Merhaba 0 matematik ile ebelik bölümünü nasıl kazanabilirim çok uzun zaman oldu ilahiyat okudum ama bölümü sevemedim bir türlü başka bir bölüm okumak istiyorum ama nasıl ve nereden başlarım bilmiyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba 0 matematik ile ebelik bölümünü nasıl kazanabilirim çok uzun zaman oldu ilahiyat okudum ama bölümü sevemedim bir türlü başka bir bölüm okumak istiyorum ama nasıl ve nereden başlarım bilmiyorum
Cevap
1Cevap
İlahiyayı yapamadım
Anlamadim
İlahıyatı yapamadım
Çok zor bir bölüm ya benim kuranlar kaldı sadece ama bıktım okumaktan cidden
Sureler mi
Evet
Nerde okuyosun
Isparta
Ankara da mı yaşıyosun
Yok denizli
Tüh.
Niye
Ankara da yalnız kaldım 🥹
Kankıs olurduk skfjdkjd pizza ısmarlardım
Hahahaha maalesef ya
İlahiyat okuyanlar kafa dengi dir güzel pizza yenir kfkfrkf şuanda kaçıncı sınıftasın namazlarını kılabiliyor musun
İşte son 4 dersim kaldi bitti yani öğrenim sürem. Kılıyorum ama dediğim gibi başka bir bölüm okuyacagim
Ya ne güzel bitirmişşin boşuna neden okudun bunca yık kuran öğreticisi ol
Diyaneti sevmedigime karar verdim
Anam 😂 o nasıl laf ben tekrar girecem keşke ilahiyat okuya bilseydim kız sşfkkskd
Bence hiç bulaşma
Ya bu gün ne güzel rüya gördüm az önce
Rüyamda mescitte cuma namazı kıldıracaktım hazırlanıyorum ve ilk 4 rekat için tekbir alıp namaza başlıyorum ve her secdeye gittiğimde kapı açılıyor önümde ve farklı çok güzel nurani manzaralar görüyorum bulutu gördüm diğerleri aklımda değil çiçekler gördüm galiba 2. De o kadar mutlu oluyorum ki ayağa kalkınca kapı kapanıyor secdeyr gidince önümde bir kapı açılıyor resmen göz perdem rüyamda kaldırıldı manevi bir rüya gördüm
Ooo masallah var mi bi mursidin falan yorumlat
Ben 2020 senesinden beri film gibi rüyalarımı izliyorum acana ne zaman çıkacak hepsi birbirindrn farkşı mükemmel ötesi rüyalar gördüö bu kadar günah larıma rağmen görmem
Allaha aşık olmamda çok önemli rol oynuyordu
En etkileyici ruyan neydi
Şuydu
Bugün rüyamda yemyeşil bir yerdeyim. ve bir siyahi adamla konuşuyorum konuşmam bitince gidiyorum baska yere gezmeye ve içimden kuvvetli bir his Peygamberimin sağ tarafima dönüp arkamda olduğunu söylüyor. ve döndüğümde bu zamana kadar Peygamberimin yüzünü hiç görmesem de bu rüyada döndüğüm anda kalp krizi gibi bir his le karşılıyorum kalbin sanki yukarıya çıkıyor. gerçekten çok gercekciydi biranda etkisi altina aldi yüzünden çıkan nur bütün bedenini kaplamıştı adeta çok etkilendim ve uyandım hemen. bugün görmüş olduğum diğer rüya ise 1 milyona yakın bir hristiyan topluluğu önde liderleri ellerinde haç işareti bekliyorlar. umutlular kendilerine sanki yardim edilecekmis gibi ama o andaki hissim onlara asla yardim edilmeyeceği kanısında. kahverengi bir elbiseyle mahşer alanında bekliyorlar.
19 ocak 2022
Masallah çok ilginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir karar vermişsin, seni yürekten tebrik ederim canım benim! 🌸 İlahiyattan sonra yepyeni bir hayale yelken açmak muazzam bir cesaret göstergesi. Matematikten hiç korkma, çünkü her şey temel bir adımla başlar. Sözel geçmişin olduğu için önce temel matematik konularından, en basit anlatımlı kaynaklarla ve eğlenceli ders videolarıyla başlamalısın. Sıfırdan başlayıp adım adım ilerlemek sana büyük bir özgüven katacak. Kendine inan, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋