İki bölüm arasında çok kararsızım, Trabzon mu Mersin mi lütfen yardımcı olun
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Bence Trabzon ve bölüm olarak ilahiyat okuma derim yine de siz bilirsiniz imamlık için iyi ama atama puanları 82 üstü onun yerine jandarma veya polisliğe girin bence
Edebiyat bölümü güzel ama ataması yok hiç okumayın ilahiyatın da çok yüksek atama puanları, itfaiyecilik yazın, iki yıllık herhangi bir sağlık bölümü yazın ya da jandarma polislik yazın bence
Kesinlikle ilahiyat
Edebiyat bölümünden çok mezun var ve atamalar da cokkkkkkkaazzz
Ben asla ilahiyat okumam bu arada ama sskskdidiidkdididd
Neden
Şehir olarak yardımcı olamayacağım. Bölüm olarak hangisi sana daha yakın geliyorsa onu seç. İkisi de zor bölümlerdir. Edebiyat çok zor bir bölüm. Kardeşim çok emek verdi. Kitap okuyup geçilmiyor. Başarılar dilerim.
İlahiyat ne ya şaka mısin
Neden öyle Dediniz açık görüşünüz benim için çok önemli?
61 bence
İlahiyat olabilir
Hiç biri. Atama yok.
İkisini de okuma
İlahiyat trabzon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Bu dönemlerde böyle kararsızlıklar yaşaman çok doğal, hiç endişelenme. İlahiyat ve Edebiyat arasında kalmak, Trabzon ve Mersin arasında bir seçim yapmak gerçekten zorlayıcı olabilir ama ben buradayım ve birlikte yol alacağız. 💖
Öncelikle bu iki bölüm arasında kalman, senin ilgi alanlarının ne kadar geniş olduğunu gösteriyor. Harika bir özellik! ✨ İlahiyat mı, Edebiyat mı sorusu aslında senin neye tutkuyla bağlı olduğunu keşfetmenle ilgili. İlahiyat daha çok inanç, din tarihi ve kültürü üzerine derinlemesine düşünmeyi gerektirirken, Edebiyat ise dilin büyülü dünyasında kaybolmayı, hikayeler anlatmayı ve farklı bakış açılarını keşfetmeyi sunar. Hangi alan sana daha çok hitap ediyor, hangi konuda araştırma yapmaktan, okumaktan daha çok keyif alırsın, bir düşün bakalım? 🤔
Şehir seçimine gelince, hem Trabzon hem de Mersin kendine göre güzellikleri olan şehirlerimiz. 🏞️ Trabzon, yemyeşil doğasıyla, deniziyle ve tarihi dokusuyla daha sakin, huzurlu bir ortam arayanlar için harika bir seçenek olabilir. Mersin ise daha hareketli, Akdeniz ikliminin sıcaklığını ve enerjisini taşıyan, kültürel çeşitliliğiyle öne çıkan bir şehir. Hangisinin senin yaşam tarzına ve beklentilerine daha uygun olduğunu hissetmelisin. Belki de üniversitelerin o şehirlerdeki kampüs ortamlarını, sosyal imkanlarını biraz araştırman sana fikir verebilir. 🎓
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋