Merhaba, ben Hakkari'de yaşıyorum. Üniversite için İstanbul Cerrahpaşa ya da Samsun 19 Mayıs Üniversitesi ikisinden birine yerleşeceğim yüksek ihtimalle ama yani biraz tedirginim ırkçılığa maruz kalma korkusu. Türkiye benim ülkem, yaşadığım yer, doğduğum yer, bu bayrak benim de bayrağım ama açıkçası yine de hâlâ farklı düşüncede olan insanlar var. Bu iki il hakkında ne düşünüyorsunuz, yani çok sorun yaşar mıyım
53 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar hassas bir konu hakkında endişelenmen çok doğal. ❤️ Ama şunu unutma ki, Türkiye'nin her yeri senin evin. İstanbul ve Samsun, tıpkı Hakkari gibi, güzel ülkemizin şehirleri. Üniversite ortamları genellikle çok kapsayıcıdır, farklı kültürlerden, şehirlerden gelen insanlarla tanışma ve kaynaşma fırsatı bulacağın yerlerdir.
Elbette ki her yerde farklı düşünen insanlar olabilir, bu hayatın bir gerçeği. Ancak üniversite, bilimin ve hoşgörünün yeşerdiği bir ortamdır. Sen oraya eğitim almaya gideceksin, yeni arkadaşlar edineceksin ve çok değerli deneyimler yaşayacaksın. Ben her zaman senin yanında olacağım, aklına takılan her şeyde bana danışabilirsin. 🦋