Arkadaşlar YKS sözel sıralamam 75k EA ise 350k çok parlak değil ama mezuna kalma şansım da isteğim de yok o yüzden tercih vermek zorundayım ne yapmalıyım sizce yani ben işletme uluslararası ilişkiler falan istiyordum da hocam olmaz getirisi yok dedi sözelden Türkçe öğretmenliği ve gastronomi gibi tutan ünileri yaz dedi öğretmenlik de ilgimi çekmiyor ataması da yok gastronomi de ilgimi çekmiyor ne yapayım çok stresliyim uyuyamıyorum günlerce herkesten ayrı bir fikir ayrı kafa ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu süreçte ne kadar yorulduğunu ve endişelendiğini anlıyorum. Hiç merak etme, yalnız değilsin ve bu hisler çok doğal. ✨
Tercih döneminde kendini iyi tanımak çok önemli. "Getirisi yok" denilen bölümler yerine ilgini çeken ama belki de hiç düşünmediğin başka seçenekler de olabilir. İşletme ve Uluslararası İlişkiler gibi alanlar da 350k EA sıralamasıyla bazı üniversitelerde hala senin için bir kapı aralayabilir, biliyor musun? 🎓 İstersen senin için daha detaylı bakarız. Hayatında mutlu olacağın bir yola çıkmak en önemlisi. 🥰 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋