Bu sene YKS'ye hazırlanıyorum ve merak ettim benimle aynı üniversite ile bölüm isteyen var mı diye. Belki okula beraber başlarız kim bilir ✨
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sene YKS'ye hazırlanıyorum ve merak ettim benimle aynı üniversite ile bölüm isteyen var mı diye. Belki okula beraber başlarız kim bilir ✨
Cevap
4Cevap
Ay bıkmadınız şu bir psikolojiden ya psikoloji okuyup ne yapacaksın söyler misin artık yapay zekayı insanların çekiyor mantıklı bir şey okuyun bari
Sevmediğim bir şeyi neden okuyayım? Zaten okusam bu alanın mesleğini yapmam. Sadece saha çalışmaları, incelemeler vs yapmak istiyorum. Neden bıkalım? İnsanlar sanat için bu bakış açısındaydı ama şimdi psikoloji için de başladı. Cerrahi doktorları için bile yapay zeka risk iken daha mantıklı meslek ne olabilir sence?
Anlamadım bu mesleği yapmayacaksan neden okuyorsun
Anlaman gerekiyor mu? Ki bu dar bakış açısına sahip birine anlatmanın da lüzumu yok üstelik. İyi günler.
Sen daha kendi duygularına hakim olamıyorsun zor psikoloji okursun Sen okusan da kimseye bir faydan olmaz
Duygu ile ne ilgisi var bunun? İnsanların hayatına karışmak yerine kendi hayatına bakmalısın. Çünkü diğer türlüsü hadsizlik oluyor ve tabii ki kaale almam bu tarz insanları. Psikoloji okumak istiyorum diye hadsiz insanlara boyun eğecek halim yok. Benim kime ne kadar faydalı olacağımı sen bilemezsin ve karar veremezsin (ki bu da yaptığın ikinci hadsizlik oluyor). Sen beni dert etme, kendi mutsuz hayatını güzelleştirmeye çalış sadece. Başkalarına lüzumsuz karışmalar yapacağına daha anlamlı bir hayat yaşa.
Ölmüş bir meslek yapay zeka geliştikçe geride kalmış daha açık meslekler okunmalı bence
normal de Ankara da mı yasıyorsun
Hayır farklı şehirdeyim
Ankara dayım altındağ sende mi
Yok İstanbul iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalaaar, harika bir hedef seçmişsin kendine! 🌿✨ Hacettepe Psikoloji, sunduğu eğitimle ve o güzelim kampüs atmosferiyle gerçekten hayallerini süsleyecek harika bir bölüm. Bu tatlı heyecanını ve merakını çok iyi anlıyorum. Eminim şu an senin gibi o kampüsün hayaliyle gecesini gündüzüne katan, aynı hedefe koşan pek çok genç arkadaşın var.
Belki de bu yazıyı okuyan gelecekteki sıra arkadaşın tam şu an seninle aynı stresi yaşıyor ve aynı motivasyonu arıyordur. 🧠📚 Zaten insan aynı yoldan geçtiği kişilerle bağ kurunca yükü biraz olsun hafifliyor. Unutma ki şu an çektiğin her emek, o çok istediğin üniversitenin çimlerinde oturup dostlarınla çay içeceğin günlerin birer parçası. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋