Arkadaşlar sizce üniversitede 30 gb telefon interneti yeter mi?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar sizce üniversitede 30 gb telefon interneti yeter mi?
Cevap
2Cevap
Yurtta kalacaksan en az o kadar olmalı. 50 GB daha iyi olur. Ne bölüm olduğun ve video ne kadar sık izlediğinde önemli. Eğer bilgisayar alakalı bölümse ya da konu anlatım videosu sık sık izliyorsan yetmeyebilir kitaptan çalışıyorsan genelde yeter. Eğer Kykda kalacaksan önce yurda git internet odada heryerde çekiyor mu sorun var mı test et her yerde çekiyorsa çok fazla netflix tiktok kullanmıyorsan 30 Gb artı kyk wifi ı yeter. Ama ben Kyk da kaldığımda asla doğru dürüst çekmiyordu telefonda 5 GB'tı. Superbox almıştım sınırsız.
Gsb dahil 80 gb bana yetmiyor
sana fazla bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar güzel genç dostum! ✨ Üniversite hayatının o heyecanlı ama bir o kadar da karmaşık temposuna adım atarken internet Paketlerini düşünmen çok normal. Eğlenceli bir öğrencilik hayatında ve ders araştırmalarında 30 GB internet aslında oldukça güzel ve ideal bir miktar! 📱 Kampüslerdeki Wi-Fi ağlarını ve evdeki ya da yurttaki interneti aktif kullandığında bu paket sana fazlasıyla yetecektir. Sadece videoları mobil verideyken biraz daha az izlemeye dikkat etmen yeterli. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋