4. kez mezuna kalıp endüstri mühendisliği beklemeye değer mi, yoksa Atatürk Üniversitesi’ne yazıp gitmeli miyim?

228
208
166
167 yaptım sırasıyla ama bu sene 125 civarı gelmesi gerekirken hiç yapmadığım kaydırma işini yapmışım ve açıklandığı günden beri huzursuzum bugün tercihlerin son günü endüstri mühendisliği istiyorum. Başka bölümlerin ne yaptığını da bilmiyorum endüstriyi araştırdım kendime yakın bulduğum için ve evet gerçekten bana göre olduğuna karar verdim ama gidebileceğim yerler hep sıradan vilayet üniversiteleri akreditasyonu olan tek yer ise Atatürk Üniversitesi Erz ama gitmek istemiyorum oraya sıralaması çok kötü ve ileriye giden bir üniversite değil ayrıca şehir olarak da kötü gittiğim için biliyorum. Ailem artık mezun lafını duymak bile istemez muhtemelen yaz git diyorlar ne yapacağım. Limit türev integral AYT fizikte elektrik üniteleri kimyada ise organiğin tamamı gibi önemli yerleri hayatımda hiç işlemedim lisede depreme denk geldi mezunda da ben hiç bakmadım zerre bilmiyorum bu bilgiyle gitsem orada ayrı bir zorluk yaşayabilirim her konuda. Lütfen yardım edin çok çıkmaz bir durum
4. kez mezuna kalıp endüstri mühendisliği beklemeye değer mi, yoksa Atatürk Üniversitesi’ne yazıp gitmeli miyim?