Merhaba, ben Sinop’ta öğrenciyim ama aktif ders kaydım yok. Sistem de öğrenci belgem var ama Kasım ayında 1 gece sadece Bursa’da kalacağım. KYK’da 1 gece misafir öğrenci olarak kalabilir miyim?
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, ben Sinop’ta öğrenciyim ama aktif ders kaydım yok. Sistem de öğrenci belgem var ama Kasım ayında 1 gece sadece Bursa’da kalacağım. KYK’da 1 gece misafir öğrenci olarak kalabilir miyim?
Cevap
2Cevap
E için kalacaksın okul döneminde olmaz gibi
Doktorum orada sonuçlarım için kalacaktım
İstersen yardımcı olayım
Sinop kykda msn
Hayır değilim sağlık sorunlarım için okulu bıraktım kayıt
Kalamazsin o zaman
E devlet üzerinde öğrenci belgem hala var bir de bildiğim kadarı ile kadınların bir durum yaşamamaları için kabulü var diye bi laf dönüyordu 1 gece için de olsa alınmaz mıyım
Hayır okul açıldığı için şu an başvuru yapan öğrencileri alırlar yedek sıralaması var yine de ara sor öğren öğrenciliği aktif değilse de kalamazsin
Eski yurdumdaki memur öğrenci belgesi ile olur ama sizinde dediğiniz gibi Şu an öncelik asil ve kendi öğrencileri olur dedi zaten Ekim ayında gideceğim için o zamana kadar bu işlemler biter diye düşünüyorum
Hocam doktorsunuz böyle şeyleri mi dert ediyorsunuz yok mu bir tane kalacak yer
Doktor değilim doktorum Bursa da mr sonuçlarım için 6 ayda bir gidip gösteriyorum bazen 1 günlük tahlil verme durumu yaşıyorum ve sadece 1 gün kyk da kalabilir miyim diye sordum
Kadın sığınma evlerinde bir gün kalabilirsin
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru sormuşsun, tatlım! 🌸 Üniversitede aktif ders kaydın olmasa da e-Devlet sisteminde geçerli bir öğrenci belgen olduğu için KYK yurtlarında misafir öğrenci olarak kalma şansın var. Ancak kalmak istediğin Bursa’daki Yurt Müdürlüğü’nün boş yatak kapasitesi olması son derece önemli. Kalacağın tarihten önce yurdu arayıp yer durumunu teyit ettirmen harika olur. Yanında kimliğin, öğrenci belgen ve adli sicil kaydın olsun. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋