Dışarı çıkıyordum yüzüme sürerken aklıma geldi, yaz geliyor malum ☀️ gerçi hassas ve beyaz tenli olarak yaz kış kullanıyorum zaten şu an kullandığım Avene çok iyi bayada koruyor uvb ışınlarından, lakin yeni bişeyler farklı markalar denemek istiyorum, hangi güneş kremlerini önerirsiniz? Missha almak istiyorum ama emin değilim derin araştırmalarım sürüyor🏖️🌊😅
Yalan yok Toronto‘ya geldiğimden beri kullanmadım Türkiye’de Sebamed kullanıyordum en iyisi oldu çünkü burdada galiba yves rocher Alırım eğer varsa ama genelde böyle markalar yerine sana tavsiyem her zaman bilindik markaları tercih et daha iyi oluyor
Benim kullandıklarımı hep babam getiriyor ama normalde pahalı olan ürünler. Geçen sene de aynı cevabı vermiştim ama gerçekten memnun kalıyorum kendisinden. Güneşten çok iyi koruduğu gibi güneş lekelerine de iyi geliyor. Solante pigmenta👇
Spreyini kullanmışsın, internetden sipariş ediyorum genelde la rochenin altında herkes orijinal ürün göndermediklerini yazmış. Ondan güvenemedim yoksa geçen yıl onu sipariş etcektim