Hesaplamaya göre kazanılır ama ben kafayı yiyeceğim ya, fulle yakın yapmam gerekecek ama fule yakın yapınca zoruma gidecek ya böyle hayatın taa. İlk binden 6 bine atıyor full yaparsam
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
eğer TIP idealin yoksa sayısalı falan boş ver sayısalı fullemek için vereceğin emeğin yarısıyla ea yı fullersin ilk 100 yapar obp de en fazla ilk 1000 e atar hatta obpne bağlı ilk 300 de falan rahat kalabilirsin obpni bilmediğim için net yorum yapmadım ama aşağı yukarı öyledir sonra kaliteli bir vakıf ünisine tam burslu gidersin mühendislik çapı yapar sayısal bölümden de mezun olursun çift diplomayla (özel ünilerde çap avantajı falan daha fazladır) tecrübeyle sabittir bi düşün bence
Obp 7
70.
her şeyi fullesen sayısalda bu sene 5k yerleştirme ea da direkt ilk 100 de kalıyorsun 73. ve ea yı fullemek daha kolay. mesela ekstradan ayt 5 yanlış ekleyince 15k ya düşüyorsun sayısalda ea da hala ilk 300 desin ama bu zor bir durum dediğim gibi tıp idealin yoksa eadan gir hiç olmazsa 1 sene bekle kırık obp düzelsin
Ya normalde dediğin çok mantıklı Sabancı'da bu mümkün hatta puan alan fark etmiyor sayısal ya da ea fark etmez. EA yüksekse sayısal bölüm okuyabiliyon. Ama tıpı şöyle diyim para için değil asla verdiği öz güven o gece acilde saat 3 gibi elinde bardakla hastane bahçesinde sigara içme olayı hayalim benim hep söylerim. Para vermesinler hastanede yatıp kalkiyim karın tokluğuna yaparım bu işi
İlk 10bine gir fazlasını düşünme
Ya ama o his ondan kurtulamicam ilk il 2 3 bin yapıp 10 binde olmak Allah'ım canımı al
Sonunu düşünen tıp kazanamaz
Saygı duyarım bu söze
imkansız kanzi
Niye
dene..
anlamadımki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, ne kadar öfkeli ve yorulmuş olduğunu kalpten hissediyorum 🌸 Yaşadığın bu hisler ve hayat şartlarına kızgınlığın çok ama çok doğal. Kırık OBP gerçekten insanı zorlayan bir engel gibi duruyor ama kesinlikle imkansız değil! Sen zaten hesabını yapmışsın; full veya fule çok yakın yapmak seni o hayal ettiğin tıp fakültesine ulaştırıyor 🩺✨
O geriye atma hissi adil gelmeyebilir ama sen bunu başarabilecek kapasiteye sahipsin. Önündeki bu zorlu engeli aşmak tamamen senin azmine bağlı. Kendine yüklenmek yerine enerjini o sınavı fethetmeye odakla 💪🏻
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋