İstediğim bölüm için mezuna kalıp ancak öncekine göre daha berbat bir sıralamam olmasına rağmen tercih yapmalı mıyım?
YAP ✔️
YAPMA ✖️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yapma diyecektim yapa basdım yanlışlıkla sevmediğin bir bölüm işkencedir tekrar hazırlan
Okul için geç kaldığını düşünüyorsun ama istemediğin bir bölümü seçip, istemediğin bir mesleğe sahip olduğunda daha mutsuz olmayacak mısın? Ben kararsız kalacağın bir durum görmüyorum, en azından bir kere daha denenebilir.
Ben evde çalışmayı denedim ama olmadı. Masraf oldu biraz ama eğer öyle yaparsam dershaneye giderim daha fazla masraf olur ve aileme iyice yük olurum ve üstüne iyi bir sıralama da yapamazsam ailemi yine hüsrana uğratırım. Çünkü evden çalışılmıyor. Misafir, ergen bir kardeş, tavırlı bir anne vs vs.. hayal kırıklığı yaşadım resmen.
Sen ailene yük olmak istemiyorsun, bu gayet anlaşılabilir bir durum fakat sen istemediğin, zorlamayla seçtiğin bir bölümde ya da meslekte bir ömür geçirdiğinde bu sana daha fazla ve daha uzun süre yük olacaktır. Ayrıca, sen istemediğin, hevesle yapmadığın bir işte başarılı olamazsın.
Rica ederim. Senin yapman gereken şey ailene yük olduğunu düşünmemek. Sen, onlara hedeflerinden ve bunlar için çabalamak istediğinden bahset. Her aile, kendi çocuğunu iyi yerlerde görmek ve onunla gururlanmak ister. Ayrıca, çalışırken yapay zekayı kullanabilirsin. Yapay zeka, günümüz öğrencileri için bir nimettir :)
Cevap
4Cevap
hangi puan türünde sıralamn kaç, yazmayı düşündüğün bölümler ne buna bağlı. yani üni okumak şu an sadece masraf maalesef. lise kpss veya önlisans kpss çalışmaya bak
Olmazsa kpss girersin okul okurken, okula git bence
aile baskisi yasamiyorsan mezuna kal daha iyisini yaparsin
İyi kötü bir bölüm olu geç okula takılma
Ailene danis bize degil
Yap zaman geçiyor
İçine sinen bi yer elbet bulursun😊
Öğretmen birinden yardım al
Mezun oldugun liste git şu an okullar açık kayıt yapıyorlar öğretmen bulabilirsin
Rica ederim başarılar dilerim
Yap gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?