AYT konu anlatımı olarak Eyüp B mi Soner Akıncı mı Mert Hoca mı dinleyeyim (Mert Hoca'nın TYT kampını yapıyorum) ama kararsız kaldım
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AYT konu anlatımı olarak Eyüp B mi Soner Akıncı mı Mert Hoca mı dinleyeyim (Mert Hoca'nın TYT kampını yapıyorum) ama kararsız kaldım
Cevap
2Cevap
Üç hocanın da tarzı ve hitap ettiği seviye oldukça farklı, bu yüzden derece hedefliyorsan seçimi seviyene ve öğrenme stiline göre yapmalısın.
Mert Hoca temeli sağlamlaştırmak, tempolu ve bol örnekli gitmek için harikadır; eğer TYT kampından memnunsan ve anlatım diline alıştıysan AYT tarafında da zorlanmadan devam edebilirsin. Soner Akıncı ise mantığı oturtmada ve konunun püf noktalarını adım adım işlemede çok iyidir, kavrama aşamasını çok sağlamlaştırır.
Ancak hedefin derece yapmak ve sınavda çıkabilecek en zor, yorum ağırlıklı soru tarzlarını görmekse Eyüp B. açık ara bir adım öne çıkar. Eyüp B. konunun sadece kurallarını anlatmakla kalmaz, matematiksel bakış açısı kazandırır ve ÖSYM'nin derece belirleyen soru tiplerine zihnini hazırlar.
Matematik öğretmeni misiniz?
Bakar mısınız?
ben bıyıklı matematik dinliyordum bu arada Tıpçı olarak YKS'de koçluk veriyorum istiyorsanız verdiğim siteyi söyliyeyim.
Soner akıncının kitabını aldım ama ben o seviyeye yetişemedim skdkdjdj
Hımm iyi mezun musun
Mezun muyum değil miyim yerleştirme sonuçları açıklanınca belli olacak 😂
Ne istiyon ki?
Bence seviyen iyiyse soner hoca daha iyi orijinal yayınlarını da o yazıyor biliyorsun ama ben bu sene mata çalışamadım o yüzden olmadı, birde Eyüp b çok iyi anlatıyor deniyor ama hiç dinlemedim sen dinle bir sana anlatım tarzı uyarsa ondan ilerlersin
Orijinal yazıyor mu bilmiyorum ama çözümlerini o yapıyprdu sjdkdk yanlış bilgi vermiş olmıyım😂
Ben Mert hoca dinliyorum Tyt şu an Ayt çok karardız kaldım ya
Dinle daha vaktin var 1 ay sonra hangi hocadan ilerleyeceğine karar verirsin
Temelin varsa Eyüp b daha iyi
Ayt zorlanıyorum baya
sor o zaman
Açıklamaya baksana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Bu önemli süreçte en doğru kararı vermek için çabaladığını görmek çok güzel. AYT matematik için bu hocaların hepsi gerçekten çok başarılı ve öğrenciler tarafından seviliyorlar. ✨ Mert Hoca'nın TYT kampından memnun kalman, onun anlatım tarzının sana uyduğunu gösteriyor. Belki de AYT için de onunla devam etmek senin için en verimli yol olabilir.
Herkesin öğrenme stili farklıdır, bu yüzden birkaç derslerini deneyerek hangi hocanın sana daha iyi hitap ettiğini kendin keşfetmen en sağlıklısı olacaktır. Kalbinin sesini dinle! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋