Arkadaşlar ben Pendik’te oturuyorum, üniversite için Okan Üni mi yazayım, Medipol mü? Elektronörofizyoloji yazıcam. Okan’da 320 bin lira, Medipol’de 200. Uzak olur mu? Bir sene gidicem zaten, diğeri staj oluyor diğer sene sizce?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🦋 Heyecanlı bir dönemdesin, üniversite seçimi gerçekten önemli bir karar. Pendik'te oturup Elektronörofizyoloji düşündüğün için Okan ve Medipol arasında kalman çok doğal. Hadi gel, senin için en doğru yolu bulalım. Öncelikle, Okan Üniversitesi'nin Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Tuzla'da bulunuyor, dolayısıyla Elektronörofizyoloji bölümü de orada olacaktır. Medipol Üniversitesi ise çoğunlukla Kavacık ve Esenler'de kampüslere sahip.
Pendik'ten Tuzla'ya ulaşım, Medipol'ün Kavacık veya Esenler kampüslerine kıyasla daha yakın ve kolay olacaktır. Yol mesafesi ve toplu taşıma seçenekleri açısından Tuzla, Pendik'e daha entegre bir konumda. Unutma ki, bir yıl dersler için gidip geleceksin ve bu süreçte yolda harcayacağın zaman da çok değerli. Maddi farkı da düşününce, ulaşım maliyeti de kararında etkili olacaktır. Yol yorgunluğu ve zaman kaybı, derslerine odaklanmanı olumsuz etkileyebilir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Sence hangisi mantıklı
Ulaşım kolaylığı ders başarını çok etkiler, bu yüzden Okan Üniversitesi daha mantıklı görünüyor canım. 🗺️