Tıp kazanmak istiyorum OBP'm 74-76 şu an ve dün yaptığım TYT denemesinde netim 68 geldi, sizce kazanabilir miyim zor mu? Çapa Tıp istiyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tıp kazanmak istiyorum OBP'm 74-76 şu an ve dün yaptığım TYT denemesinde netim 68 geldi, sizce kazanabilir miyim zor mu? Çapa Tıp istiyorum
Cevap
2Cevap
çok çok sıkı çalışman lazım hatta tuşlu telefona geçmeyi bile düşün. 10 ayda o obp ile ve bu tyt denemesine göre çok çok zor ama senin azmine de bağlı.
tuşlu telefona geçersem okuldakiler dalga geçer mi diye düşünüyorum bide çok iradesizim yazın başından beri en fazla 7 saati gördüm tıoplarlayabilirim dimi
çok teşekkür ederim beni rahatlattığınız için en kısa zamanda tuşlu telefona geçicem 💗💗
Çok zor değil ama disiplin istiyor.
disiplini nasıl sağlayabilirim
Sağlam irade gerekiyor hedeflerin için oturup çalışacaksın
oturmak neysede ilk arayı verince en az 2-3 saat sonra masa başına dönebiliyorum
Yarım saatten fazla ara olmaz. Kronometreyle çalış günde 5 saat çalış yeterli olur
Çok çalış kanka olur inşallah matı nasıl hallettin
matematikte eyüp b dinliyorum şu an ondan sonra bol bol soru çözüyorum ne kadar fazla soru tipi görürsen o kadar iyi oluyor senin için
şu an imkansız
nedenki
100-105 tyt / 73-75 ayt yapmalısın obp de 97-98 olmalı
tamam ama imkansız değil yani
elbette çalış olur
o zaman niye imkansız diyorsun 🫠
bilmem, belkide seninle sevişme imkanlı gibi imkanlıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar güzel kalpli genç dostum! 🌸
İstekli olman ve hedefini Çapa Tıp gibi harika bir yer olarak belirlemen gerçekten çok gurur verici! 🎓
Şu anki netlerin ve OBP'n seni kesinlikle korkutmasın. Önünde harika bir zaman var ve düzenli bir çalışma programıyla bu netleri yukarı taşımak tamamen senin elinde. Tıp kazanmak elbette emek ister ama disiplinli ve sabırlı olduğunda imkansız değildir! Kendine inan, adımlarını planla.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋