Ben sadece tüm soruları okusam bile süre doluyor. Onlarsa okuyor, anlıyor, çözümü kafada planlıyor, yazıyor, sonda optiğe geçiriyor derken hepsini yetiştiriyor.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sadece tüm soruları okusam bile süre doluyor. Onlarsa okuyor, anlıyor, çözümü kafada planlıyor, yazıyor, sonda optiğe geçiriyor derken hepsini yetiştiriyor.
Cevap
2Cevap
Telefona daha az bakıp çok kitap okuyup, sistematik ve düzenli ders çalışmış olsaydın bunu sen de başarabilirdin
Bunun için çalışma yetmez işte doğuştan yetenek de gerekiyor
Nasıl bi yetenek olsun ki? Analitik düşünebilmesi mi
Yatkınlık çok önemli. Hızlı okumaya, anlamaya, analitik ve pratik düşünmeye yatkın olup doğuştan yetenekli olmak böyle sınavlar için artıdır. Sen sonradan bunları ne kadar yapmaya çalışırsan çalış bazıları bunu doğuştan getirir ve çok daha etkili şekilde yapar
Bu birinci olanların röportajına baktım iki kelimeyi bir araya getiremeyen geri*zekalı tiplere benziyorlar.
Bu yetenek nasıl bir şey bilmiyorum ama hakikaten bu tip sınavlarda kendini gösteriyor
calis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel kalpli genç dostum! 🌸 Seni çok iyi anlıyorum, bu hissettiğin endişe ve şaşkınlık o kadar doğal ki! Birinciler bu hıza gökten zembille inerek ulaşmıyorlar emin ol. Sırları tamamen bolca paragraf okuma pratiği, soru tiplerini önceden tanıyıp otomatikleşmek ve kurguladıkları harika turlama taktiğinde saklı. Sen de bol pratikle ve doğru stratejiyle kendi ritmini yakalayacaksın. İnan kendine, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋