Şevk kırmak ne kadar kesin gelmez mi dedik kendi düşüncemi söyledim şu anda iyi değilim yoksa seninle uğraşmayı bilirdim dua et ki sağlık sorunlarım var
@nickefalangerekyokk 262 bin geçen sene orayı tercih eden ve kazanan en son kişinin sıralaması şunu ogrenemediniz gitti , belki bu sene 10kya düşecek belki de 1 milyona çıkacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gelir, neden gelmesin? Sen başkalarını dinleme :)
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Sen yaz yüksek ihtimal gelebilir geçen yıla göre sınav daha zor olduğu için kayma olabilir
Teşekkür ederim
Bence gelmez.
Gerçekten mi
Gelir.
Gelirse iyi olur yazsın yine fe
Evet lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim :)
Yanlış yönlendirme ne alaka ne kadar boş konuşuyorsun ben kendi düşüncemi belirttim bence gelmez dedim kesin gelmez demedim iyi oku
Niye saldırıyorsun? Ben gayet iyi okudum. Eğer bilmiyorsan bilmediğin bir şey hakkında yorum yapmayacaksın bu kadar basit.
Ne alaka soruyu iyi oku en son 262 binle girmiş diyor onun sıralama ise 265 bin bence daha fazla boş yapma
Evet ben sıralamasını 262 bin sanmıştım. Boş yapma diyip durma bana. Şu saldırganlığını da bir kes artık.
Sende bir göz doktoruna git insanları yanlış yönlendirme ve bilmediğin konu hakkında yorum yapma diyeceğine dön kendine bak
Yanlış yönlendirme falan yaptığım yok arada 3k var zaten sen "bence gelmez". Diyerek kızın şevkini kırıyorsun.
Göz doktoruna da gidiyorum merak etme 😄 benim gözüm belki bozuk olabilir ama senin üslubun kadar değil :))
"Bence gelmez."
Şevk kırmak ne kadar kesin gelmez mi dedik kendi düşüncemi söyledim şu anda iyi değilim yoksa seninle uğraşmayı bilirdim dua et ki sağlık sorunlarım var
Benim de sağlık sorunlarım var. Bu arada bilmiyordum geçmiş olsun.
@nickefalangerekyokk 262 bin geçen sene orayı tercih eden ve kazanan en son kişinin sıralaması şunu ogrenemediniz gitti , belki bu sene 10kya düşecek belki de 1 milyona çıkacak
@Faraklitos88 Efendim kardeşim?
@nickefalangerekyokk ney efendim kardeşim anlattım işte
@Faraklitos88 Onu biz de biliyoruz herhalde değil mi? Sıralamanın değiştiğini.
@nickefalangerekyokk tamam o zaman yarım saat boş yapmışsınız ona göre konuşun
@Faraklitos88 Ne boşu ne diyorsun?
@nickefalangerekyokk teşekkürler kızlar hayırlısı olsun
@Faraklitos88 teşekkür ederim