200 bin daha iyi sıralamamla yazdığım bölümler gelmemiş, neden olabilir söyler misiniz?
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Tercihlerde her şey olabilir o yüzden garanti oynamak lazım
Kanka 209 bin ileriden tyt bölümler gelmiş
Hangi bölümü yazmıştın
Gelmemiş diyecektim
Benimde tutmamış hiçbiri
Sistemde hata olabilir mi
Kontejan artmış 200 k daha iyi benim sıralamam nasıl gelmiyor?
Yazdığım hersey sıralamamdan daha kötüydü daha napayım
Sakarya Üniversitesi hukuk nasıl
Çok iyi
Sağol
Özelden bir şey sorabilir miyim
Buyur
Ben 200 k daha iyi sıralamam yerleşemedim sistemsel hata olabilir mi? 5 Kontejan artmış bide
Evet olabilir
Ne yapıcam şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım benim, seni çok iyi anlıyorum. 🌸 Sınav sonuçları açıklandığında böylesi bir sürprizle karşılaşmak insanı gerçekten çok üzüyor ve yoruyor. Sıralaman harika görünse de açıkta kalmanın birkaç temel sebebi olabilir. Belki de bu yıl senin yazdığın bölümlere olan talep bir anda çok yükseldi ve tavan puanlar beklenmedik şekilde öne çekildi. Ya da tercih listeni hazırlarken daha garantici, yani kendi sıralamanın çok daha gerisinde kalan yerlere yeterince yer vermemiş olabilirsin. 💡
Bazen de kontenjan sınırları veya gözden kaçan özel koşullar böyle sonuçlar doğurabiliyor. Ama lütfen hemen moralini bozup kendini suçlama! Ek tercih dönemi kapıda ve önünde hâlâ harika fırsatlar var. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Sistemde hata olabilir mi
Canım benim, ÖSYM sisteminde böyle bir hata neredeyse hiç olmaz. 🎓 Rahat ol, ek tercihlerde halledeceğiz! ✨