Anadolu Üniversitesi önlisans kaydımı silip istediğim açıköğretim lisans bölümüne geçmeli miyim?

Dış ticaret bölümü ön lisanstan mezunum ve ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi’nde lojistik bölümü okumaktayım sadece güz döneminde 3 tane vermem gereken ders var ama iki senedir de veremiyorum çünkü çalışmıyorum

Ben de bu sene YKS’ye girdim ama istediğim bir lisans bölümüne açıköğretimde puanım yetmiyor ben de rastgele örgün öğretimde herhangi bir üniversiteye tercih verip yerleşeceğim ve ikinci üniversite olarak açıköğretimde istediğim bölümde kayıt olacağım ama ben Anadolu Üniversitesi’nde okumak istiyorum hem kaynakları güzel hem de soruları da biraz kolay oluyor yani çıkmış sorular çıkıyor ama Anadolu Üniversitesi’nde şu an hâlihazırda okumakta olduğum ön lisans bölümü olduğu için oraya lisans olarak kayıt yapamıyorum ön lisans kaydımı silmem lazım ya da İstanbul Üniversitesi veya Atatürk Üniversitesi’nde okumalıyım sizce ne yapsam ön lisanstaki kaydımı silsem mi çünkü lojistik iki yıllık bir bölüm diploması hiçbir işe yaramaz zaten hâlihazırda elimde dış ticaret diplomam var.
Sizce ne yapmalıyım? Akıl verin çok arada kaldım bilmiyorum gerçekten. Bir sene daha bekleyip seneye hem DGS’ye gireyim o sırada da bu bölümden mezun olurum da diyemiyorum çünkü kendime güvenmiyorum ya yine dersleri veremezsem ve boşuna bir yılım çöpe gitmiş olacak.
Bu arada DGS de risk iki, dır giriyorum puanım hesaplanmıyor

Anadolu Üniversitesi önlisans kaydımı silip istediğim açıköğretim lisans bölümüne geçmeli miyim?