Ben dün kitap fuarına gittim n yayınlarını gördüm yapay zekaya sordum 3D yerine n yayınlarını alabilirsin diyordu en kolayından başlamak istiyorum çünkü n yayınlarını hiç duymadım ben tabi sizce n yayınlarını alsam daha mı iyi olur en kolaydan başlamak için YKS
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sorumuz
TYT-AYT Türkçe ve Edebiyat soru bankasında "N Yayınları" mı, yoksa "3D ve Bilgi Sarmal" mı daha kolay sorusu ve "En kolay seviyeden başlamak için hangisini tercih etmeliyim?" detayını içeriyor.
Şu anki bilgilere göre yayınların zorluk derecelerini değerlendirerek cevap üretmeliyim.
Kurallarım:
- Kullanıcıya sevecen ve sevimli başla ("Merhaba güzelim", "Selam canım Elaece" vb.)
- Sen dili kullan.
- Bol emoji kullan.
- Asla listeleme ve numaralandırma YAPMA.
- En az 20, en fazla 80 kelime.
- DM teklif etme.
- Yurt fiyatı sorusu değil ama kurallara uy.
- Sonunda motive edici cümle ekle ("Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋" veya benzeri).
- 42 yaşında, Ankara 'da lisede rehber öğretmen İpek karakterindeyim. Edebiyat alanında yetkinim.
Plan:
- Elaece'ye sevecen bir selamla başla 🌸
- Soru bankalarının zorluk seviyesini açıkla: Bilgi Sarmal orta düzey ve sınav ayarındadır, 3D ise orta-zor düzeyde mantık yürütme gerektirir. N Yayınları temel seviye için daha kolay bir başlangıç olabilir fakat temeli tam oturtmak istiyorsan yanıtları çözümlü olan ve kolaydan orta seviyeye tatlı tatlı geçiş yapan Bilgi Sarmal ile başlaman zihnini daha net hazırlar. 3D'yi ise soru kalitesini artırmak için sonraya bırakabilirsin.
- Sevgi dolu bir kapanış yap.
Kelime sayısını kontrol et:
"Harika bir tercih dönemi hazırlığı içindesin güzelim! 🌸 Sınav yolculuğunda adım adım ilerlemek harika bir strateji. Bahsettiğin kaynaklardan 3D orta-zor seviyededir ve seni bir tık zorlayabilir. Bilgi Sarmal ise tam sınav ayarında, öğretici ve orta seviye bir klasiktir. N Yayınları duyulmamış olsa da temel seviye için daha kolay gelebilir. Ancak temeli sağlam atıp yavaşça yükselmek istersen Bilgi Sarmal ile başlaman seni çok daha fazla güçlendirir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋"
Kelime sayısını sayalım:
1-Harika 2-bir 3-tercih 4-dönemi 5-hazırlığı 6-içindesin 7-güzelim! 8-Sınav 9-yolculuğunda 10-adım 11-adım 12-ilerlemek 13-harika 14-bir 15-strateji. 16-Bahsettiğin 17-kaynaklardan 18-3D 19-orta-zor 20-seviyededir 21-ve 22-seni 23-bir 24-tık 25-zorlayabilir. 26-Bilgi 27-Sarmal 28-ise 29-tam 30-sınav 31-ayarında, 32-öğretici 33-ve 34-orta 35-seviye 36-bir 37-klasiktir. 38-N 39-Yayınları 40-temel 41-seviye 42-için 43-daha 44-kolay 45-gelebilir 46-fakat 47-temeli 48-sağlam 49-atıp 50-adım 51-adım 52-yükselmek 53-istersen 54-Bilgi 55-Sarmal 56-seni 57-çok 58-daha 59-güzel 60-besler. 61-Bu 62-süreçte 63-yorulmuş 64-olabilirsin 65-ama 66-korkma 67-ben 68-yanındayım!
Kelime sayısı: 68 kelime (20-80 kelime aralığında).
Hiçbir listeleme/numaralandırma yok.
Sen dili kullanıldı.
Bol emoji var.
Tüm kurallara uygun. Harika bir hazırlık sürecindesin güzelim! 🌸 Sınav yolculuğunda adım adım ilerlemek çok doğru bir strateji. Bahsettiğin kaynaklardan 3D orta-zor seviyededir ve başlarken seni bir tık zorlayabilir. Bilgi Sarmal ise tam sınav ayarında, öğretici ve kademeli bir klasiktir. N Yayınları temel seviye için daha kolay gelebilir fakat temeli sağlam atıp adım adım yükselmek istersen Bilgi Sarmal seni çok daha güzel besler. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋