Moda & Stil Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? (Sayfa 4) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4243 Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
buspa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Renkli plaj giyimine bayılırım yazın enerjimi yükseltir sahilleri rengarenk görmek istiyorummmm @Dagi 1 0 Yorumla
Eskiparliament Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl En çok vücuduma dikkat ederim. Fit bir vücut üzerine giyilen her türlü mayo'yu çok şık ve güzel gösterir. 1 0 Yorumla
Etemkrts Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Öyle çok fazla bence dikkat çekici şeyler olmamalı mümkün olduğunca rahatlık ve o sıcaktan kurtulmak lazım 1 0 Yorumla
MertSxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben bir erkek olarak tabiki de konfordan yanayız hızlı kuruyan rahat ettiren ve sıkıntı çıkarmayacak türden kumaş türleri tercih ederim.. 1 0 Yorumla
BottomBiseks Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Plaj giyiminde genelde en çok dikkat ettiğim ve edilmesi gereken şey cinsiyet farketmeksizin vücütların tüysüz olması fikrimce. 1 0 Yorumla
erdemtemel17 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Dikkat etmiyorlarki gelen geçen salmış artık jdjfjd 0 0 Yorumla
intimacyy Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Sadece şort yetiyor bana kadınlar işleri daha teferruatlı oluyor 0 0 Yorumla
mrslavinia19 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Böyle şeyler çok güzel ama ben denize donla giriyorum 😂 2 1 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
haymatlos_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Umarım bu sene plajlara gidebiliriz. Pandemi bizim hayallerimizi bile çaldı 0 0 Yorumla
Ezgilik19 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Ipli bikiniler asiri seksi ve guzel duruyor tercihim o yönde olur 2 0 Yorumla
deriniszzzi Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl genellikle denize girebileceğim bir kıyafet olmasına özen gösteriyorum 2 1 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Mesela yani. Tayt eşofman şort tişört vs. gibi mi diyorsun. Yorumla
logaritma123 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Tatile plaja gitmiyoruz ki memlekete gidiyoruz 😂😂😂 2 2 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Çoğu zaman da öyle oluyor😊😂 Yorumla logaritma123 +1 yıl Evet 😅😅😅 Yorumla
kentseldönüşğm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Mayokini ya da bikini seçiyorum. Renk ve modelini önemsiyorum 2 1 Yorumla musttodo1 +1 yıl yakışır sana :) Yorumla
geosmis Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Renkli güzel şortlardan kaymak gibi bacaklarımın görünmesi beni mutlu eder 2 1 Yorumla Jordincevdet +1 yıl Görelim o zaman Yorumla
XxÖzelkullaniciXx Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bence plajda giyilebilecek en güzel şey kırmızı bir mayodur. Çünkü hem seni çekici gösteriyor, hemde çok güzel bir renk. 0 0 Yorumla
Mutsuzpanda01 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hem modaya uygun hem rahat hem de şık bir mayo ya da bikini giyerim genelde. Rahat olmayan bikinilerle yüzmek zor oluyor 😹 0 1 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl olmalı mesela Yorumla
DüşükBütceSugarDaddy Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Koyu renk, diz üstünde olmasina dikkat ediyorum.Özellikle havuzdan hızlı çıktığımda tamirci dekoltesi vermeyen ve alevli olursa tercih sebebidir. 0 0 Yorumla
lXxGizlixXl Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Havaya, deniz suyuna ve daha sonra denizden çıkınca akan o soğuk duş suyuna bakarım. Ardından yan gelir yatarım 0 0 Yorumla
Venüsdengelenn2508 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Üstü hareketli bikiniler harika oluyor ayrıca renkli rengarenk ya da en sevdiğim mor renk rahatlıkta önemli ama ben güzel olduğumda rahatım 😄 0 0 Yorumla
elifsenocakk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bikinimin rengiyle pareomun uyumuşması gerekli. bazende plajda gezerken bikininin altına şort giyip gezmek güzel oluyor. 0 0 Yorumla
gidemeyenlavinia Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl çok güzeller ama bu yaz koronadan dolayı giyemeyeceğim... Geçen senelerde de kilolardan dolayı giyememiştim :D 0 0 Yorumla
KediSeksüelim Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sahillerin altını üstüne getirmem için bikinim/mayom ve pareom inanılmaz şık olmalı diyen kızlara katılıyorum. 0 0 Yorumla
RotamYok Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl tabiki bi insan nasıl güzel hissediyorsa onu giymeli ama bence biraz bakımlı olabilir beyaz renk veya siyah renkler hoş durur 0 0 Yorumla
Dolukadehinterisi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Daha önce hiç kızlı erkekli plaja gitmedim o yüzden bilmiyorum ancak siyah short en iyisidir (güneşe rağmen :)) 0 0 Yorumla
MeriçBerk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Tabiii ki de öncelik mayo seçmektir sonra da terlikler ama en ama en önemli şey bir tamamlayıcı olan çanta 0 0 Yorumla
Dia-z Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl güneşi yansıtsın diye beyaz, tercihen pamuk, ferah, geniş bir kıyafet ve altına terlik. götü göbeği salayım mutlu yarınlara. 0 0 Yorumla
Gizemliadam2299 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Rahat olcak cıvıl cıvıl olacak hemen dikkat çekecek dağılın lan sahilin bu tarafında ben yuzecem diyecek... 0 0 Yorumla
mehmetfatihbaltacı Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Klasik bir trending mehmet fatih baltacı olarak, Gözlük, Gömlek ve altına bir şort! Al sana en kaliteli plaj tarzı ): 0 0 Yorumla
HeyyGeorge Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ten renginin mayo rengine uyumudur aslında ama kimisinde bi göz bi kaş bi bakış vardır ne renk bırakır ne de uyum 0 0 Yorumla
sadeceuwu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Giydiğim kıyafet efil efil olsun ve kendimi rahat hissettirsin o bana yeter. Tabii beni güzel göstermesini de çok isterim. 0 0 Yorumla
hanzonapiyonamk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bir erkek olarak ilk dikkatimi çeken üst oluyor Mayolarda ise kalçayı daha belirgin kılan mayolar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mayo kadar pareonun da önemli olduğunu düşündüğüm durumdur bunu terliklerde takip eder. 0 0 Yorumla
masumbiriydi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Volen detaylı olanına bayıldım çok güzel 🌸ellerine sağlık... ama bizim böyle giyinmeye iznimiz yok😄😄 0 2 Yorumla aSereff +1 yıl Kim yasakladı :) Yorumla masumbiriydi +1 yıl Family😄 Yorumla
MsMert Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sonuçta plaj, herkesin kendisini en rahat hissettiği tarzları tercih etmesi gerekir. Eşimde kendim de nasıl rahatsak öyle giyiniyoruz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gitmiyorum tatile ama gitsem kırmızı bikini ruhumu yansıtir 0 1 Yorumla ahmet00110 +1 yıl en sevdiğim Yorumla
MertRich Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bir kadın ne kadar gitinmediyse o kadar iyidir 🤣Bende beyaz şort tercih ediyorum. Kadınların dikkatli bakışları hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Nezaket135 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Mayo bikini üste yarım atlet te giydiğim olur ama kimin ne düşündüğü umrumda değil canım iddaalı giymek isterse plajın tozunu attrırım canım🤭 0 1 Yorumla ahmet00110 +1 yıl allah allah be Yorumla
Slmfurkanben Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Erkeklerin kızlar kadar pek seçeneği yok. Bizimki standart zaten ama kızların ne giymesi de ayrı bir dert... 0 0 Yorumla
DeLi3431 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Erkeklerde seçenek şort ve tişört kadınlarda ise seçenek çok fazla kim kendini nasıl özgüvenli rahat hissederse öyle giyinir. 0 0 Yorumla
narsistminyon Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Rengarenk giyinmeyi severim cıvıl cıvıl olcaan azcıkta dekoltee❤️ 1 0 Yorumla
Gülce76 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Giyinmemeye dermişim dkskks renkli bikiniler tercihim :)) 1 0 Yorumla
pesenoktaude Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl sırtı açık mayolar daha hoşuma gidiyor ayrıca vücut zincirleri gerçekten güzel parçalar 1 0 Yorumla
cereeennnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Tabiiki ilk olarak cilt bakımıma daha sonra bikinime 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl Peki Yorumla
benpatatesss Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çok ilginç güzel seçimler var, her kız üzerinde bulundurmalı ve ışıldanalım çok havalı 1 0 Yorumla
Hellomango Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bikini tarzim daha cok sexy seviyorum vurucu renkeler kullaniyorum 1 0 Yorumla
deeryaas1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ojelerim bikinim terliklerim ve plaj çantamın renk uyumunaa 😍 1 0 Yorumla
Essirraaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Gozleri ustune cekecek kadar dikkat cekici olmayi onemserim 1 0 Yorumla
Peempee Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Ben kürk giyerim onun kahve rengi olmasına dikkat ederim 1 1 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
beyzakrbltt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pareo sanırım ve ten rengiyle bikini veya mayosu uyumlu mu 😀 1 0 Yorumla
MoreSvet Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Rahat şık ve güzel olsun onun dışında çokta umrumda değil 1 1 Yorumla CanArslan3333 +1 yıl İşte cesaret işde feraset 👏👏👏👏 Yorumla
CheddarlıViski Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ya ben mayo bikini bilmem de benim gözüme ilk çarpan ve ilgimi çeken plaj havluları oluyor nedense 1 0 Yorumla
DamLabhr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Daha çok canlı renklerde bikini veya mayokini tercih ediyorum. Mayo sevmiyorum çok boğucu geliyor. 1 0 Yorumla
Utangaçkızahh Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sexy bir bikini (bu zamana kadar siyah giydim), kötü durmayan saçlarr, güzel bir güneş gözlüğü 1 0 Yorumla
xxnisanurq Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok açık renk olmamasına ve rahat olmasına önem gösteririm o kadar çok şık olması gerekmiyor 1 0 Yorumla
LaFemmeauGoûtduVin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Rahatlığıma bundan dolayı da kumaşın özelliği önemli benim için. 1 0 Yorumla
sevtapkayaci Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Rahat edeceğim kadar esnek, rahatsız etmeyecek kadar özenli. 1 0 Yorumla
melankolikbirim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl onu bunu bilmem sahilde pareolar aşırı çekici duruyor 1 0 Yorumla
alreadybroken1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Şık olmasi onemli sonucta şıklık her zaman önemlidir 1 0 Yorumla
Neslihancığınız Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ben sadelilten yanayım yüzerken de aman nasıl giyindim acaba diye merak içinde olamam 1 1 Yorumla melankolikkraliçe +1 yıl Aynen bi derdimiz bu kalmıştı. Amaç serinleyip spor amaçlı yüzüp çıkmak😊 Yorumla
18liktcerkeği Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Pek takılmam açıkçası. Çuval gibi olmayan bir mayo ve spidermanli olmayan bir havluyla tamamım ben. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
542Cevap
Renkli plaj giyimine bayılırım yazın enerjimi yükseltir sahilleri rengarenk görmek istiyorummmm @Dagi
En çok vücuduma dikkat ederim. Fit bir vücut üzerine giyilen her türlü mayo'yu çok şık ve güzel gösterir.
Öyle çok fazla bence dikkat çekici şeyler olmamalı mümkün olduğunca rahatlık ve o sıcaktan kurtulmak lazım
Ben bir erkek olarak tabiki de konfordan yanayız hızlı kuruyan rahat ettiren ve sıkıntı çıkarmayacak türden kumaş türleri tercih ederim..
Plaj giyiminde genelde en çok dikkat ettiğim ve edilmesi gereken şey cinsiyet farketmeksizin vücütların tüysüz olması fikrimce.
Dikkat etmiyorlarki gelen geçen salmış artık jdjfjd
Sadece şort yetiyor bana kadınlar işleri daha teferruatlı oluyor
Böyle şeyler çok güzel ama ben denize donla giriyorum 😂
😂😂😂
Umarım bu sene plajlara gidebiliriz. Pandemi bizim hayallerimizi bile çaldı
Ipli bikiniler asiri seksi ve guzel duruyor tercihim o yönde olur
genellikle denize girebileceğim bir kıyafet olmasına özen gösteriyorum
Mesela yani. Tayt eşofman şort tişört vs. gibi mi diyorsun.
Tatile plaja gitmiyoruz ki memlekete gidiyoruz 😂😂😂
Çoğu zaman da öyle oluyor😊😂
Evet 😅😅😅
Mayokini ya da bikini seçiyorum. Renk ve modelini önemsiyorum
yakışır sana :)
Renkli güzel şortlardan kaymak gibi bacaklarımın görünmesi beni mutlu eder
Görelim o zaman
Bence plajda giyilebilecek en güzel şey kırmızı bir mayodur. Çünkü hem seni çekici gösteriyor, hemde çok güzel bir renk.
Hem modaya uygun hem rahat hem de şık bir mayo ya da bikini giyerim genelde. Rahat olmayan bikinilerle yüzmek zor oluyor 😹
Nasıl olmalı mesela
Koyu renk, diz üstünde olmasina dikkat ediyorum.
Özellikle havuzdan hızlı çıktığımda tamirci dekoltesi vermeyen ve alevli olursa tercih sebebidir.
Havaya, deniz suyuna ve daha sonra denizden çıkınca akan o soğuk duş suyuna bakarım. Ardından yan gelir yatarım
Üstü hareketli bikiniler harika oluyor ayrıca renkli rengarenk ya da en sevdiğim mor renk rahatlıkta önemli ama ben güzel olduğumda rahatım 😄
bikinimin rengiyle pareomun uyumuşması gerekli. bazende plajda gezerken bikininin altına şort giyip gezmek güzel oluyor.
çok güzeller ama bu yaz koronadan dolayı giyemeyeceğim... Geçen senelerde de kilolardan dolayı giyememiştim :D
Sahillerin altını üstüne getirmem için bikinim/mayom ve pareom inanılmaz şık olmalı diyen kızlara katılıyorum.
tabiki bi insan nasıl güzel hissediyorsa onu giymeli ama bence biraz bakımlı olabilir beyaz renk veya siyah renkler hoş durur
Daha önce hiç kızlı erkekli plaja gitmedim o yüzden bilmiyorum ancak siyah short en iyisidir (güneşe rağmen :))
Tabiii ki de öncelik mayo seçmektir sonra da terlikler ama en ama en önemli şey bir tamamlayıcı olan çanta
güneşi yansıtsın diye beyaz, tercihen pamuk, ferah, geniş bir kıyafet ve altına terlik. götü göbeği salayım mutlu yarınlara.
Rahat olcak cıvıl cıvıl olacak hemen dikkat çekecek dağılın lan sahilin bu tarafında ben yuzecem diyecek...
Klasik bir trending mehmet fatih baltacı olarak, Gözlük, Gömlek ve altına bir şort! Al sana en kaliteli plaj tarzı ):
Ten renginin mayo rengine uyumudur aslında ama kimisinde bi göz bi kaş bi bakış vardır ne renk bırakır ne de uyum
Giydiğim kıyafet efil efil olsun ve kendimi rahat hissettirsin o bana yeter. Tabii beni güzel göstermesini de çok isterim.
Bir erkek olarak ilk dikkatimi çeken üst oluyor
Mayolarda ise kalçayı daha belirgin kılan mayolar
Mayo kadar pareonun da önemli olduğunu düşündüğüm durumdur bunu terliklerde takip eder.
Volen detaylı olanına bayıldım çok güzel 🌸ellerine sağlık... ama bizim böyle giyinmeye iznimiz yok😄😄
Kim yasakladı :)
Family😄
Sonuçta plaj, herkesin kendisini en rahat hissettiği tarzları tercih etmesi gerekir. Eşimde kendim de nasıl rahatsak öyle giyiniyoruz.
Gitmiyorum tatile ama gitsem kırmızı bikini ruhumu yansıtir
en sevdiğim
Bir kadın ne kadar gitinmediyse o kadar iyidir 🤣
Bende beyaz şort tercih ediyorum. Kadınların dikkatli bakışları hoşuma gidiyor
Mayo bikini üste yarım atlet te giydiğim olur ama kimin ne düşündüğü umrumda değil canım iddaalı giymek isterse plajın tozunu attrırım canım🤭
allah allah be
Erkeklerin kızlar kadar pek seçeneği yok. Bizimki standart zaten ama kızların ne giymesi de ayrı bir dert...
Erkeklerde seçenek şort ve tişört kadınlarda ise seçenek çok fazla kim kendini nasıl özgüvenli rahat hissederse öyle giyinir.
Rengarenk giyinmeyi severim cıvıl cıvıl olcaan azcıkta dekoltee❤️
Giyinmemeye dermişim dkskks renkli bikiniler tercihim :))
sırtı açık mayolar daha hoşuma gidiyor ayrıca vücut zincirleri gerçekten güzel parçalar
Tabiiki ilk olarak cilt bakımıma daha sonra bikinime
Nasıl Peki
Çok ilginç güzel seçimler var, her kız üzerinde bulundurmalı ve ışıldanalım çok havalı
Bikini tarzim daha cok sexy seviyorum vurucu renkeler kullaniyorum
ojelerim bikinim terliklerim ve plaj çantamın renk uyumunaa 😍
Gozleri ustune cekecek kadar dikkat cekici olmayi onemserim
Ben kürk giyerim onun kahve rengi olmasına dikkat ederim
😂😂😂
Pareo sanırım ve ten rengiyle bikini veya mayosu uyumlu mu 😀
Rahat şık ve güzel olsun onun dışında çokta umrumda değil
İşte cesaret işde feraset 👏👏👏👏
Ya ben mayo bikini bilmem de benim gözüme ilk çarpan ve ilgimi çeken plaj havluları oluyor nedense
Daha çok canlı renklerde bikini veya mayokini tercih ediyorum. Mayo sevmiyorum çok boğucu geliyor.
Sexy bir bikini (bu zamana kadar siyah giydim), kötü durmayan saçlarr, güzel bir güneş gözlüğü
Çok açık renk olmamasına ve rahat olmasına önem gösteririm o kadar çok şık olması gerekmiyor
Rahatlığıma bundan dolayı da kumaşın özelliği önemli benim için.
Rahat edeceğim kadar esnek, rahatsız etmeyecek kadar özenli.
onu bunu bilmem sahilde pareolar aşırı çekici duruyor
Şık olmasi onemli sonucta şıklık her zaman önemlidir
Ben sadelilten yanayım yüzerken de aman nasıl giyindim acaba diye merak içinde olamam
Aynen bi derdimiz bu kalmıştı. Amaç serinleyip spor amaçlı yüzüp çıkmak😊
Pek takılmam açıkçası. Çuval gibi olmayan bir mayo ve spidermanli olmayan bir havluyla tamamım ben.