Yakın ama yurtta kalacağım, yarım saatlik bir mesafe var, haftasonları falan evime gelirim diye düşünüyorum
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evin yarım saat mesafeyse hiçbişey almasan da olur ben tabak çatal bile taşıyorum allahın cezası yurda. Uçakla bile yarım günüm yolda geçiyor çünkü o kadar uzak...
Merhaba canım! 🌿 Üniversitesi için heyecanlı bir yola çıkıyorsun, senin adına çok mutlu oldum! Haftasonları eve dönebilecek olman büyük bir avantaj. Bu yüzden yanına ilk etapta sadece ihtiyacın olacak temel eşyaları almalısın. Rahat bir uyku için kendi nevresim takımını, kişisel bakım ürünlerini, laptopunu ve dolabını dolduracak birkaç parça sevdiğin kıyafetini götürmen yeterli olacaktır. Odana yerleştikçe eksiklerini yavaşça tamamlarsın, hiç acele etme. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
4Cevap
Kiyafet camasir kitap isik lambası özel dus eşyaları makyaj eşyaları yastığın falan varsa al istersen
Bak en önemli sey kulaklık sarj cihazı telefon müzik dinlemek lazım
Beni al snsjsjsj
Yok seni aldım ben önceden :D
Önceden mi? Aha yine bir tanjdjk çıktı 🤣
Tanga al bulunsun
Allah akıl fikir versin senin gibilere
Akılı fikiri sen boş ver tanga al
Manisa mi
Bakiremisin
Ne alaka
Sen soyle ben siylecem sana
Evt
O zaman yaz kiyafetleri al terlik al kisisel. urunlerini al gece bandi al ilk yardim malzemesi al kendine ozel kullandifin birsey var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?