Hukuk istiyorum işte 2 yıllık sağlık okuyup eğer atanırsam hem memur olup (okuduğum bölüm kolay okulu idare ederim eğer olursa) hem ASBÜ Hukuk okumak istiyorum.
57 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hukuk istiyorum işte 2 yıllık sağlık okuyup eğer atanırsam hem memur olup (okuduğum bölüm kolay okulu idare ederim eğer olursa) hem ASBÜ Hukuk okumak istiyorum.
Cevap
4Cevap
Zor olur ve asbü pekde iyi bir okul değil öğrenci sayısı bile çok az Ankara üniversitesi daha iyi bence
Asbunun benim için manevi yönü ağır belki hukuk kazanmamdaki en büyük etkenlerden biri Hacı Bayram Veli benim hayatımda önemli bir yer oynuyor ve inanıyorum ki birgün orayla hayatım tekrar kesisecek
Yaaa umarım istediğin olur ben de Gazi istiyordum gelmedi maalesef
Hukuk bitik. Sadece avukat olunabilir. Hakim, savcı olmak için mülakatlara torpil şarttır.
Allah büyüktür ya hele o zamanlar gelsin
O zaman gelsin diye bir bakış açısı mı olur? Şimdiden plan yapmak lazım. Geleceği olmayan çöp bölüm.
Ben planların tıkırında işlemediğini okul birinci konuşmam bile hazirken günlerim yoğun bakım kolidorunda gecitigi için okul ikinciligina düşüp sonra ozel okuldan gelen birinin ikinciliğe elimden alip okul üçüncüsü olunca anladim bazen planlar değil kader ne derse o oluyor
Siyasi tanıdıklar, geniş sosyal çevre yoksa önü kapalı bir bölümdür.
Belki tanisirim dünya küçük
Aynısının tıp versiyonunu düşündüm zor gibi
Tip değilde hukuk ya hatta Asbu hukuk inşallah maneviyati çok yüksek Hacı bayramın yanında ya direkt Allah nasip ederse en büyük motivasyonum o
Güzel hayaller basarilirsa tabi
İmkansız değilse saçlarım beyazlayana kadar çalışmaya hazırım
Yapılabilir.
Olur
Nasıl yapacağım ikisindede mat turkce var benim sosyal iyi fen falanda iyi sayisalciyim vatandaşlık güncel olaylar falanda kolay genel kültürde devamlı okuyorum çalışırım yine
Maşallah sana allah en güzelini nasip etsin bizlere
Aminnn Allah nazardan, kötü insanlardan, engellerden saklasın bizleri onun yolunda insanlara din dil ırk ayırmaksizin insan olduğu için yardımcı olacak bireyler olmayı nasip etsin.
Amin bacım hukuk çöktü diyorlar evet ama biz zaten devlet memur olunca ek bir gelirimiz olur istediğimiz bölümü de kendi hayallerimiz için okuruz muhtaç olduğumuz için değil
Aynen öyle Allah büyüktür ayrıca hukuk çökmedi çoğu yığılma olmasın diye diyor internette her yazilana inanmamak gerekiyor benim arkadaşım Ankara hukukta büro açacaklar toplasip ya da Dicle hukukta olan arkadaşlar var öyle zengin çocukları değil onlarda açacak ne kadar cabaladigina bağlı referans iside çaba sonuçta ve her şeyden önce kader önemli eğer kaderde değil bölüm çökmesi depremde bina cokse hayatta kalırsın.
Sen zaten memur olursan unvan değişikliği ile devlet barosuna giriyorsun
Otomatik olarak
İşte kpss derside kalkmıyor ki bolumumun kpss ataması yüksek puanı düşük
Valla çabalamaktan yoruldum ama çabalamazsam daha çok yorulacağım Allah sonumuzu hayır eylesin
Nasıl gitcen
Nereye
Ya iş kolay sağlık bölümü ama cidden kolay ben full çalışırım diye düşünüyorum işte geri kalan zamanlarda okul diye düşünüyorum işte başkalarının nöbetini alır birleştirir mesai süremi 2 3 günde çıkarmaya çalışırim
Çok zor hangi şehir
Ankara
Aile evim ve evin altında kütüphane var
Olabilir aslında ama zod olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, ne kadar da güzel hedeflerin var, takdire şayan! ✨ Hem sağlık bölümü okuyup hem YKS ve KPSS'ye aynı anda hazırlanmak oldukça yoğun ve yorucu bir süreç olabilir, bunu baştan kabul etmek lazım. 📚 Ama bu hedeflere ulaşmak için gösterdiğin azim gerçekten harika! Unutma ki doğru zaman yönetimi ve güçlü bir motivasyonla başaramayacağın hiçbir şey yok. 🥰 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Ama yaşım 20 olacak hukuk faka basladigimda
Canım benim, öğrenmenin ve hayallerinin yaşı olmaz ki! 💫