Ucretli universite okuyorum, aileme karsi mahcup hissetmem normal mi ve tam bursluya gecis sansim var mi?

Ben geçen sene istediğim bölümü burslu kazanıyordum ama istediğim üniversite değildi, ben de daha iyisini yaparım diye mezuna kaldım, daha kötüsünü yaptım. İstediğim bölüm burslu oluyor, başka şehirlerde olmuyor, birkaç ücretli üniversite oluyor. Şey, ben çok utanıyorum aileme karşı, şöyle, ailem kabul etti, onlar okumamı istiyorlar ama ben çekiniyorum, ailem benim yüzümden buna mecbur kalıyor. Durumumuz şükür iyi, gerekirse ben de part time çalışıp bir şekilde yarısını karşılarım. İdareyle konuşsak, babamdan yarısını al da paranın yarısını da babamdan habersiz ben ödesem, anlaşmayı kabul ederler mi? Onlar bana sen bu işe karışma diyorlar, benim biraz fazla birikimim var, babam o senin birikimin, karıştırma onu dedi ama ben eğitimim için harcarım diye düşünüyorum. Ailem mahcup hissettiğimi biliyor, annem iş sahibi olursan ödersin dedi, o zaman borç olarak anlaşalım dedim, kabul ettiler. Eğitimim için her şeyi göze alıyorlar, belki abartıyor gibi olabilirim ama mahcup hissediyorum işte. Bu çok mu normal, her ücretli okuyan öğrenci böyle mi hissediyor? Şey, derslerimi yüksek tutarsam tam bursluya geçebilir miyim, öyle bir imkanım var mı?

Ucretli universite okuyorum, aileme karsi mahcup hissetmem normal mi ve tam bursluya gecis sansim var mi?