Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
542Cevap
Rahat olması çok önemli. En çok tercih ettiğim üçgen bikini üstleri, olabildiğince çok yerin yanmış oluyor.
Renkli plaj giyimine bayılırım yazın enerjimi yükseltir sahilleri rengarenk görmek istiyorummmm @Dagi
En çok vücuduma dikkat ederim. Fit bir vücut üzerine giyilen her türlü mayo'yu çok şık ve güzel gösterir.
Öyle çok fazla bence dikkat çekici şeyler olmamalı mümkün olduğunca rahatlık ve o sıcaktan kurtulmak lazım
Ben bir erkek olarak tabiki de konfordan yanayız hızlı kuruyan rahat ettiren ve sıkıntı çıkarmayacak türden kumaş türleri tercih ederim..
Plaj giyiminde genelde en çok dikkat ettiğim ve edilmesi gereken şey cinsiyet farketmeksizin vücütların tüysüz olması fikrimce.
Dikkat etmiyorlarki gelen geçen salmış artık jdjfjd
Sadece şort yetiyor bana kadınlar işleri daha teferruatlı oluyor
Böyle şeyler çok güzel ama ben denize donla giriyorum 😂
😂😂😂
Umarım bu sene plajlara gidebiliriz. Pandemi bizim hayallerimizi bile çaldı
Ipli bikiniler asiri seksi ve guzel duruyor tercihim o yönde olur
genellikle denize girebileceğim bir kıyafet olmasına özen gösteriyorum
Mesela yani. Tayt eşofman şort tişört vs. gibi mi diyorsun.
Tatile plaja gitmiyoruz ki memlekete gidiyoruz 😂😂😂
Çoğu zaman da öyle oluyor😊😂
Evet 😅😅😅
Mayokini ya da bikini seçiyorum. Renk ve modelini önemsiyorum
yakışır sana :)
Renkli güzel şortlardan kaymak gibi bacaklarımın görünmesi beni mutlu eder
Görelim o zaman
Bence plajda giyilebilecek en güzel şey kırmızı bir mayodur. Çünkü hem seni çekici gösteriyor, hemde çok güzel bir renk.
Hem modaya uygun hem rahat hem de şık bir mayo ya da bikini giyerim genelde. Rahat olmayan bikinilerle yüzmek zor oluyor 😹
Nasıl olmalı mesela
Koyu renk, diz üstünde olmasina dikkat ediyorum.
Özellikle havuzdan hızlı çıktığımda tamirci dekoltesi vermeyen ve alevli olursa tercih sebebidir.
Havaya, deniz suyuna ve daha sonra denizden çıkınca akan o soğuk duş suyuna bakarım. Ardından yan gelir yatarım
Üstü hareketli bikiniler harika oluyor ayrıca renkli rengarenk ya da en sevdiğim mor renk rahatlıkta önemli ama ben güzel olduğumda rahatım 😄
bikinimin rengiyle pareomun uyumuşması gerekli. bazende plajda gezerken bikininin altına şort giyip gezmek güzel oluyor.
çok güzeller ama bu yaz koronadan dolayı giyemeyeceğim... Geçen senelerde de kilolardan dolayı giyememiştim :D
Sahillerin altını üstüne getirmem için bikinim/mayom ve pareom inanılmaz şık olmalı diyen kızlara katılıyorum.
tabiki bi insan nasıl güzel hissediyorsa onu giymeli ama bence biraz bakımlı olabilir beyaz renk veya siyah renkler hoş durur
Daha önce hiç kızlı erkekli plaja gitmedim o yüzden bilmiyorum ancak siyah short en iyisidir (güneşe rağmen :))
Tabiii ki de öncelik mayo seçmektir sonra da terlikler ama en ama en önemli şey bir tamamlayıcı olan çanta
güneşi yansıtsın diye beyaz, tercihen pamuk, ferah, geniş bir kıyafet ve altına terlik. götü göbeği salayım mutlu yarınlara.
Rahat olcak cıvıl cıvıl olacak hemen dikkat çekecek dağılın lan sahilin bu tarafında ben yuzecem diyecek...
Klasik bir trending mehmet fatih baltacı olarak, Gözlük, Gömlek ve altına bir şort! Al sana en kaliteli plaj tarzı ):
Ten renginin mayo rengine uyumudur aslında ama kimisinde bi göz bi kaş bi bakış vardır ne renk bırakır ne de uyum
Giydiğim kıyafet efil efil olsun ve kendimi rahat hissettirsin o bana yeter. Tabii beni güzel göstermesini de çok isterim.
Bir erkek olarak ilk dikkatimi çeken üst oluyor
Mayolarda ise kalçayı daha belirgin kılan mayolar
Mayo kadar pareonun da önemli olduğunu düşündüğüm durumdur bunu terliklerde takip eder.
Volen detaylı olanına bayıldım çok güzel 🌸ellerine sağlık... ama bizim böyle giyinmeye iznimiz yok😄😄
Kim yasakladı :)
Family😄
Sonuçta plaj, herkesin kendisini en rahat hissettiği tarzları tercih etmesi gerekir. Eşimde kendim de nasıl rahatsak öyle giyiniyoruz.
Gitmiyorum tatile ama gitsem kırmızı bikini ruhumu yansıtir
en sevdiğim
Bir kadın ne kadar gitinmediyse o kadar iyidir 🤣
Bende beyaz şort tercih ediyorum. Kadınların dikkatli bakışları hoşuma gidiyor
Mayo bikini üste yarım atlet te giydiğim olur ama kimin ne düşündüğü umrumda değil canım iddaalı giymek isterse plajın tozunu attrırım canım🤭
allah allah be
Erkeklerin kızlar kadar pek seçeneği yok. Bizimki standart zaten ama kızların ne giymesi de ayrı bir dert...
Erkeklerde seçenek şort ve tişört kadınlarda ise seçenek çok fazla kim kendini nasıl özgüvenli rahat hissederse öyle giyinir.
Rengarenk giyinmeyi severim cıvıl cıvıl olcaan azcıkta dekoltee❤️
Giyinmemeye dermişim dkskks renkli bikiniler tercihim :))
sırtı açık mayolar daha hoşuma gidiyor ayrıca vücut zincirleri gerçekten güzel parçalar
Tabiiki ilk olarak cilt bakımıma daha sonra bikinime
Nasıl Peki
Çok ilginç güzel seçimler var, her kız üzerinde bulundurmalı ve ışıldanalım çok havalı
Bikini tarzim daha cok sexy seviyorum vurucu renkeler kullaniyorum
ojelerim bikinim terliklerim ve plaj çantamın renk uyumunaa 😍
Gozleri ustune cekecek kadar dikkat cekici olmayi onemserim
Ben kürk giyerim onun kahve rengi olmasına dikkat ederim
😂😂😂
Pareo sanırım ve ten rengiyle bikini veya mayosu uyumlu mu 😀
Rahat şık ve güzel olsun onun dışında çokta umrumda değil
İşte cesaret işde feraset 👏👏👏👏
Ya ben mayo bikini bilmem de benim gözüme ilk çarpan ve ilgimi çeken plaj havluları oluyor nedense
Daha çok canlı renklerde bikini veya mayokini tercih ediyorum. Mayo sevmiyorum çok boğucu geliyor.
Sexy bir bikini (bu zamana kadar siyah giydim), kötü durmayan saçlarr, güzel bir güneş gözlüğü
Çok açık renk olmamasına ve rahat olmasına önem gösteririm o kadar çok şık olması gerekmiyor
Rahatlığıma bundan dolayı da kumaşın özelliği önemli benim için.
Rahat edeceğim kadar esnek, rahatsız etmeyecek kadar özenli.
Şık olmasi onemli sonucta şıklık her zaman önemlidir
Ben sadelilten yanayım yüzerken de aman nasıl giyindim acaba diye merak içinde olamam
Aynen bi derdimiz bu kalmıştı. Amaç serinleyip spor amaçlı yüzüp çıkmak😊
Pek takılmam açıkçası. Çuval gibi olmayan bir mayo ve spidermanli olmayan bir havluyla tamamım ben.