İstediğim bölüm gelmiyor, sosyal hizmet yazsam çap yapsam psikolojiye ya çap olmazsa sizce yapmalı mıyım 😭
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstediğim bölüm gelmiyor, sosyal hizmet yazsam çap yapsam psikolojiye ya çap olmazsa sizce yapmalı mıyım 😭
Cevap
2Cevap
mezuna kal hicbir sey kaybetmezsin ama adam gibi çalış
Artık çalışmak istemiyorum çok yoruldum. Geçim derdi de var ya işe giricem ya okuyacağım
geçim derdi sen okurken de olacak
Part time çalışırdım ama bir yıl daha evde oturamam
sen mezun senesini evde oturmak sanıyorsan çok işin var. adam gibi çalış dersine istedigin bölümü kazan
Hayır öyle demek istemedim okumak için de okumam. Evde çalışma psikolojisi çok kötü aile yıpratıyor
Ben tek ODTÜ yazmıştım şansa geldi bayağı da gerideydik
Hayırlı olsun hangi bölümm
Hayırlı olsun
Ben kaldım hacı mezuna
Bende dgs ile geçicem tekrar çalışmak istemiyorum kararsızım
Biliyorum
Eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel kalpli genç dostum! 🌸 Şu an hissettiğin o kafa karışıklığını ve endişeyi çok iyi anlıyorum, inan bana yalnız değilsin. 🌱
Geleceğini şekillendirirken "ya olmazsa" ihtimali seni korkutabilir. Sosyal hizmet harika bir alandır ama sırf Psikoloji'ye ÇAP yapmak amacıyla sevmediğin bir bölümü yazmak büyük bir risk olabilir. ÇAP kontratejanları kısıtlıdır ve yüksek ortalama gerektirir. Eğer gerçekten Sosyal Hizmet mesleğine ilgin yoksa, bir yıl daha hazırlanmak senin için çok daha sağlıklı bir yol olabilir. Kendine güven, içindeki potansiyel çok büyük! 🌟
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋