Moda & Stil Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? (Sayfa 5) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4243 Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
bebekfil Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Önceliğim rahatım olur tabi ki ikinci planda da kendime yakışması 1 0 Yorumla
tolgaileaşk Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Evet yansiticam su yasaklar vitese takip e 5 e çıksa 1 0 Yorumla
Vuranmelih Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Bizim icin bi sort yeterli. Kadinlar icin daha onemli 1 0 Yorumla
Duru_uvv Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Zıbın seklinde olan yani tüm olan mayolara bayılıyorum 1 0 Yorumla
BursalıEmircan18 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Erkeklerde Pek Biseye Fark Etmiyoruz Genelimiz Alevli Şort Giyip Giriyor 😄 1 0 Yorumla
Kendinebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Erkek tek kombin şort başka ne olabilir ki en fazla üşürse diye üstüne tişört dewam 😂😂 1 0 Yorumla
mehmetatlı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Genelde şort giyerim atlet falNGenelde terlik giyierim daş gibibi 1 0 Yorumla
amineozgan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl zaten aklıma ilk deniz kum güneş geliyor. Ama mayo ya dikkat ederim. 1 0 Yorumla
_celenlii_ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Erkekler en fazla şortunu değiştirir tek kombini bu olabilir 1 0 Yorumla
Muratt3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kadınlar için mayo erkekler için baksır veya şort muhteşem olur 1 0 Yorumla
KüfMantarı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İlk önce Malatya da plaj olması gerekir sonra tarz oluruz 1 0 Yorumla
Bredoo Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Şort gözlük havlu erkekler için bu 3ü başka olamaz zaten 1 0 Yorumla
Ervaakbb Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bikini giyerim tabi birde rengine dikkat ederim bana yakışır yakışmadıgına 1 0 Yorumla
huzunluwhisky Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Plaj gördüğümüz mü var diyenler gelmeden.. Diz üstü şort 0 0 Yorumla
spookky Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Tüylerimi alır vücuduma ve şortuma 🤟 veee yüzerken küpelerimin düşmemesine 0 0 Yorumla
Gizli91kullanici Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl en çok denizin güzelliğine dikkat ederim ve dalgaların huzuruna gerisi önemli değil 😊 0 0 Yorumla
fenerliiii1907 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Cıvıl cıvıl rengi olup kendimi çok iyi hissedeceğim kıyafetler olmasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
omerta61 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ütülü elbiseye dikkat ederim nere gidersen gideyim ütülunolmali. bide rengarenk elbise 0 0 Yorumla
rosas77 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl şeker yemeyin net 10 kilo verirsiniz nasıl yemeyeceğiniz de size kalmış :))))))))) 0 0 Yorumla
Drjinekoloji Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl 👙 bikini der geçerim, mayo falan ne kadına ne erkeğe yakışmıyor bikini kadında tatile zevk katıyor 0 0 Yorumla
Cringe21 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Açıkcası cebi olan bir şort ve düz renkli slim fit tshirt 0 0 Yorumla
benimadımYetim Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl canli renkler, güzel bakimli sac ve bronz bir cilt. 0 0 Yorumla
Vaveylacım Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Esmer bir tenim olduğu için daha açık renkli bikiniler ve pareolar tercih ederim. 0 0 Yorumla
Pamuk81 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Çeşitli mayo ve bikini götürürüm yanımda ve sürekli değiştiririm. 0 1 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Sebep? 😁 Yorumla
bet-bet Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl olabildiğince rahat olsun, süslü püslü bir şey olmasına gerek yok. Yani sade ve rahat :) 0 0 Yorumla
tiramisuu31 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl ne giyersem giyeyim acik renk giymeye ozen gosteririm 0 0 Yorumla
ElaSr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl bacaklarımı göstermesini isterdim kesinlikle , dikkat çekici olsun yeter 0 0 Yorumla
Ayşenur0988 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Her zmn sade ve şık olmak iyidir Bol dekolteli iyi 0 0 Yorumla
cenkvurucu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum 0 0 Yorumla
kartal4629 Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Birden bire deeinleşmeyen sahil olması yeterli benim için 👍 0 0 Yorumla
Jinekologtolga Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl tarzımı sahile yansıtmayı çok isterdim ama viriüs var 0 0 Yorumla
Bosveryavrumnapcan Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bence sort üstüne bikini çok iyi saçlar da kahve üstüne parlak sarı aşırı iyiii 0 0 Yorumla
buse456768 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum.. 0 0 Yorumla
seksveyasam Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Pek dikkat etmem çünkü bu tür şeyler bana saçma geliyor 0 0 Yorumla
Seyhann01 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kendime yakıştırdıktan sonra hiçbir şeyin önemi yok :D 0 0 Yorumla
AyazSterk Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Her zaman ne kadar dikkat çektiğimi merak etmişimdir. 0 0 Yorumla
alevv32 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl ay bu panaramadan dolayı en son ne zaman plaja gittim hatırlamıyom 0 0 Yorumla
Tommy16 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Güzel bir şort ve gözlük sahilde başka ne olabilir ki😎 0 0 Yorumla
Mertela Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Üzerine oturan yaz renklerinden mavili şort harika olacaktır :) 0 0 Yorumla
Bayramking Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Dikkat çeken modellere. Brezilya kesimler, rengarenk enerji veren modeller hoş geliyor. 0 0 Yorumla
sunshinedesert Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Tabiki kimono. Sahilde güneşlenmek yerine yürüyüş yapmayı daha çok severim 0 0 Yorumla
Vitcxuxtx Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Rahat hissedebileceğim parçalar tercih ediyorum genellikle 0 0 Yorumla
omeryigt Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bence giydiği mayo bikini her neyse ten rengine uyumlusunu giymeli 0 0 Yorumla
VRMachine Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Erkeklerin pek bi seçeneği yok rengini şeklini seçip şort giymekten başka 0 0 Yorumla
atletikabi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl taytım olmadan olmaz şortlar çabuk kurumuyor taytdan sadece kız arkim olursa istemiyorlar nedense 0 0 Yorumla
MutsuzAdamxx Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Rahatlığa bakarım :)yazı yansıtan rengarenk tişörter şortları tercih ederim 0 0 Yorumla
DarkJ0nes Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl İlk hedef pandeminin bitmesi :D sahil nedir unuttum. d 0 0 Yorumla
Dostoyevski0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bir adet düğmeleri açık plaj gömleği altına onunla uyumlu diz üstü şort misss 0 0 Yorumla
Toska337 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Plaj deyince aklıma alevli şort gelir bide şıp şıp terliklerimle migros gezmek 0 0 Yorumla
beyznzn Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Genelde denize girildiği icin hızlı kuruyan ve güzel olanlari tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Sevgihanim Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Rahat olmasi yetiyor. Eger guneslenmek istiyorsam bikini yoksa mayo giyorum. 0 0 Yorumla
Alqholic47 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tabi ki de en iyisi şort terlik ve baklavalarim bir de yanımdaki Rus manitalar 0 0 Yorumla
Zzwqkdl Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Konforuma düşkünüm ama estetik görüntüden de ödün vermem 0 0 Yorumla
furkandrk_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl En yakın plaj minimum 12 saat olsada siyah şorttan vazgeçmem :) 0 0 Yorumla
mhael5006 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl hayatimda bir kere bile dogru duzgun plaja gitmedim 0 0 Yorumla
oykuvshayat Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Şöyle ince salaş bir elbise, çorapsız giyilen spor ayakkapı ve yazlık küpeler... 0 0 Yorumla
Sevbarim Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Giydiği şeyi mayo bikini vb. Üzerinde taşımasına. Giysinin hakkını veriyor mu vermiyor mu? 0 0 Yorumla
merhabakaskjfjd Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Şöyle ince filfilli bi elbise mayonun üstüne bide şöyle yazlık küpeler oh 0 0 Yorumla
Mücale47 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Plaj da en çok giyikenlerin üzerine yakılmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
542Cevap
Önceliğim rahatım olur tabi ki ikinci planda da kendime yakışması
Evet yansiticam su yasaklar vitese takip e 5 e çıksa
Bizim icin bi sort yeterli. Kadinlar icin daha onemli
Zıbın seklinde olan yani tüm olan mayolara bayılıyorum
Erkeklerde Pek Biseye Fark Etmiyoruz Genelimiz Alevli Şort Giyip Giriyor 😄
Erkek tek kombin şort başka ne olabilir ki en fazla üşürse diye üstüne tişört dewam 😂😂
Genelde şort giyerim atlet falN
Genelde terlik giyierim daş gibibi
zaten aklıma ilk deniz kum güneş geliyor. Ama mayo ya dikkat ederim.
Erkekler en fazla şortunu değiştirir tek kombini bu olabilir
Kadınlar için mayo erkekler için baksır veya şort muhteşem olur
İlk önce Malatya da plaj olması gerekir sonra tarz oluruz
Şort gözlük havlu erkekler için bu 3ü başka olamaz zaten
Bikini giyerim tabi birde rengine dikkat ederim bana yakışır yakışmadıgına
Plaj gördüğümüz mü var diyenler gelmeden.. Diz üstü şort
Tüylerimi alır vücuduma ve şortuma 🤟 veee yüzerken küpelerimin düşmemesine
en çok denizin güzelliğine dikkat ederim ve dalgaların huzuruna gerisi önemli değil 😊
Cıvıl cıvıl rengi olup kendimi çok iyi hissedeceğim kıyafetler olmasına dikkat ediyorum
Ütülü elbiseye dikkat ederim nere gidersen gideyim ütülunolmali. bide rengarenk elbise
şeker yemeyin net 10 kilo verirsiniz nasıl yemeyeceğiniz de size kalmış :)))))))))
👙 bikini der geçerim, mayo falan ne kadına ne erkeğe yakışmıyor bikini kadında tatile zevk katıyor
Açıkcası cebi olan bir şort ve düz renkli slim fit tshirt
canli renkler, güzel bakimli sac ve bronz bir cilt.
Sahil deniz hatta tatil görmemidim plaj diyorsun 😑
Esmer bir tenim olduğu için daha açık renkli bikiniler ve pareolar tercih ederim.
Çeşitli mayo ve bikini götürürüm yanımda ve sürekli değiştiririm.
Sebep? 😁
olabildiğince rahat olsun, süslü püslü bir şey olmasına gerek yok. Yani sade ve rahat :)
ne giyersem giyeyim acik renk giymeye ozen gosteririm
bacaklarımı göstermesini isterdim kesinlikle , dikkat çekici olsun yeter
Her zmn sade ve şık olmak iyidir
Bol dekolteli iyi
Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum
Birden bire deeinleşmeyen sahil olması yeterli benim için 👍
tarzımı sahile yansıtmayı çok isterdim ama viriüs var
Bence sort üstüne bikini çok iyi saçlar da kahve üstüne parlak sarı aşırı iyiii
Açık renkli üzerime oturan diz üstü şortlar giymeyi tercih ediyorum..
Pek dikkat etmem çünkü bu tür şeyler bana saçma geliyor
Kendime yakıştırdıktan sonra hiçbir şeyin önemi yok :D
Her zaman ne kadar dikkat çektiğimi merak etmişimdir.
ay bu panaramadan dolayı en son ne zaman plaja gittim hatırlamıyom
Güzel bir şort ve gözlük sahilde başka ne olabilir ki😎
Üzerine oturan yaz renklerinden mavili şort harika olacaktır :)
Dikkat çeken modellere. Brezilya kesimler, rengarenk enerji veren modeller hoş geliyor.
Tabiki kimono. Sahilde güneşlenmek yerine yürüyüş yapmayı daha çok severim
Rahat hissedebileceğim parçalar tercih ediyorum genellikle
Bence giydiği mayo bikini her neyse ten rengine uyumlusunu giymeli
Erkeklerin pek bi seçeneği yok rengini şeklini seçip şort giymekten başka
taytım olmadan olmaz şortlar çabuk kurumuyor taytdan sadece kız arkim olursa istemiyorlar nedense
Rahatlığa bakarım :)
yazı yansıtan rengarenk tişörter şortları tercih ederim
İlk hedef pandeminin bitmesi :D sahil nedir unuttum. d
Bir adet düğmeleri açık plaj gömleği altına onunla uyumlu diz üstü şort misss
Plaj deyince aklıma alevli şort gelir bide şıp şıp terliklerimle migros gezmek
Genelde denize girildiği icin hızlı kuruyan ve güzel olanlari tercih ediyorum
Rahat olmasi yetiyor. Eger guneslenmek istiyorsam bikini yoksa mayo giyorum.
Tabi ki de en iyisi şort terlik ve baklavalarim bir de yanımdaki Rus manitalar
Konforuma düşkünüm ama estetik görüntüden de ödün vermem
En yakın plaj minimum 12 saat olsada siyah şorttan vazgeçmem :)
hayatimda bir kere bile dogru duzgun plaja gitmedim
Şöyle ince salaş bir elbise, çorapsız giyilen spor ayakkapı ve yazlık küpeler...
Giydiği şeyi mayo bikini vb. Üzerinde taşımasına. Giysinin hakkını veriyor mu vermiyor mu?
Şöyle ince filfilli bi elbise mayonun üstüne bide şöyle yazlık küpeler oh
Plaj da en çok giyikenlerin üzerine yakılmasına dikkat ederim