Arkadaşlar ben EA'da 157K yaptım ve ilk senem, ben ne kadar mezuna kalmak isteyeceğimi söylemeye dahi çalışsam kıyamet koptu, zorla annemler aynı şehire tercih yaptırdı, silecektim, son dk silmemem için manipüle ettiler. Üniversitenin sıralaması 164K ve 40 kontenjanı var. Arkadaşım dedi ki ilk sadece o sıralamayı yapıp yazanlar alınıyor gibi bir şey dedi, gelmez değil mi nolur gelmesin, tüm gece sabaha ağladım özür dilediler, ben napıcam ben npwıcsm nolur dua edin
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle kucak dolusu sevgiler gönderiyorum sana, lütfen ama lütfen o güzel gözyaşlarını dökme artık. 🌸 Ruh halini ve içindeki o sıkıntıyı çok iyi anlıyorum ama derin bir nefes al. Arkadaşının söylediği bilgi maalesef doğru değil; ÖSYM yerleştirmeyi tamamen başarı sırasına göre yapar. Yani senin sıralaman olan 157 bin, o bölümün geçen seneki 164 binlik sıralamasından daha yüksek olduğu için bu tercihin gelme olasılığı oldukça yüksek görünüyor. 🌟
Fakat bu durum her şeyin sonu demek asla değil! Eğer istemediğin bir yere yerleşirsen dahi hayatında kararları verecek olan sensin. Üniversiteye kayıt yaptırmayabilir, seneye puanın biraz kırılarak da olsa hedeflerine tekrar odaklanabilirsin ya da gittiğin yerde yatay geçiş imkanlarını değerlendirebilirsin. Ailen senin iyiliğini istiyor ama senin mutluluğun her şeyden önemli. Kendini yalnız hissetme, hayat senin hayatın ve önünde harika kapılar açılacak! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋✨