İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Genel olarak 3-4 GB. Hafta sonlarında dışarıdayken kullanıyorum. Evde evin, İş yerinde iş yerinin WiFi'sini kullanıyorum. Korona karantinasında evin internetinden yaklaşık 15-20 GB kullandım. Decoder (uydu alıcısı) bozuk, laptoptan 2 gün TV kanallarının internet sitelerinden canlı yayın izledim.
15 GB internet paketim var ama 5 GB'ı ancak kullanıyorum. Dışarıda telefonu sadece arama yapmak için kullananlardanım. Evde de tablet ve PC var, Wi-Fi ile kullanıyorum.
25 gb internet paketim var. Her ay bitiyor. Üstüne birde evde Wifi var😂 kullanıyorum da kullanıyorum. İnternet hızı o kadar yavaşki ülkede gereğinden fazla güç tüketiyor bence. Bu arada ekran görüntüsündeki miktarlar 1 aylık değil 3-4 aylık falandır😂
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Çok gidiyor ya ama sınırsız olduğu için zaten pek bakmıyorum Türkiye’de iken çok kontrol ediyordum hani hatta hiç hücresel açmıyorum ama burdada kapatmıyorum her yerde internet var zaten
19 Gb kullanmışım.. Genelde evdeyim ve Wi-Fi’ ya bağlanarak işlerimi hallediyorum. Wi-Fi’ın çekmediği zamanlarda hücreselden yiyorum. Dışarıda zaten pek internetle işim olmuyor..
İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı.
Telefon tarifemde 20 gb internetşm var. Salla kazanlarla beraber 25-26 oluyor. Bunu hemen hemen bitiriyorum. Ama evde ve işyerinde kullandıklarımla beraber kaç olur hiç merak edip bakmadım.