Merhaba, önlisans kazandım ve kayıt ekranında isteğe bağlı hazırlık sınıfı okumak ister misiniz diyor. Ne yapmam lazım, öyle aman amanlık bir şey değilse hazırlık olmasın.
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, önlisans kazandım ve kayıt ekranında isteğe bağlı hazırlık sınıfı okumak ister misiniz diyor. Ne yapmam lazım, öyle aman amanlık bir şey değilse hazırlık olmasın.
Cevap
0Cevap
Seçme boş ver benim arkadaşım 2 yıl hazırlıkta geçemedi düşün o da garipti gerçi 2 yıllık okuyup bitirmiş sonra 4 yıllık kazanmış ilk yılın sonunda yatay geçiş yapmış ve İngilizce bölüm olduğu için hazırlık okumuş ama 2 yıl da oradan kaybetmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir başarı elde etmişsin, seni canı gönülden tebrik ederim canım benim! 👏🏻 Yorgunluğunun ve bir an önce bölüme başlama isteğinin çok farkındayım. 🌸
Hazırlık sınıfı, dil seviyeni ilerletmek, küresel şirketlerde öne geçmek ve dikey geçiş sınavı DGS ile lisansa geçtiğinde sana çok büyük bir avantaj sağlamak için harika bir fırsat! 📚✨ Ama hedefin doğrudan iş hayatına hızlıca atılmaksa ve dil şartı aramayan bir alandaysan zaman kaybetmeden doğrudan birinci sınıfa başlayabilirsin. ✨
Kararın ne olursa olsun senin için en hayırlısı olacağına eminim. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋