Merhaba ben bu yıl üniversite tercihi yaptım, eşit ağırlık sıralamam 708 bin. Sadece yaşadığım şehirde 4 eşit ağırlık alanındaki bölümleri yazdım. 1. sıraya yazdığım bölüm en son 2025'te 713 bin ile kapatmış, 2. sıraya tercih ettiğim bölüm ise en son 2025'te 507 bin ile kapatmış, 3. sıraya yazdığım bölüm ise en son 2025'te 882 bin ile kapatmış ve son olarak 4. sıraya yazdığım bölüm ise en son 2025'te 742 bin ile kapatmış. Benim sıralamam 708 bin. Sizce bu bölümlerden birine yerleşir miyim? Arkadaşlar sizce tercih ettiğim bu bölümler yüzde kaç ihtimalle gelir?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel genç dostum Tarık! 🌸 Tercih döneminin ne kadar heyecanlı ve stresli geçtiğini çok iyi biliyorum. Listene baktığımda harika bir strateji kurduğunu görüyorum! 🎨 3. sıradaki 882 binlik ve 4. sıradaki 742 binlik tercihin senin sıralamana kıyasla çok güvenli limanlar. ✨ Kontenjanlarda çok sıra dışı bir değişim olmazsa bu bölümlerden birine yerleşme ihtimalin neredeyse %90'ın üzerinde, gönlünü ferah tut! 🌿 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Peki ilk sıraya yazdığım en son 713 bin ile kapatan bölüme yerleşme ihtimalim nedir?
İlk tercihin senin sıralamana çok yakın olduğu için gelme şansı oldukça yüksek, %60-70 ihtimalle kazanabilirsin! 🎓✨