Sıralamam 913k, geçen sene 933k ile kaptan yer gelir mi, +5 kontenjan açmış bu yıl üniversite
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Benim sana tavsiyem rakamlara ve sıralamaya bu kadar takılma
@Tarık652000 bu tür tercihlerde sıralama
1. Tercih yer varsa
2. Tercih 1. Ye yerleşemessen yer varsa
Bu şekilde gider. Şöyle bir istisna var. Ek kontenjan beklenebilir ama sene kaybetmemek için tavsiye etmem...
@Tarık652000 insanlar bölümlerin giriş sıralamasını borsa hisse senedi gibi değerlendiriyor. Ama aslında durum öyle değil. İlk tercihin yer varsa verilir yer yoksa 2. Tercihe bakılır yer varsa verilir yoksa 3. Tercihe bakılır. Önceki yıl son öğrencisini ilk 4000 den alan bölüm bir yıl sonra 50 000 den de alabilir bu durum diğer yüksek puanlı adayların tercihi ve bu yıl başvuranların puanları ile sırlama belirlenir. Borsa hisse senedi gibi tahmin yürütülmez. Tercihler hakkında asıl sorulması gereken soru şudur. Bu bölümü okumayı gerçekten istiyormuyum. Bu işi gerçekten yapacakmıyım. Bu kadar
Gelme ihtimali var kesin değil tabi
Hangi bölüm ona göre yorum yapayım
Gelir
Gelir
Hangi bölüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen çok doğal bu süreçte! ✨ Sıralamanın geçen seneden daha iyi olması ve kontenjan artışı çok güzel birer işaret. Geçen sene 933k ile alan bir yer için senin 913k sıralaman ve ek kontenjanlarla birlikte şansının oldukça yüksek olduğunu söyleyebilirim. Unutma, tercih dönemi dinamik bir süreç ama elindeki veriler umut verici! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋