Güzellik & Bakım Su bazlı güneş kremi hangilerini kullanıyor ve öneriyorsunuz? ahehejkekedk Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Beğendiğiniz bir markayı önerebilir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Su bazlı güneş kremi olacaktı. Su bazlı güneş kremi hangilerini kullanıyor ve öneriyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Güneş Kremi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et Master Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Ben bir önceki görüşten kopya çekip Avene yi önermek istiyorum. Onu önerebilirim :D 1 1 Yorumla ahehejkekedk +1 yıl 😂😂
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl genelde sulu sulu vıcık vıcık yerleri severim :D su bazlı mı oluyor, başka şeyli mi bilemem 0 6 Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Yuh bunun altına bile yazmışsın 😂😂😂 Yorumla zimbateli34 +1 yıl senin altına da yazacağım da :D gelmiyorsun :D Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Bir yavaş ya bu ne hız 😂😂😂😂 Yorumla zimbateli34 +1 yıl her delikten ayy pardon her yorumda ben olmak istiyorum :D Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Olur beklerim her yorumda😅 Yorumla zimbateli34 +1 yıl her yorumunu doldurmak istiyorum :D Yorumla
veyazbeyaz Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sana qrada ki farkı atayım bak 0 1 Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Nasıl Atacan ve neyi atacan Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cola 0 13 Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Anlamadım Yorumla Kartal0662 +1 yıl Bi gittiğim tatil de bir kadın vücuduna coca cola sürerek bronzlaşıyordu Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Bronzlaşmak için değil yüzümde leke oluşmaması için kullanıyorum Yorumla Kartal0662 +1 yıl Eczaneler de faktörü çok olanlar var ismini tam olarak hatırlayamadım 50-60 faktörlü onlardan alabilirsin Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Evet ya sabahtandir araştırıyorum eczanelere bakmak aklıma gelmedi teşekkür ederim ben en iyisi eczaneye danışayım Yorumla Kartal0662 +1 yıl Aynen en iyisini onlar bilir ve satarlar Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Evet kesinlikle Yorumla Kartal0662 +1 yıl Güle güle kullanın Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla Kartal0662 +1 yıl 💐💐 Yorumla ahehejkekedk +1 yıl 😊💐 Yorumla Kartal0662 +1 yıl Görüşürüz Yorumla ahehejkekedk +1 yıl Görüşürüz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben bir önceki görüşten kopya çekip Avene yi önermek istiyorum. Onu önerebilirim :D
😂😂
genelde sulu sulu vıcık vıcık yerleri severim :D su bazlı mı oluyor, başka şeyli mi bilemem
Yuh bunun altına bile yazmışsın 😂😂😂
senin altına da yazacağım da :D gelmiyorsun :D
Bir yavaş ya bu ne hız 😂😂😂😂
her delikten ayy pardon her yorumda ben olmak istiyorum :D
Olur beklerim her yorumda😅
her yorumunu doldurmak istiyorum :D
Sana qrada ki farkı atayım bak
Nasıl Atacan ve neyi atacan
Cola
Anlamadım
Bi gittiğim tatil de bir kadın vücuduna coca cola sürerek bronzlaşıyordu
Bronzlaşmak için değil yüzümde leke oluşmaması için kullanıyorum
Eczaneler de faktörü çok olanlar var ismini tam olarak hatırlayamadım 50-60 faktörlü onlardan alabilirsin
Evet ya sabahtandir araştırıyorum eczanelere bakmak aklıma gelmedi teşekkür ederim ben en iyisi eczaneye danışayım
Aynen en iyisini onlar bilir ve satarlar
Evet kesinlikle
Güle güle kullanın
Teşekkürler 😊
💐💐
😊💐
Görüşürüz
Görüşürüz