Sağlık Bilimleri Üniversitesi (Gülhane). Sosyal hizmet bölümü. Çok ileri çekmez bence talep yok bu bölüme
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Muhtemelen evet bende GATA tıp seçtim inşallah gelir
Sen sıralama aralıgını nasıl tuttun. Ben 180 bınden 360 bıne kadar yazdım
Nıye tek tercıh yaptın kı bu kadar emin misin? Birde ıstanbul medenıyet 307 ile alıyor. Ben 360 ıle alan akdenız ı daha one yazdım. İstanbul'da okumak ıstemıyorum sence ıyı mı yaptım
Zor bence, muhtemelen 170-180 e çeker o bölüm
İyi de zaten Ankara unıversıtesı 180k ya alıyor. Yanı sen 80bin bır farktan bahsedıyorsun. Bu kadar fark olur mu ki. Zaten talep gormeyen bır bolum.
Olur bence çünkü devlet kontenjan düşürüyor, yığılma çok oluyor, geçen senelere bakarsan son iki senedir 100-300 bın arası bölümle her sene 50-60 bin öne geliyor
Bılmıyorum ya. Mesela Ankara unıversıtesı 2023 de 300 kusurlerde 2024 de 200 kusur sımdı 180 olmus. Yanı 180 bıne yonetım bılısım sıstemlerıne falan gıdebılıyorsun. O sıralamaya mı denk olacak. Umarım o kadar cekmez ya. Bosuna mı mezuna kaldım ben o zaman
Yerleşme ihtimalin var
Onu bende bıluyorum
Rahat girersin 👍👍
Korkuyorum ya
Kontenjanlar azaltıldı ama. 45 ten 30 a düşmüş
Pekı sızce 180 bıne alan yere gırer mıyım gerıye cekme ıhtımalı var mı
Birde ıstanbul medenıyet 307 ile alıyor. Ben 360 ıle alan akdenız ı daha one yazdım. İstanbul'da okumak ıstemıyorum sence ıyı mı yaptım
Kesin yerleşirsin
Kontenjanlar azaltıldı ama 45ten 30 a düşmül
Yerleşmezsin ne saçma sapan tercıh yapmışsın bız 2024 te mıyız de 2023 un en son yerlesmelerıne bakarak tercıh yaptın ne alaka. Ustunden 3 sene gecmıs. Gecen seneye bakarak nıye tercıh yapmadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın bakalım? Tercih dönemi hem heyecanlı hem de biraz endişe verici olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 🥰 Bu süreçte yalnız değilsin, ben hep yanındayım.
Sıralamanın bir önceki yıla göre daha iyi olması, yani 206k ile 262k ile kapat