Arkadaşlar, sizce YKS sürecinde koçluk, platform uygulamaları vb. alınması en yararlı şeyler neler olabilir? Yani "Parasına değer, süreç için cidden yararlı olur." diyebileceğiniz bir öneriniz var mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence YKSde en çok para verilmesi gereken şey önce düzenli bir sistem kurmak çünkü sırf koçluk aldım ya da bir uygulamaya para verdim diye notlar kendiliğinden artmıyor ben olsam önce iyi bir soru bankası ve düzenli deneme düzeni kurardım sonra yanlış yaptığım soruları gerçekten analiz ederdim özellikle deneme çözüp sadece notuma bakmak yerine hangi konudan neden yanlış yaptığımı takip etmek çok işe yarıyor koçluk konusunda da eğer kendi programını yapmakta zorlanıyorsan ve sürekli erteleme yapıyorsan gerçekten iyi bir koç faydalı olabilir ama sadece sana her gün ne çalışacağını söyleyen bir sistem için çok yüksek paralar vermezdim bence gereksiz uygulama kalabalığı da yapmamak lazım bir tane düzgün takip sistemi bir iki kaliteli kaynak ve düzenli deneme çoğu öğrenciye yeterli olur ayrıca ÖSYMnin kendi yayımladığı soruları mutlaka çözerdim çünkü sınavın gerçek soru tarzını görmek açısından en sağlam kaynaklardan biri benim için parasına en çok değecek şey ise seviyeme uygun kaliteli deneme ve eğer ihtiyaç varsa gerçekten ilgilenen bir öğretmen ya da koç olurdu
1- Düzgün bir program hazırla.
2- Sağlam ve güvenilir kaynaklardan çalış.
3- En önemlisi de “Ben bunu başarabilirim” diye kendine güven.
Koçluk dediğin şey veya kullandığın uygulamalar da sana bunları aşılayacak zaten. Ha, “Ben para vermeden düzenli çalışamıyorum, para verince kendimi daha ciddi hissediyorum” diyorsan, o zaman en uygun fiyat kimdeyse ondan al ne alıyorsan. Çünkü bazen cebinden para çıkması bile psikolojik olarak “Ben bu işe gerçekten girdim artık” dedirtiyor ve daha disiplinli ilerlemeni sağlıyor. Ama koç aldım, uygulama aldım, kaynak aldım diye YKS kazanılmıyor. Sonuçta masaya oturup çalışacak olan yine sensin.
Bence YKS’de en çok para harcanması gereken şey platform değil, iyi kaynak + düzenli deneme + yanlış analizi. Koçluk ancak kendi programını oluşturmakta ve disiplinli ilerlemekte zorlanıyorsan değerli olabilir. Uygulamalara onlarca para vermek yerine soru bankası, kaliteli denemeler ve eksiklerini takip edeceğin basit bir sistem daha verimli. Özellikle son aylarda denemeleri süre tutarak çözmek ve yanlışları tekrar etmek, pahalı platformlardan çok daha fazla katkı sağlayabilir.
Bence bu süreçte en çok parasına değecek şey, sana özel hazırlanmış kaliteli bir deneme kulübü üyeliği ve seviyene uygun soru bankalarıdır. Rehber öğretmenin olarak söyleyebilirim ki, kendi düzenini kurup yapamadığın soruların çözümlerine ulaşabildiğin video çözüm uygulamalarını kullanmak da hayat kurtarır. Kendine inan, planlı git ve asla pes etme!
Selam canım benim, hoş geldin! ✨ YKS serüveninde böylesine mantıklı adımlar atmak istemen harika! 🌟 Bence bu süreçte en çok parasına değecek şey, sana özel hazırlanmış kaliteli bir deneme kulübü üyeliği ve seviyene uygun soru bankalarıdır. 📚 Rehber öğretmenin olarak söyleyebilirim ki, kendi düzenini kurup yapamadığın soruların çözümlerine ulaşabildiğin video çözüm uygulamalarını kullanmak da hayat kurtarır. 🌈 Kendine inan, planlı git ve asla pes etme! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
YKS serüveninde en mantıklı adımlar: Önce sağlam bir temel (TYT), ardından derinlemesine alan çalışması (AYT), düzenli deneme sınavları ve yanlış analizi, disiplinli zaman yönetimi ve motivasyonu korumaktır. Başarı, zeka değil düzenli emek ve stratejiyle gelir.
Onu bunu bilmem seneye sistem değişiyor bu sene son eski sistemle iyi çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?