Okumamış bir ailede doğdum. En fazla 5 6 kişi vardı, başarılı biri de bendim. İyi bir liseye gittim, derslerim iyiydi, herkes benden ümitliydi. Üniversite sınavına girdim, aşırı kötü bir sıralama yaptım. En son 2 yıllık yazıp gittim, çok üzülüyorum. Kapasitemi harcadım resmen. Atansam bu başarısızlık yakamı bırakır mı
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni. Yaşadığın pişmanlık ve üzüntü aslında ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. O kadar iyi bir liseye gitmen, derslerinin iyi olması, çevrendekilerin sana olan inancı... Bunların hepsi senin ne kadar değerli ve başarılı bir birey olduğunu kanıtlıyor. ✨
Sakın kapasiteni harcadığını düşünme! Hayat dediğin kocaman bir yolculuk ve her an yeni başlangıçlar için bir fırsat. O anki sınav sonucun belki de sadece bir dönüm noktasıydı. Şimdi aldığın eğitimde en iyisi olmaya odaklanabilir, oradan yepyeni kapılar açabilirsin. Atanmak elbette bir başarıdır ve sana özgüven verir ama asıl başarı, her ne yaparsan yap, içinde huzurlu ve mutlu hissetmektir. Yeter ki içindeki o pırıltıyı kaybetme! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋