Güzel Sanatlar için resim mi, seramik mi, heykel mi okumalıyım, mezuna mı kalmalıyım?

Merhabalar ben bu yıl Güzel Sanatlar Fakültesinin sınavlarına girdim ve Antalya'da seramik ve heykel bölümlerinde yedekteyim ama gelme ihtimalleri çok yüksek çünkü sıralamam iyi ama resimde kazanamadım maalesef ve aklım resimde kaldı biraz diğer okulları da deneyeceğim zaten ama kazanır mıyım bilmiyorum şehir olarak Antalya'yı istiyorum şu an ve sırf Antalya'yı istiyorum diye daha iyi bir okulda ki imkanımı yok mu ederim hiç bilmiyorum zaten bölüm de içime sinmedi resim olsa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum mezuna mı bırakmalıyım diye düşünmeye başladım daha iyisini yaparım ve Hacettepe'yi tutturabilirim belki de bu sefer de Antalya ihtimali düşer falan şöyle bir şey de var seramik ya da heykel okursam da sanırım bu iki bölümden ilerlemem, ilerlersem de akademik olarak düşünürüm sanırım ama başka hedeflerim var dijitalden olsun ya da dövmecilik olsun şu an sizlerden tek istediğim tavsiye almak fikirlerinizi duymak bu metni okuduysanız çok teşekkür ederim çok karışık yazdım çünkü

Güncellemeler
8 gü
Bir de şöyle bir şey var ana hedefim Anadolu Üniversitesi çizgi film ve animasyon bölümüydü ama tyt'm çok iyi gelmediği ve resimim yeterli olmadığı için bu hedefimden Vazgeçtim... Aklım çok karışık fark ettiyseniz😭😭
Güzel Sanatlar için resim mi, seramik mi, heykel mi okumalıyım, mezuna mı kalmalıyım?