim yazın
Bazıları takı takıyor suyum içine girerken bana garip geliyor acikcasi
Fazla dikkat çekmk istmm bunun için şort ve mayo giyerm
Plaj giyiminde en çok dikkat ettiğim üstüme yapışmaması ve rahat olması
Plaja gitmiyorum. Gidersemde siyah renk mayo olabilir
Sahil mi var. Turistler kullanıyo kendi sahilleri gibi şu an
bence burda tarzı yansıtmak çok öenmlidir tarzını yansıtan kişilere saygı duymak laızm
Tabi ki palero bir de siyah ya da beyaz olacak trip tiril
Yani parmak arası ve bir deniz şortu güneş gözlüğü yeterli bir erkek için
Haşema giyiyorum kapalı olduğum için açık olsaydım çapraz askılı bikini giyerdim
siyah şeyler tercih ederim özellikle bikinilerimde de siyah renkten yanayım
erkekler için ben bir seçenek yok shortumu çekip çıkarım
Yani bişey pek dikkat etmem kafama göre giyinirdim canım ne istiyorsa
arkadaş biz ne yapalım şort giyiyoruz
- eeee
- bu kadar
Güneşe pek çıkmam çıkarsam da denize girip çıkarım bikini izi çok kötü olur.
Dikkat etmem gözlük olsun mayo olsun farketmez gerisi
Bikiniyle dikkat ederim ben daha çok rahat olması önemli benim açımdan
Uyumlu ve tarz bikinilere bayilirim bikini alti yuksek bel olanlar daha hos
Açıkçası plaj konusunda pek şıklık gibi bir takıntım yok
üstümü sapka altima bisiklet kombine gerek yok 2'si ayrı bi kombin :D
Nasıl rahatsam öyle fazla sıkmayan terletmeyen bir yapısı olması lazım
Aşırı bir dekoltesi olmadığı sürece herşeyi giyerim
Rahat olmasına. Rahat ve açık renkli şeyler tercih ederim
bikiniler çok iyi bence tabi yinede siz bilirsiniz.
baskıcı aile olduğu için olabildiğince kapalı giyinirim
çok saçma senin hayatın ama
evetttt sorun bu zaten
Neyle nasıl giriyorsun denize. Şort tişört giyip rahatca gir.
Biz erkekler için pek seçenek olmasa da rahat ürünler tercih ederim
Şort olması yeterli direk deniz görünce saldırıyorum😃😃😃 bir Angaralı olarak açıız
Güneş gözlügü parmakarası terliğimin temizliği plaj havlumun göz alıcılığı parfümümün kalıcılığını
Kırmızı sortumla devam ama kadınlar genelde mayo tarzı güzel oluyor
Şort giyerim, üstüne de renkli atlet. baska ne var ki
Kesinlikle ipli bikini seçmemeye ipli bikini pişmanlıktır
estetik görünüşe (insanların göz zevkini bozanlara katlanamıyorum)
Herşey özgüvende bitiyor istediğin kadar güzel giyin özgüvensizsen çirkin durursun
aga bize de bişey bıraksaydın da bizde söyleyydik aghshhdb
fiziğime ve etrafımdaki insanlar nasıl giyinmiş ona dikkat ederim
Plajda en çok üstündeki kıyafete bakarım birde ayağındaki plaj terliğine
Yeni sezon ürünleri güzelmiş
Kapalı olmaya 🤣😂 dikkat ederim
Kapalı olmasam da, kıyafetlerle girmeyi seviyorum😊😂☺
@melankolikkraliçe 🤣🤣 neden ki
Serinlik veriyo, değişik ve güzel bir hissiyat veriyo, cool oluyo. Heleki çok sıcak olduğunda ya da spor yaptığımda terim kurumadan elbiselerimle soğuk suya girmeye bayılırım😊☺
@melankolikkraliçe ne güzel 🥰
Aynen😊☺👍
Rahatlığa ve uyuma sanırım
Kapalı olan me gruptan ayrıldı*
Islandıktan sonra kolay kurumasına dikkat ediyorum
takip için teşekkürler
@denizkaradeniz önemi yok😊
40 derecede uzaninca her türlü kuruyo zaten😊☺
@melankolikkraliçe bazilari kurumuyo
Hem bizim buralar o kadar sicak degil. 😊
😊☺👍
Param olmadığı için bir şeye dikkat edemiyorum
Yanmamaya dikkat ederim 😂
Yoksa bir daha plaja yaklaşamıyoruz😂😊
Ben hiç plaja gitmedim. Genelde siyah tayt giyorum
Gitmediysen nasıl giyiniyorsun😊 plajda değil de günlük hayatta siyah giyiniyorum diyorsun galiba😂
fiziğe dikkat ederim ben 🤷😉
Renkli şeyler hoşuma gidiyor
Mesela
@oski35 Mesela derkenn
Ne gibi renkli
@oski35 Mesela kırmızı, sarı, turuncu gibi renklerle birleştirilmiş güzel bikiniler farklı renklerde olabilir. Umarım anlamışsınızdır
Ya da renkli tişörtlerle😂😊
seksi olmaya özen gösteririm